Kezdőoldal Ágak Már az első jutalékától táncra perdült Nagy Zsuzsanna – a Sinka-Gyuris-ág győri hálózatvezetőjének vérévé vált a Biocom

Már az első jutalékától táncra perdült Nagy Zsuzsanna – a Sinka-Gyuris-ág győri hálózatvezetőjének vérévé vált a Biocom


Nagy Zsuzsanna a havi kiemelkedő munkájáért járó Gyuris-serleggel

Nagy Zsuzsanna egy női divatáru üzletben dolgozott Győrben. A napjai nem szóltak másról, mint reggel óracsörgésre ébredni, beutazni a munkahelyére, ledolgozni a nyolc órát, elviselni a főnők rigolyáit és hazamenni. Ezen az saját megítélése szerint is elég egyhangú és monoton életen változtatott egy beszélgetés. Egy tavaszi napon ugyanis egy kedves vásárlójuk a beszélgetésük folyamán elejtett egy szót, hogy Reg-Enor! A Sinka-Gyuris-ágon, Csordás Anikó csapatában dolgozó, most már a kitűzőjét is büszkén viselő hálózatvezető élete ekkor változott meg gyökeresen. Hogyan? És milyen irányba? A győri HV alább elmeséli…

Nagy Zsuzsanna a Biocomos HV kitűzővel

Az üzletet meg se hallottam az elején

Abban a pillanatban „lecsaptam” rá, hisz örök életemben mindig csak diétáztam kisebb-nagyobb sikerekkel, de eredménytelenül. Mondtam: nekem ez kell! Másnap már egy kávézóban találkoztunk, ahol elmondott mindent a termékről és mesélt az üzleti részről is. De az valahogy nem érdekelt és megmondom őszintén, nem is nagyon értettem, hogy miről is van szó… valami MLM téma! Hallgattam, hallgattam de kínai volt ez akkor számomra! Ez a része annyira nem érdekelt, viszont termékkel csatlakoztam a rendszerhez, mert gondoltam, egy utolsó esélyt adok ennek a „Reg-Enor” nevezetű „csodának”!

Nagy Zsuzsanna vezetőjével és szponzorával, az Arany HV Csordás Anikóval

A képzésen meghoztam a döntést
Így 2017. május 15-én tag lettem a Biocomnál a kedves vásárlómnak köszönhetően, aki a szponzorom és egyben csodálatos vezetőm lett: Csordás Anikó! Neki köszönhetően már azon a héten az első képzésen ott ültem mellette a budapesti Aquincum Hotel előadótermében. A mai napig nagyon hálás vagyok érte, hogy elvitt magával a képzésre. Ott meghoztam magamban egy döntést a végére, mikor az utolsó előadót, Gyuris Annamáriát hallgatva felkerült az i-re a pont!

Itt már viseli a július 1-én megkapott kitűzőt, ami nagy vágya volt Zsuzsinak

Regenoros átalakulás

Nem volt kérdés, hogy a főállásom mellett elkezdem-e kiépíteni a hálózatomat és idővel Biocomos leszek! Kezdett megváltozni az életem, elkezdtem embereknek beszélni arról, hogy mivel is foglalkozom, ismerősök vették észre rajtam a változást, hogy a Reg-Enornak köszönhetően 8 kilót fogytam, átalakultam! Jól esett hallani ezeket a dolgokat és még jobban esett, mikor tudtam segíteni másoknak.

A hangulat mindig jó a csapatban… A felvétel egy vezetőképző utáni vacsorán készült a Renaissance Étteremben

Mi lenne, ha komolyan dolgoznék?

Szépen épült fel a hálózatom, a kis csapatom egyre bővült. A harmadik hónapban kiváltottam az egyéni vállalkozóit és mikor megkaptam az első jutalékom, örömömben táncoltam az üzletben! Nem titok: 88 ezer forint érkezett elsőre. Na, itt elgondolkoztam, hogy szinte alig csináltam valamit és már ennyit kapok. Akkor mi lesz, ha még többet dolgozom, komolyabban foglalkozom vele?

A Shiraz Hotelben szponzorával, a kétnapos kulcsember-képzés részeként “megérdemelt” wellness idején

Már ötös Pataki Szarvady Beatrix

Hónapról hónapra egyre több vásárló csatlakozott hozzám, egyre dinamikusabban fejlődtem és áprilisban elértem a hálózatvezetői szintet, aminek nagyon örültem. A csapatomban lett egy aktív munkatárs, Pataki Szarvady Beatrix, aki nagyon lelkesen állt a dolgokhoz és mindenben elfogadta a tanításomat. Jelen pillanatban 5. szintű munkatárs és keményen dolgozik a hálózatvezetői szintért.

Nagy Zsuzsanna áprilisban lett hálózatvezető

Gyuris-kupa

Áprilisban megkaptam a Gyuris-kupát, mert abban a hónapban 37,5 % volt a fejlődésem a korábbi hónaphoz viszonyítva, így én lettem a legdinamikusabban fejlődő hálózatvezető.

