Kezdőoldal Ágak Tréningezés Angliában, versenysikerekkel – a szigetországban is minden feltétel adott az eredményekhez

Tréningezés Angliában, versenysikerekkel – a szigetországban is minden feltétel adott az eredményekhez

Manchesterben és Londonban egyaránt sikert aratott a Biocom első tréningje, melynek központjában a Reg-Enor állt. A képen a főszereplők (balról): Kovács Attila, az angliai csapat vezetője, Lőrincz Marika és János Gyémánt Hálózatigazgató házaspár, Galambos Lajcsi, a Reg-Enor "nagykövete", Bánfi Zoltán, az angliai partnercég vezetője.

Manchesterben és Londonban egyaránt sikert aratott a Biocom első tréningje, melynek központjában a Reg-Enor állt. A képen a főszereplők (balról): Kovács Attila, az angliai csapat vezetője, Lőrincz Marika és János Gyémánt Hálózatigazgató házaspár, Galambos Lajcsi, a Reg-Enor “nagykövete”, Bánfi Zoltán, az angliai partnercég vezetője.

Anglia (az Egyesült Királyság…) BELÉPETT. Mármint a Biocomba, végérvényesen, és egye biztatóbb hálózati folyamatokat produkálva. Ez aztán a királyság! Hogy mi közük lehet ehhez a magyarországi hálózat olvasóinak? Akár több, mint elsőre gondolnánk. Az elmúlt hét három szigetországi képzésén ugyanis messze nem csak az utóbbi félévben a Hónap Hálózatvezetője címet háromszor elnyerő, ott élő Kovács Attila csapatának tagjai vettek részt, hanem több más, magyarországi (és erdélyi…) ág kint élő tagjai.

A képen balról Bota Elizabeth, aki a legjobban teljesített októberben Kovács Attila csoportjában, elnyerve a hónap hálózatvezetője címet. (Mellette közvetlenül Lőrincz János.)

A képen balról Bota Elizabeth, aki a legjobban teljesített októberben Kovács Attila csoportjában, elnyerve a hónap hálózatvezetője címet. (Mellette közvetlenül Lőrincz János.)

Képzés nélkül nincs nagy üzlet
Egy MLM-hálózatban a pezsdülésnek és a munka komolyságának az egyik fokmérője az, hogy rendszeresen vannak jó színvonalú képzések – ezt vallja az ottani Telfordban élő Kovács Attila, aki (majdnem sorozatban) háromszor nyerte el a hónap legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetőjének járó serleget. Itthon ez – a profi képzés – nem is kérdés: a szokásos Start képzések és Ágtalálkozók mellett egyre gyakoribbak a 30-80 fős vezetői tréningek (pl. Vecsés, Parádsasvár, Sümeg, Mórahalom, Szováta), és szinte naponta hallani a Kárpát-medencében egy-egy Reg-Enor Estről.

Erős kezdés, nyitott rendezvényekkel
Az ottani indulás sebessége és a biztató kezdetek nyomán két nagyszabású rendezvénnyel rajtolt a csatornán túli tréningsorozat: a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgató párosa, Lőrincz János és Marika a Reg-Enor népszerűsítésében élen járó Galambos Lajcsival közösen szerepeltek Manchesterben és Londonban – részletek a kinti társcég honlapján. Bánfi Zoltán, a Biocom angliai partnercégének vezetője az mondja: a két helyszínen összesen közel százan voltak kíváncsiak a „történelmi pillanatra”, az első, hivatalos szakmai programokra. Az ügyvezető hozzátette, nem csak Kovács Attila (most már Ezüst HV) csoportjából, hanem társ-hálózati ágakról: a Lőrincz-, Ferenczy- és Péter-ágról is voltak ott érdeklődők, hiszen mindenki számára nyitottak a rendezvények.

Adottak a feltételek
Ráadásul viszonylag hamar megteremtették a feltételeket, így egyre egyszerűbb több ezer kilométerre is hálózatot építeni: már van angol nyelvű katalógus (és saját honlap), nemsokára kész Ferenczy László Egészségkönyvének a fordítása, és a jutalékfizetés is gyors, ráadásul – az ottani lehetőségeknek megfelelően – elektronikusan beküldött számlák alapján. Azóta már volt folytatás, november második felében Ferenczy László tartott előadást ismét többtucatnyi érdeklődőnek. A tervek szerint egyelőre minden hónap első hétvégéjén lesz képzés, a következőre – melynek mások mellett Pál Sándor természetgyógyász lesz az előadója – már elérhetőek a jegyek.

