Kezdőoldal Ágak „Szponzorom a sógorom” – Demeterné Buzás Katalin új HV

„Szponzorom a sógorom” – Demeterné Buzás Katalin új HV

58
Milyen egyszerűnek is tűnhet a hálózatépítés, ha karnyújtásnyira ott van egy sikeres sógor! És sógornő: a Sümegen lakó Demeterné Buzás Katalin férjének, Attilának ugyanis testvére a Tapolcán lakó (és lassan az egész országban dolgozó) Czentlaki házaspár hölgytagja, Beatrix. De hiába a közelség lelkileg és fizikailag, nyolc évet kellett várni a regisztráció után az aktivitásra. Igaz, megérte a „családi béke”, és az, hogy a profik hagyták a rokonokat a saját útjukon menni. Azóta ugyanis már nekik is van hálózatvezetőjük. Így már érthető, hogy Katalin másolta sógornője példáját: épp most mondott fel a munkahelyén

Tudatos termékfogyasztás, egészségmegőrzés
Egyébként az elmúlt közel egy évtizedben, amióta kiváltották Beáék javaslatára a tagsági kártyát, folyamatosan az üzlet közelében voltak. Látták, érezték, hogy ez egy „jó kis cég”, de csak a termékfogyasztás terén voltak aktívak. Az MSM C- vitamin italpor, a Q10 különböző megjelenési formái (legújabban a Q-Vital), majd az alga (Immun Supreme) állandó része lettek mások mellett az életüknek, az ismerősök csodájára jártak, hogy most 11 éves lányuk (aki alig lát orvost, szedve a kapszulákat), cukros üdítők helyett miért „csak” vizet iszik… Persze, tisztított vizet! Tulajdonképpen ez, a termékismeretség és bizalom alapozta meg a későbbi sikert. Év végén ugyanis, amikor már erősen lendületben volt a Czentlaki-team, ők is elsodródtak egy tapolcai állapotfelmérésre. Mondani sem kell: ragyogóak voltak az eredményeik, a tudatos termékfogyasztás hozzátett az egészségükhöz.

Már nem titkolták
Ám történt valami, ami addig nem: erről elkezdtek lelkesen mesélni az ismeretségi körükben! S láss csodát, egyre többen lettek kíváncsiak a hogylétük okára, s követték őket a felmérésre, majd szembesültek azzal, hogy érdemes célzottan szedni a táplálék-kiegészítőket, ahelyett, hogy össze-vissza kapkodnánk, az akár szintetikus vitaminokat, ha egyáltalán. A következmény sem lesz meglepő, jöttek a csatlakozások és az elégedett vevők.

„Táltos Laci” és Celldömölk
Köztük pedig a vállalkozóként dolgozó, sümegi Kovács László, aki az év elején elindított Reg-Enor klubok egyik nyerőembere lett, több szempontból is. Egyrészt, fogyott saját állítása (és a mérések, a látvány) szerint kizárólag a kúra segítségével 11 kilót. Másrészt, ezzel az eredménnyel a legjobb tudott lenni a Czentlaki-ágon az első három hónapos kihívásban, így személyesen Galambos Lajcsitól vehette át tavasszal az elismerést. Harmadrészt, s talán ma már ez a legfontosabb, beindult számára is az üzlet, és ezáltal Katalinéknak a celldömölki vonal. Ehhez persze az is kellett, hogy Attila ismerősét egyszer fel tudják vinni egy budapesti képzésre (ld. serleg-átadás), ahol Katalin szavaival élve „betáltosodott”. „Ennél jobban sose voltam”! – ez gyakorlatilag a regenor.hu oldalon is blogoló Lajcsi jelszava, kicsit átalakítva, amit általa Celldömölkön is egyre gyakrabban hallani. Érdemes rá figyelni, hiszen eddig is sokakkal megismertette a Biocom üzenetét, amit az is jelez, hogy augusztusban már a hónap közepén 2000 pontnál járt.

