Kezdőoldal Ágak Sikertervezés, jó példákkal – az ágak közös évzárója Budapesten

Sikertervezés, jó példákkal – az ágak közös évzárója Budapesten

IMG_7235

Noha az idei utolsó, karácsony előtti, közös képzésen vettek részt a Lőrincz-, Kosiba, Ferenczy-, Kónya- és Vass-ág munkatársai, nem ajándékozós, visszatekingetős, nosztalgiázós együttlét lett belőle. A cél nem is ez volt, már a beharangozók sugallata szerint sem. Végül egy jó hangulatú, pörgős, sok szereplős, dinamikus évzáró, egyben évnyitó parti lett a Start képzés helyén, mely megmutatta: óriási erő és lehetőség, tartalék van a Biocom hálózatban. (Az erdélyi Péter-ág évzárásáról ITT, míg a Molnár-ág zárórendezvényéről ITT lehet olvasni.)

IMG_7258
KÓNYA-ÁG: FRISS, SIKERES VONALAK

A Kónya-ág nyitotta az előzetesen megbeszéltek szerint az elismerések (egyben előretekintések) sorát. Üde színfolt volt Pikaliné Iduka, aki az ág havi ötfős versenyét nyerte, s 2600 ponttal (és az elismeréssel együtt: százezres jövedelemmel!) ötös szinten tart, noha augusztus végén csak szívességből vett részt egy képzésen…

Tóth Magdi fejlődésben
Tóth Magdi a hónap legdinamikusabban fejlődő, 30%-os növekedést produkáló HV csoportjának vezetőjeként kapott elismerést, melyről később részletesebben is hírt adunk. Előzetesen annyit: már „szúrta a szög”, ezért fejlesztésben gondolkodott, tervezett, s cselekedett, a jelek szerint eredményesen, kihasználva a bővítési alapban rejlő lehetőségeket is.

IMG_7275
Komporday-ezüst, Ujvári-hatossal

Ujvári Zsuzsanna, akinek tapasztalatairól már olvashattunk, társult hálózatvezetői minőségében mutatkozott be, melynek később szintén bővebb teret adunk. Közvetlen szponzora az emődi-ágrész alapítója, Tasnádiné Szabó Mónika, vezetője pedig az a Komporday Annamária, aki immáron Ezüst Hálózatvezető, félmillióhoz közelítő jövedelemmel, egy év alatt érve el ezt a szép sikert. S „szokás szerint” (lásd még: októberi országos képzés…) újra elérzékenyült a színpadon a szeretethullámok hatására, mely egy tengerparti nyaralásban is tárgyiasult! De nem csak a szponzoraira (Sinka-házaspár: Tímea és Gyula), hanem a fejlődőben lévő másik vezetői lábára, Hliva Ildikóra és Kerekes Balászra is büszke lehet, akik szintén mikrofont kaptak.

IMG_7305

IMG_7336
FERENCZY LÁSZLÓ: TEVÉKENYSÉG-MENEDZSMENT
Az egyik legjelentősebb csapat, a Ferenczy-ág névadója a felkérés szerint kevesebbet tekintett hátra, inkább mindenkit motiváló gondolataival a jövőt építette. Ferenczy László hangsúlyozta: általunk kapnak jövőképet és egészséget az erre nyitott emberek! S miközben elismerte vezetőinek, nagyobb csoportjainak a teljesítményét, az időmenedzselésnél, mint témánál időzött bővebben. Amiről azt mondta: nem az időt, hanem a tevékenységet kell menedzselni! Azaz: őszintén meg kell néznünk, mivel töltjük életidőnk nagy részét, s a lényeges feladatokra szükséges helyezni a hangsúlyt. Laci ezúttal is a célok megfogalmazására, valamint a képzés, önképzés fontosságára hívta fel a figyelmet. Nem mellesleg hozzátette: a szponzorod jelene a te jövőd…

IMG_7313

IMG_7385
VASSÉK: PRECÍZEN, EREDMÉNYESEN
Utóbbi gondolat megnyugtathatta a szünet után őt követő házaspárt, Vass Szombatfalvi Zsuzsát és Vass Oszkárt, Ferenczy Laci legjelentősebb ágának vezetőit… Akik egyébként nagyon felkészülten, látványosan és precízen, mégis meleg hangulatban köszönték meg vezetőik, munkatársaik egész éves teljesítményét (köztük az erdélyi ágat vezető Péter Ágiét és Csabáét). A tanítás is benne volt az értékelésben: ha van konkrét terved, akkor folyamatosan hozzárendelődik minden, s megvalósul. A hálózati munkához konkrétan pedig a lelkes tagok adják a plusz erőt, s a közös lendület, együttgondolkodás segíti elő a közös sikert. A kérdést ők sem véletlenül feszegették: mire szánod az életidődet…?

