Kezdőoldal Ágak Miskolci start új ezüstökkel és Lajcsis biztatással júliusban

Miskolci start új ezüstökkel és Lajcsis biztatással júliusban

4 (4)
Július 2-án reggel kilenckor, a Pannónia Hotel konferenciatermében izgatott készülődés jelezte, hogy ez egy fontos nap lesz mindenki életében!

Tövisné Venczel Erika hálózatvezetőnek jutott a megtisztelő feladat, hogy e jeles nap háziasszonyaként köszönthesse a vendégeket, akik megtöltötték a termet azon a csodás szombati napon. A rendezvény háziasszonya, a Komporday-ág egyik vezetője, miután szavakkal irányította a képzést, írásban is összefoglalta a történéseket. Volt mit…

Miután bemutattam  az ágvezetőket, Sinka Gyulát és Tímeát, akik a miskolci csapat nagyon sikeres vezetői, és akik ezt az egészet megálmodták és létrehozták, valamint Komporday Annamari ágvezetőt és a sok-sok hálózatvezetőt, akik rész vettek a szervezésben, azokat a vendégeket szólítottam, akik először jöttek el ilyen rendezvényre.

Lajcsi vonzása
Az új emberek bátran kiálltak és elmesélték miért is jöttek el ezen a napon. Volt, akit az egészségének megőrzése, másokat az üzleti lehetőség vonzott. Ám legtöbben Lajcsi miatt érkeztek és bizony nagyon sokat vártak attól a naptól!

Tasnádi Zsolt – sofőrből üzletépítő
A Biocomot Tasnádi Zsolt mutatta be, aki annak idején először csak feleségét, Tasnádiné Szabó Mónika arany hálózatvezetőt kísérte el a rendezvényekre, amikor csak tehette. Érthető, hiszen kamionozott és nagyon kevés időt tudott a családjával, három pici tündéri fiával tölteni. Céljuk az volt, hogy kiváltsák Zsoltit a munkából és együtt építsék az üzletet. Ez mára megvalósult! Zsolti is egyre sikeresebb és igazi férfias, konkrét, könnyen érthető, humoros előadásával mindenkit lenyűgözött.

Remákné Béres Rita Encsről robbant be a Biocomba
Ezután következett az én  újdonsült hálózatvezetőm, Remákné Béres Rita, aki szinte berobbant a Biocomba, hiszen három hónap alatt lett HV! Ebben a hónapban már három munkatársa 4. szintre minősült, például a hónap elején regisztrált Gyuricza Beáta. 5. szintre érkezett Járai Tünde és Rita lánya, Debóra is, aki orvostanhallgatóként erősíti az encsi csapatot. Rita a célokról beszélt, arról, hogyan lehet megtervezni és elérni, amire vágyunk. Ő – most még – munka és iskola mellett dolgozik, így szeretné minél több emberrel megismertetni a termékeket és az üzletet. A mottója az, ami a Biocom képzésein is látható: álmodd meg és csináld meg!

Szilágyi Szabolcs a 200 saját pont lényegéről
A saját 200 pontról egy tapasztalt és mindenki által kedvelt Ezüst HV, Szilágyi Szabolcs beszélt. Szabi neve már mindenki előtt ismert, hiszen 12 éve erősíti a hálózatot és ott van minden rendezvényen. Először ő is csak pánikbetegsége miatt csatlakozott, aztán egy 2005-ös budapesti Start rendezvény megváltoztatta az életét! Azóta minden hónapban megvan a 200 pontja, teljesen rendbejött az egészsége, valamint a szabadságot és anyagi függetlenséget választva itt éli „főállásban” mindennapjait. Nagyon egyszerűen és vizuálisan mutatta be az új lehetőségeket, miszerint a szintenkénti vásárlások során egyre több pénz marad a zsebünkben, ezért érdemes így gondolkozni… A háztartásban használatos mindennapi termékeinken keresztül készített egy prezentációt, ezzel segítve profi módon az újak számára is a 200 pont és a szintes vásárlás lényegének megértését.