Arany hálózatvezetők között: balról Csordás Anikó, jobbról az ágvezető, Gyuris Annamária

Irigy lett a főnököm

Igaz, még a legelején, mikor Kónya Gyuri ágvezetőnk megkérdezte, hogy mi a szándékom a munkahelyemmel, én akkor azt válaszoltam, hogy „kirúgom a főnököm”! Nyolc hónap után nem én rúgtam ki őt, hanem ő rúgott ki engem, mert irigyelte, amit csinálok mellékállásként! De nem haragszom rá, sőt, most már hálás vagyok, hogy elküldött, mert ha nem teszi meg, akkor lehet, hogy még mindig az ő álmait valósítom meg és nem a sajátomét…

Imádja a munkáját, sugárzik róla a Biocom életérzés!

Biocom életérzés

Imádom ezt a kötetlen, szabad életet, hogy én vagyok a saját magam főnöke, én osztom be az időmet! A Biocomot magaménak érzem, szinte a véremmé vált. Nincs olyan nap, hogy ne beszélnék róla ismerősnek vagy akár egy idegennek. Napi 4-5 órát dolgozom vele, hetente többször járok személyesen infózni, de most már, hál’ Istennek, ébrednek fel a termékfogyasztóim és üzletileg is érdekli őket a Biocom.

Itt épp egy Kónya-ágtalálkozón szponzora mellett. Természetesen vidáman, mert minden egyes percét élvezik…

Arany a cél év cégére

Az álomtáblámat nap mint nap bővítem, hogy mit szeretnék még elérni és megvalósítani az életben. Mert ha az embernek vannak álmai, akkor lesznek vágyai, és ha vágyak vannak, akkor már célok is! Nekem a célom, hogy év végére arany hálózatvezető vagyok!

Felsőbb ágvezetőjével, Kónya György Ezüst Hálózatigazgatóval

Fontosak a képzések

Nagyon fontosnak tartom mindenhez a képzéseket. Itt az új munkatárs egyből megkapja azokat az információkat, amik fontosak a továbblépéshez, szinte helyettünk mondják el az ott előadók a legfontosabb információkat a termékekről, és magáról a rendszerről, üzletépítésről. Ez hatalmas segítség és az új munkatárs teli vágyakkal, újult energiával biztos, hogy igazi csapattag lesz.

Néhány sokatmondó kép, néhány Reg-Enor kúrázójáról…

Léleksimogató terméktapasztalatok és köszönetek

Nagyon sok kúrázóm óriási sikereket ért el a Reg-Enorral. Csak egy két példát említenék. Volt olyan kedves hölgy, akinek az kúra és életmódváltás hatására a cukorszintje 3 hónap után jelentősen kisebbedett, és a súlya is kevesebb lett több mint 10 kilóval. Egy fiatal fiú pedig – aki teljesen hitetlenül állt a kúrához – már az első hónapban 6 kilóval lett könnyebb. Volt olyan, aki azt mondta, „adok egy esélyt ennek, de nem hiszek benne”. Az eredmény 3 hónap után több mint mínusz 20 kiló. És még sorolhatnám… Jó érzés adni, segíteni és a legjobb érzés, mikor hálásak és nem győzik megköszönni a segítségem! Simogatják a lelkem a sok „köszönöm Zsuzsa, hogy segítettél nekem” mondatok!

Munkatársával, Beuskával, aki már az ötös karrierszinten tart

 

A budapesti nagyrendezvényen a Reg-Enor nemzetközi nagykövetével, Galambos Lajcsival

 Mit is szeretnék a Biocommal elérni?

– Szeretnék a családomnak segíteni.

– Szeretnék utazni és szeretnék minél több helyre eljutni, nyelveket tanulni.

– Szeretném, ha minél több emberhez el tudnám juttatni a Biocom adta lehetőségeket, akár az egészséges életmódot vagy egy függetlenségről szóló jövőképet megmutatni számukra.

 

Mókuskerék helyett megragadni a lehetőséget

Azt mondom, nem kell félni a változástól, mert minden lehetőség az ember életében csak egyszer jön el és azt megragadni kell és nem elengedni… Ha én akkor nem ragadom meg és nem hozom meg a döntést, még mindig az a kis mókus lennék, aki beugrik a kerékbe és csak pörgeti, pörgeti…

 

A Biocom = jövőkép

A Biocom számomra egy „szerelem”! Visszaadta számomra az élet érzését. Egy évvel ezelőtt még szűk látókörrel rendelkeztem és most kitárult a világ, élvezem minden egyes percét! Óriási személyiségfejlődésen mentem keresztül, megtanultam még jobban tisztelni az embereket, elfogadni őket. Megtanultam hálával lenni mindenki és minden iránt! Boldogság önti el a szívemet, amikor felhívnak a Reg-Enor kúrázóim és megköszönik a segítségem, vagy amikor képzésen kiállhatok emberek elé és beszélhetek a sikereimről, terméktapasztalataimról. Rengeteg új barátra leltem, csupaszív emberekre, akik együtt örülnek velem a sikereimnek. J

 

„A célom egy olyan életet élni, amiben nincs szükségem vakációra.”

Ezeket olvastad már?