Kezdőoldal Ágak Start a Balaton-felvidéken

Start a Balaton-felvidéken

IMG_8599Legyen minél több helyen Start képzés! – hangzott el az igény és tanács nemrégiben Lőrincz János ágvezető-hálózatigazgató részéről. A budapesti és szegedi (s persze, erdélyi) rendezvények körét érdemes bővíteni ott, ahol van kíváncsiság, s népes a hallgatóság. Tapolca bejelentkezett – bő félszázan várták a Lőrincz-házaspárt a Czentlaki-csapat szervezésében.

IMG_8585
Nemrégiben még Reg-Enor klubnak adott helyett a veszprémi város, múlt vasárnap pedig a jelenlegi és leendő üzletépítőket várták a környékről. S nem csak onnan: még a csoport Békés megyei vezetője, Tóth Zsizsi is megérkezett néhány dunántúli munkatársával. A stratégia egyszerű: Budapest néha messze van, s nem mindenki tudja megoldani minden alkalommal, hogy részt vegyen (ez esetben) a Lőrincz-ág fővárosi képzésein.

IMG_8586
Nem iskolától függ

Az, hogy több mint ötvenen vettek részt az évindítón, jelzi: az igény viszont létezik a tudásra, amit magas szinten közvetítettek a Czentlaki-házaspár meghívására Tapolcára érkező Lőrincz Marika és János. Mint a Biocom legnagyobb ágának vezetője hangsúlyozta: nem kell semmilyen iskola, vagy bármilyen előképzettség ahhoz, hogy sikeres legyen valaki a hálózatban. János élményszerűen mesélt a saját üzleti indulásukról, s felfelé ívelő pályájukról, így igazi példaként álltak életútjukkal a sikerre vágyók előtt.

Válj kulcsemberré!
Czentlaki Zoltán csakúgy, mint a korábbi, budapesti képzésen, most is a marketing tervet részletezte közérthetően, hiszen ennek a megértése szükséges az anyagi javak bővüléséhez. Pigler Gertrúd kineziológus a méregtelenítés és a tiszta víz fontosságát ecsetelte, az egészségről és szépségről szóló előadása lélekemelő gondolatokkal volt tele. Lőrincz Marika egy nagyon fontos témát választott: megmutatta, hová lehet eljutni akkor, ha valaki igazi kulcsemberré válik az üzletben. Természetesen ezzel együtt az elkötelezettség szerepére is felhívta a figyelmet, hiszen a kettő összefügg a napi munkában.

Élő példák
A szünetekben Lourdes gép által készített hidrogéndús víz és tisztított víz várta az érdeklődőket és már aktív embereket, akik közül néhányat meg is kérdeztek a házigazdák a színpadon. Nagy értékét jelentik minden rendezvénynek az ilyen megszólalások, hiszen ezáltal a kezdő is érezheti, hogy a sorban mellette ülő, legfeljebb időben valamivel hamarabb az üzletbe kezdő is hamar el tud érni eredményeket.

A csapat következő nagyobb összejövetele február 12-én várható, amikor Szabó Szigfrid, a Reg-Enor magyar feltalálója lesz a meghívott vendég. 80 jegy már előre elkelt rá…

IMG_8617 IMG_8612 IMG_8609 IMG_8606 IMG_8602 IMG_8591 IMG_8588 IMG_8583

Ezeket olvastad már?