Kezdőoldal Ágak Nagyszerű Reg-Enor Est Nagykőrösön 150 érdeklődővel

Nagyszerű Reg-Enor Est Nagykőrösön 150 érdeklődővel


A Lőrincz-ágon dolgozó nagykőrösi csapat pár hónappal ezelőtt nagyot mert álmodni, és elhatározták, hogy megszervezik az első Reg-Enor Estet a városban, melyre meghívják a feltalálót, Szabó Sigfridet és a kúra egyik fő szószólóját, Galambos Lajost. A továbbiakban az egyik főszervező, Boros Beáta beszámolója olvasható a március 1-i rendezvényről, mely jó példa arra, hogy a Reg-Enor hullám jelentősen felfelé repíti mindazokat, akik felülnek rá…

Gyémánt-vendég
Lőrincz János Gyémánt Fokozatú Hálózatigazgatónk nyitotta meg az estet, majd a szervezők, Gál Andrea, Boros Beáta és Boros Sándorné köszöntötték a több mint 150 fős vendégsereget.


Galambos Lajcsi és a Reg-Enor életforma
Galambos Lajos, azaz Lajcsi, a „Reg-Enor nagykövete” lelkesen mesélt a Biocom termékeiről, melyeket ő is fogyaszt, illetve a fogyásáról, hogy hogyan változtatta meg életét ez a csodálatos termék és kúra. Számára a Reg-Enor egy olyan életforma, melyet élete végéig követni fog.

Itták Szabó Sigfrid szavait
A vendégek által egyik legjobban várt előadót, Szabó Sigfridet, a Géniusz-díjas feltalálót vastaps fogadta. Egy fantasztikus előadást hallgathattunk, teljes körű tájékoztatást kaptunk az „elixírről” és mindenki csak itta a szavait. Az újak is megbizonyosodhattak róla, hogy mindenkinek szüksége van a Reg-Enorra. Ezúton szeretnénk megköszönni Szabó Sigfridnek, hogy elfogadta meghívásunkat, és megosztotta a nagykőrösi vendégekkel ezt a csodálatos találmányát!

Szabó Niki, 2017 „királynője”
Az est folyamán hiteles fogyástörténeteket is hallhattunk és láthattunk. Bemutatkozott Szabó Niki, aki a „2017-es év Reg-Enor királynője” címet kapta Lőrincz Jánostól, hiszen az elmúlt évben 56 kilótól szabadult meg a Reg-Enor kúra és életmódváltás segítségével, és azóta is tartja a súlyát.

Nagy Angéla – mínusz 30
Nagy Angéla is megosztotta sikeres fogyásának történetét, hiszen december óta majdnem 30 kilót fogyott és sokkal jobban érzi magát mióta a Reg-Enor életmódot követi.

Folytatása következhet
Az előadásnak a visszhangja máig cseng, hiszen folyamatosan jönnek az érdeklődök. Sokan pedig sajnálják, hogy lemaradtak róla, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan lesz újra Reg-Enor Est Nagykőrösön!

 

Ezeket olvastad már?