Ujvári Zsuzsi: a képzések töltenek
Hogyan tudsz feltöltődni energiával? Erről beszélt egy hatalmas nemzetközi csapattal rendelkező „energiabomba”, Ujvári Zsuzsi Ezüst Hálózatvezető, aki annak idején kézzel-lábbal tiltakozott az ellen, hogy eljárjon rendezvényekre. Hosszú időbe telt, mire beadta a derekát és azóta bizony minden képzésen ott van. Arról beszélt, hogy mennyire fontosak a Startok, a tréningek (valamint a törzsasztalok, munkatársi megbeszélések és Reg-Enor Estek), hiszen csak itt tudunk feltöltődni és fejlődni. Ennek is köszönhető, hogy Zsuzsi ezen a napon saját Ezüst HV-t avathatott Tóth-Wolford Erika személyében.

Új hatosok és hálózatvezetők
Ezután következett a 6. (Társult HV) és HV (7.) szintet elért munkatársak köszöntése.

6-os szintet ért el:
Kis-Tóth Nikolett, Tasnádiné Szabó Mónika Arany HV munkatársa. Az emődi fiatal és lelkes óvónő szintén részt vesz minden rendezvényen és kedvenc tréningje a „vecsési kétnapos”, ahol elmondása szerint a legtöbbet lehet tanulni és a hangulat is fergeteges.

Hálózatvezető lett:
Papp Mónika, Tóthné Boncsér Anna Ezüst HV fiatal és lendületes munkatársa. Mónikát elkísértek szülei és párja is. Édesanyja rengeteget segít a szervezésben, akit ő meghív, az szinte biztosan eljön, ennek is köszönhető, hogy Ancsa és Mónika Reg-Enor estjein mindig sok ember van jelen és sokan be is lépnek. Mónika párja egész éjszaka dolgozott, hogy el tudjon jönni és nagyon büszke a feleségére, s arra, hogy amit eltervezett, azt meg is csinálta. Ancsa tapasztaltsága és kitartása jó példa volt Mónika számára, így érték el egy együtt a  sikereket, hiszen nagyon jól kiegészítik egymást.

Ezüst Hálózatvezető lett:
Tóthné  Boncsér Anna Ezüst Hálózatvezető lett azáltal, hogy Mónika HV lett!

Ancsáról szponzora, Lukács Gusztáv HV a következőket mondja: „A kitartás, a szorgalom, a lelkesedés, a hit a sikerekben, a Reg-Enor meghozta a gyümölcsét Tiszaújvárosban – Tóthé Boncsér Anna Ezüst HV lett! Az egyik lába, Lőrincz Sándor mellé Papp Mónika útját egyengette, segítette egészen a HV szintig. A rendezvényekre, a képzésekre járás, a rengeteg infó, a rendszeres Reg-Enor klubok garantálták eddig is, és ezentúl is Ancsa és csapata továbblépését!”

Válás „helyett” a sikerek közös megélése
A legmeghatóbb pillanat számomra az volt, amikor Ancsa férje, aki annak idején válással „fenyegetőzött”, ha a párja belép az üzletbe, most meghatódva köszönte meg a feleségének a kitartást és elszántságot. Szem nem maradt szárazon, annyira megható volt ez a pillanat! Aztán amikor 16 évvel ezelőtti képekből lett meglepetésvideó készítve, akkor mindannyian rádöbbentünk, hogy a legjobb helyen vagyunk, és bizony itt leszünk mi, újak 16 év múlva is!

Szintén Ezüst Hálózatvezető lett:
Tóth-Wolford Erika, akire igen büszke szponzora, Ujvári Zsuzsi Ezüst HV.