Csúcs-Gizikék
Náluk a felvidéki Gizikéket lehetett igazán kiemelni példaként a záruló 2014-es évből. Fazekas Gizella nagyjából megduplázta teljesítményét ez idő alatt, amiben nagy szerepe volt Barna Gizellának. A „mécses” itt is eltörött, mikor kiderült, hogy az egyik Gizike a másikat tengerparti nyaralásra invitálta ajándékképpen, mivel élete egyik legszebb élménye volt egy hasonló utazás, szintén a Biocomos sikerei eredményeként…

IMG_7412

IMG_7424
KOSIBA-KIRÁLYAVATÓ
A Kosiba-ág példát mutatott a jelenre és a jövőre is. A vezetők, Hajni és József először feltörekvőben lévő munkatársukat, a hónapok alatt szinteket lépő Csépe Ildikót szólították pódiumra, aki két gyermek mellett építi a hálózatot. Majd természetesen mikrofont kapott a „Reg-Enor király”, Sárvári Ferenc, aki az utóbbi hónapok egyik leglátványosabb fejlődését adta családjával, először döntően erre a termékre fókuszálva, Fityeházon és környékén.

IMG_7457

JANÁK-ÁG FŐSZEREPLŐ: VERES ISTVÁN EZÜST HV
A Janák-ág igazi sikertörténetének főszereplője Veres István, aki egy csendesebb (felkészülősebb?) időszak után ebben az esztendőben pontokban duplázódott, s decemberre hivatalosan is elérte az Ezüst HV szintet. István (akinek gondolatait hamarosan bővebben is olvashatjuk) egy postán szólította meg a Lőrincz-szabályt alkalmazva Horváth Zoltán, aki szintén vezetői babérokra tör, ám a hetes szintet a munkatársa, Martyin László érte el hamarabb. Ráadásul csupán néhány hónap alatt, amihez az elkötelezettségen túl hozzájárulhatott az is, hogy volt már MLM-vezetői tapasztalata.

img_7467
Terjéki Nóra harmadszor is

István – akinek 2028-ig (!) pontosan le vannak írva a céljai – másik, valamivel korábbi vezetője az a Terjéki Nóra, aki novemberi teljesítményével harmadszor is a legmagasabb szinten teljesítette a céges vezetői versenyt, örökre elnyerve ezzel az idei serleget. A saját bevallása szerint „algamániás” Nóra azt vallotta: a legjobb helyen vagyunk, mert jól működnek a termékek, s az emberekben is meg lehet bízni itt, a Biocomban.

IMG_7512
CZENTLAKI DUPLÁZÓDÁS

A Czentlaki házaspár (Beatrix és Zoltán) is méltán kapott saját blokkot a záróképzésen, hiszen üzletben töltött nyolcadik évükben közel megduplázták az előző hét esztendő teljesítményét! A „koordinációs hónapok” feltalálója Beatrix asszony volt, aki épp soros lévén, bővebben szólt a csapatról. És a lényegről: éppolyan fontos a vevőgondozás, mint a „Cserélj boltot!” koncepció működtetése, a folyamatos önképzés és a munkatársak trenírozása, a vezetőkkel való kapcsolattartás és az új, friss dolgok bevezetése. Legújabb programjuk neve: „Karcsúsodjon velünk és Lajcsival!”, mellyel januárban indulnak…

Élvezik a munkát a vezetők
Egyik új vezetőjük (pontosabban, hivatalosabban, Zolinak, mint arany HV-nak…) Henczné Gyöngyi, aki a szponzor-párost dicsérte a színpadon. Mint mondta: az ő tapasztalataikat, tudásukat igyekszik átvenni és átadni, ami a jól működő termékekkel hitelesen működik. A másik, az évek óta a stabilitást jelentő vezetőjük, Tóth Zsizsi idén szépen fejlődött is párjával, Jámbor Gáborral. Nem csoda, hiszen visszatekintése szerint élvezik, amit csinálnak! S mivel a család is beszállt, majdnem duplázódtak, így is 15 ezer pont környékén járva.