A termékellátás folyamatos
S természetesen ezen is hangsúlyos lesz majd üzleti rész bemutatása, mert – ezt már Kovács Attila mondja – kezd alakulni a kinti csapat s nagy szükség van a tréningekre, a hiteles másolódásra, annak tanítására. – Egyre jobban összeállnak az alapok: a Reg-Enor kúrát, mint a tapasztalatokból is látszik, egyre többen alkalmazzák sikeresen itt is. Emellett már kéznél van Angliában is például a Digest Complex, az Intestinal és a Flora Plus, s persze az Immun Supreme. S nagyon népszerűek nálunk a Botanifique kozmetikumok! A fejlődésnek tehát nem lehet akadálya a termék, köszönet ezért és az együttműködésért a Biocom hálózat vezetésének és az angliai partnercég ügyvezetőjének – sorolja.

Mélységépítés, magyarokkal
Egyébként szerényen elhárítja a gratulációt a háromszoros versenygyőzelemért, hiszen azt mondja, nagyon az elején tartanak még, így majd később szeretne eredményekről nyilatkozik. Mindesetre az ő fejében és papírján már összeállt hat HV-láb, nemsokára a valóságban is köszönthetjük a vezetőket. Hangsúlyozza, hogy a Lőrincz János által folyamatosan hangoztatott mélységépítést alkalmazzák (sikerrel), egészen addig mélyítve a lábat, amíg aktív embert nem találnak. Eddig jellemzően magyart, ha nem is magyar állampolgárt. Mert akad bőven felvidéki, erdélyi, kárpátaljai hálózatépítő a csapatban… S persze egyre több angol is, akik egyelőre és jellemzően még fogyasztók.

Elképesztő távlatok
Ami a távlatokat illeti: szó szerint határtalan az üzlet, hiszen egyik nap Manchesterbe autózik, másnap Észak-Írországba repül. – Ezt sem gondoltam volna néhány évvel ezelőtt – mondja mosolyogva. – De itt ekkorák a távolságok. S ha hozzáteszem, hogy Skóciában és Kanadában is elkezdődött valami, sejthető, hogy mi lehet ebből az üzletből. Magyarországtól ugyan messze vagyunk, de a képzések beindulásával „eltűnhet” ez a távolság: minden feltétel adott az eredményekhez, melynek elérésén egyre többen dolgozunk.

Őt ismerve, nem is lehet kérdés, hogy megvalósulnak a tervek. A most éppen Ezüst HV vélhetően kis idő múlva másra cseréli a kitűzőjét – bár azt mondja, nem a jelvény, hanem az üzleti eredmény a fontos…

dsc_0183

Galambos Lajcsi a szigetországban is népszerű volt őszinte élménybeszámolójával, muzsikájával

dsc_0423

Lőrincz János az irányt mutatja, miközben a mélységépítésről is beszél a Reg-Enor mellett

dsc_0447

Lajcsinak is sokat segített a Reg-Enor, aki szóval és trombitával tette teljessé az élményt Angliában

dsc_0449

Sokan voltak kíváncsiak az indulásra

dsc_0586

A fenti kép, más felállásban Bánfi Szilviával kiegészülve (jobbról)

dsc_0702

Lőrincz Marika és János, akik mindig segítenek, így a szigetországban is. Az ottani csapat is tágabb értelemben a Lőrincz-ág (azon belül a Ferenczy-, és Gazdag-ág) része!

dsc_0682

Az angliai üzlet zászlóvivői: Kovács Attila előadást tart, mellette Bánfi Zoltán, a hálózat kinti partnercégének vezetője

dsc_0404

Érdeklődők Londonban

dsc_0773

November harmadik hétvégéjén az ágvezető, Ferenczy László tartott Londonban előadást, segítve az angliai csapat fejlődését

Ezeket olvastad már?