10 évvel ezelőtt szomszédok voltak Mezőkövesden, akkor még ők sem gondolták volna, hogy ilyen zseniális üzleti kapcsolat lesz közöttük. Erika talán a legszkeptikusabb ember volt Zsuzsi csapatában, akit egy éven keresztül győzködött a szponzora, Zsuzsi, hogy regenorozzon. Aztán úgy olvadtak le róla a kilók, mint nyáron a fagyi. Ennek az lett az eredménye, hogy miközben masszírozta és gyógypedikűrözte a vendégeit, mindenki rákérdezett, hogy mi is ez a látványos változás rajta. Erika az 1/1 infózás mestere és ez egy év alatt közel 1000 fős csapattal Ezüst HV szintet hozott neki! Egyik lába férje, Lali, aki szintén belemerült az üzletbe és már ő is HV szintet ért el, másik lába pedig Papp Anikó, aki egyébként fantasztikus természetgyógyász is. Természetesen Zsuzsi lendületessége és tanácsai is hozzájárultak a sikereikhez!

Szívből gratulálunk mindegy egyes szintlépőnek és természetesen a hálózatvezetőiknek is! Jó példák vagytok mindannyiunk számára!

Galambos Lajcsi üzenete: a Reg-Enor működik és a legjobb helyen vagyunk!
A fergeteges hangulat tetőpontjaként megérkezett várva várt vendégünk, Galambos Lajcsi is, akit szűnni nem akaró tapssal fogadtunk mindannyian! Rendkívül barátságos és közvetlen hangon köszöntött mindenkit és meg kell mondanom, soha jobb formában nem láttuk őt.

4 (13)

Új HV: Tóth Lajos. Együtt örül vele a felső vezetőjük, Ujvári Zsuzsi és felesége (egyben szponzora…), Tóth-Wolford Erika.

4 (14)

Tasnádi Zsolt – sofőrből lett üzletépítő, sikeres felesége, Tasnádiné Szabó Mónika Arany HV oldalán

4 (15)

Sokan várták Lajcsit Miskolcra – már a pólókból is látszik…

4 (16)

Komporday Annamária ágvezető (jobbról) egy új hatossal a csapatból, Kis-Tóth Nikolettával

4 (18)

A népszerű Galambos Lajcsi a rendezvény háziasszonyát, Tövisné Venczel Erikát is megnevettette

4 (19)

Egészség, karcsúság – jóllakottan! A versenyt Miskolcon is népszerűsítette Lajcsi, aki az ágvezető, Sinka Gyula oldalán mutatja a pólót.

4 (20)

A Komporday-ág vezetőinek egy része sem hagyta ki a fényképezkedés lehetőségét a művésszel, aki, mint mondta, egyszerű tagként érkezett a rendezvényre.

4 (1)

Az ágvezetők Galambos Lajcsival: Sinka Gyula és Tímea

4 (7)

Ujvári Zsuzsi, Tövisné Venczel Erika és Komporday Annamária. A serleg sem véletlenül van a kézben…

4 (9)

Egy újabb HV a Komporday-ágon: Kis-Tóth Nikolett (középen). Neki gratulál a szponzor házaspár: Tasnádi Zsolt és Tasnádiné Szabó Mónika.

4 (10)

Új Ezüst HV: Tóthné Boncsér Anna (balról a második) férjével, valamint Juhászné Mónika és férje

4 (11)

Új Ezüst HV: Tóth Wolford Erika, akit Ujvári Zsuzsi ismer el

4 (12)

Új HV: Juhász Papp Mónika, akinek Tóthné Boncsér Anna gratulál

4 (2) 4 (3) 4 (4) 4 (5) 4 (6) 4 (8) 4 (17)