Zalaegerszeg meghódítása: Forgácsné Anett
De most induljunk egy másik irányba gondolatban, mert Attiláék fizikailag is ezt tették. Az egyik (zalaegerszegi) unokatestvérük, Edina elment ugyanis egy állapotfelmérésre Forgácsné Anetthez, aki akkor még egy másik cégnél dolgozott. A teszt után „összecsaptak” az ajánlatok, s a Biocom jött ki győztesen. Pontosabban: minden érintett. Anett ugyanis – kolléganőjével együtt – saját belátása szerint döntött, összehasonlítva a marketinget, a termékskálát, s látva a szponzorok pénzügyi gyarapodását. Ez ugyanis élesen szemben állt az ő korábbi tapasztalataikkal, amikor a ráfordított munka aránya elképesztően magas volt a hozadékához képest… A kezdeti, érthető ellenállás után elhangzott a „vágjunk bele!”, amivel egyébként komoly vágást csinált a múltjában is, s nem lehet eléggé dicsérni a bátorságáért. Azóta már Zalaegerszegen is jól működik a Reg-Enor klub, tucatszám születnek az elégedett fogyasztók, s Anett egy nyár alatt vezetővé vált. Mivel augusztusban védi harmadszor a hatos szintet, szeptemberben ő lesz az egyik első, sikeres riportalany…

Felmondott, mert a Biocomra igent mondott
Katalin egyébként végtelenül szerényen az elmúlt nyolc hónap történetét (a nyolc évnyi passzivitás után) csak annyival szerette volna „elintézni”, hogy „mi szóltunk embereknek, egyre többen érdeklődtek, csatlakoztak, aztán kialakult”. Tulajdonképpen tényleg ennyi a lényeg, ám ehhez kellett – az ő bevallása szerint is – egy csodálatos szponzor-pár. Nem véletlenül az a szlogenje, hogy a „szponzorom a sógorom”, amely a rokonság taglalásán túl a szeretet jele is, mely persze Beatrix felé is árad, de a rím miatt csak egyikőjük fért be… Pedig nagyon is követi Beatrix példáját, hiszen mint ahogy annak idején ő, most Katalin is nagyot lépett. Korábban egy boltban dolgozott eladóként, s nyár közepére érett meg benne az érzés: többre becsüli magát. Ezt elhatározás, majd tett követte, így mostantól – mivel felmondott a munkahelyén – 100%-ban a Biocomra koncentrál!

Ez így működik?
Ezt azért nagyban elősegítette egy folyamatosan emelkedő számokat tartalmazó dokumentum szemmel követése. Gondolhatják: ez a jutalékértesítő… „Ez így működik? Minél inkább beleteszem magam, annál több a pénz?” Ez volt a kellemes felismerés, ami mentén szervezik az életüket, már azt tervezve, hogy karosszéria-lakatosként dolgozó párja is egyre inkább (sőt, kizárólag) Biocomos legyen. Ugyanis nem csak látják, de a bőrükön érzik, tudják: jó helyen vannak, hiszen itt a tágabb csoportban (Czetlaki-team) is az alázat a példa, irigység helyett pedig örülnek egymás sikerének. Ezért is nagyon hálásak a rokon-szponzor párosnak, akik a háttérből most is segítik őket a céljukban: minél többekkel megismertetni a termékeket, az üzletet. Erre kiváló indító készítmény a Reg-Enor. Katalin saját tapasztalata, csinosodása kilók helyett inkább centikben mérhető: a mínusz 18 has-derék tájékon komoly teljesítmény!

(Jó) időben vannak
Ebből kiindulva azonban a többi termék és az üzlet is hamar terítékre kerül a rendszeresen tartott infókon. Így természetes a vágy, egyre feljebb lépni a karrierlétrán is. Azért néha Katalin még felsóhajt: „miért nem ébredtem fel előbb…?” Hiszen akkor már, nyolc aktív év után bizonnyal az arany HV szintnél tartana, mint a sógor, Zoltán. Beatrix azonban megnyugtatja: mindennek rendelt ideje van. S ők láthatóan jó időben vannak, jó helyen!

Ezeket olvastad már?