IMG_7231
LŐRINCZ JÁNOS: PÁRATLAN A KÍNÁLATUNK!

A Biocom legnagyobb ágának vezetője, Lőrincz János saját blokkjában szintén inkább másoknak adott szó, miközben sokakat felépített, biztatott egy-két mondatával az egész képzés során. Mint János kiemelte: olyat tudunk adni az embereknek termékekben, szemléletben, ami páratlan a maga nemében!

IMG_7538
Új HV: Szlimák Hajnalka

Az ág új hálózatvezetője Szlimák Hajnalka, Komáromi István szponzoráltjaként, aki a Kiskunsági Nemzeti Park közepén lakva, a világháló által adott előnyöket kihasználva is sikeresen tudja megszólítni az embereket. Egy fontos visszajelzést is adott: tapasztalata szerint néhány méltatlanul háttérben lévő termék nagyon sikeres a vevői körében: például a Dhea, a BLD Sugar Balancer és a Candida Cleanse, természetesen az alga (Immun Supreme) és a Reg-Enor mellett. Talán nem véletlen, hogy az októberi országos képzésen Ferenczy László ezeknek szentelt jelentősebb figyelmet…

IMG_7552

IMG_7548

Új hatos: Apáti Valéria
Az újra fejlődésben lévő dr. Bress-Bea – dr. Orosz József-féle ágon pedig egy új hatos szintű vezetőnek tapsolhattak: Apáti Valéria Csengerből érkezett a képzésre, és a Társult HV szintre. Nemsokára bővebben is megismerkedhetünk vele és történtével, mely egy fantasztikus, a szponzorai útmutatásai alapján történt gyógyulással kezdődött!

IMG_7571
KOVÁCS ZOLTÁN: MINDEN ADOTT!

Kovács Zoltán hálózatalapító rövid visszatekintője elején arra emlékeztetett, három fontos dolog szükséges ahhoz, hogy egy network rendszer biztos lábakon álljon, és jól működjön.

Ezek:
– megbízható, komoly cég,
– kiváló minőségű és ár/érték arányú termékek,
– gyors előrehaladást és jövedelmet biztosító marketing terv.

Mint a számok és tények bizonyítják, nálunk mindhárom adott… A statisztikák szerint a hálózaton belüli népszerűségi listát az egészségmegőrzést szolgáló termékek (főleg étrend-kiegészítők) vezetik, majd a haj-, test-, arc- és szépségápolás termékei, végül, az egészséges ivóvizet biztosító és a környezettudatos háztartás vezetését lehetővé tévő készítmények következnek. Ám, mint hangsúlyozta, ezek csak számok, az üzleti eredményekben a legfontosabb sikertényező az TE vagy, aki mindezt csinálod!

IMG_7663

IMG_7672

GALAMBOS LAJCSI: ELKÖTELEZETTEN A FOGYÁSÉRT, AZ EGÉSZSÉGÉRT
A nap zárásaként, karácsonyi zenés produkciójával az a Galambos Lajcsi lépett színpadra, aki családjával már a hálózat társult vezetője is az elmúlt hónapok teljesítményei alapján! Lajcsi, aki a Reg-Enor nevű termékünknek és a hozzá tartozó étrendnek hála jelentősen fogyott, s ennek hangot is adott az ország nyilvánossága előtt, legutóbb egy reklámfilmben is e módszer követésére biztatta a nézőket. Mint azt a művész-üzletember elárulta, már István öccse is sikeres ezen a területen!

Köszönet az önzetlen támogatásáért neki, s azért, mert nyíltan kiáll egy, a magyar társadalom nagyjából hetven (!) százalékát érintő ügy, az elhízás problémájának megoldása mellett. Nem véletlenül zárta úgy üzleti tanácsadója, s a Biocom, valamit a Reg-Enor számára őt megtaláló Lőrincz János a képzést: 2015 a Reg-Enor éve lesz! Meg az algáé, a grépfrúté, és a többi ragyogó terméké… Már csak tennünk kell érte!

kepgal

Ezeket olvastad már?