A művész úr először is közölte, hogy ő most nem művészként, hanem egyszerű munkatársként van jelen, aki nagyon hálás azért, hogy a Reg-Enor és e termékek segítettek neki és testvérének a fogyásban. Arról is beszélt, hogy milyen kellemetlen volt neki, amikor a súlya miatt sokan kifigurázták, és hogy a művészvilágban mennyire fontos, hogy jól nézzen ki valaki és meg tudjon jelenni úgy az emberek között, hogy ne gúnyolják ki ezért. Azt is elmondta, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a Reg-Enor iránt és ő arra vállalkozott, hogy mindenkinek segít, aki csak szeretné elkezdeni a kúrát. Az általa indított verseny is ezt szolgálja, hogy bátorítást, lelkesedést adjon egy olyan dologhoz, ami igenis bizonyított számára és működik!

Lajcsi minden egyes szava megerősítést adott abban, hogy a legjobb helyen vagyunk, hiszen megbízható cég áll a háttérben és a termékek kiváló minőségűek, tehát bátran használja mindenki őket! Olyan pozitív energiák szabadultak fel, hogy szinte izzott a levegő és néma csendben ittuk a szavait, legszívesebben reggelig hallgattuk volna ezeket a szuper híreket, amiket ő hozott el nekünk nagy szeretettel Miskolcra! A verseny részleteiről is megtudtunk fontos dolgokat és mindannyian éreztük, hogy nem hátrány, hogy vidékiek vagyunk, mert bárki megnyerheti a versenyt közülünk…

Fényképezkedésből kóstolás
Ez után kellemes hangulatú fényképezés következett, Lajcsi türelmesen várta, hogy mindenki sorra kerüljön és csendesen elbeszélgetett a csapat tagjaival lelkesen biztatva mindenkit a versenyben való részvételre.

Sietett is volna már tovább, azonban az érdeklődését hamar felkeltette egy plakát, amit olvasni kezdett. Mi is ez? Házilag készült, tartósítószerektől és adalékoktól mentes ételeket lehet rendelni?

Étel-fa ételkiszállítás
Bizony, ekkor szóba elegyedett az Étel-fa Ételkiszállítás három megálmodójával és tulajdonosával. Horváth Zsolt mesterséf, aki már kétszer bejárta a világot, főzött hajókon is, indiai, kínai, olasz, amerikai szakácsoktól sajátította el a praktikákat. Feleségével, Horváth-Schmied Eszterrel, valamint Heinlein Enikővel megálmodtak egy Magyarországon egyedülálló konyhát, ahol elsősorban hazai alapanyagokból előállított, tartósítószerektől mentes ételeket főz Zsolt. Az ételek teljesen glutén-, tejtermék- és cukormentesek, tehát tökéletesen illeszkednek a regenoros étrendbe is. Házilag sütött kacsa-, liba-, disznózsírral főznek, friss vágásból származnak a húsok, kézműves kolbászkülönlegességeik is nagyon finomak. A tésztákat is kézzel készítik – gluténmentesen, természetesen! Zsolt főzi az ételeket, hiszen profi szakács és különlegességek is készülnek, amit feleségével együtt álmodnak meg. Pár hónapja született meg ötödik gyermekük, ezért nem indult újra világ körüli útra, hanem itthon próbál szerencsét, felesége pedig a Reg-Enor kapcsán találkozott a miskolci Sinka-csapattal. Enikő pedig, aki a marketingmunkában vesz részt, már sikeresen használta a Reg-Enort régebben is. Így történt, hogy Miskolc és környéke egy fantasztikus lehetőséget kapott, hogy a Reg-Enor kúra mellé már az ételkiszállítás is megoldott és magam is megerősíthetem, hogy nagyon finom és bőséges az étel, na és persze egészséges!

Így történt, hogy Lajcsi sem tudott ellenállni és megkóstolta. Hogy ízlett e neki? Azt kérdezze meg mindenki tőle…

Mindenesetre várjuk őt vissza hamarosan Miskolcra és ígérjük, hogy legközelebb nem engedjük ám el ilyen hamar!

Ezeket olvastad már?