Kezdőoldal Ágak Hogyan tudok segíteni Neked? – Urbán Andrea hálózatvezető „ajánlata”

Hogyan tudok segíteni Neked? – Urbán Andrea hálózatvezető „ajánlata”

2016 Jubileumi Bál 20. éves a cég. .

Urbán Andrea egy szép, hálózati ünnepen

A kérdést tartalmazó cím tulajdonképpen megszólítás, és valójában mindenkinek szól, aki még nem hálózatépítő. A szerzője, Urbán Andrea tapasztalt vezetője a Biocomnak, s mikor tollat ragadott, igazából azt a kérdést tette fel (egyben a cikk címének is szánta): ki is vagyok én? Aztán, miközben kibontotta életpéldáját, kiderült, hogy már rég nem is róla van szó. Az ő útja, vívódásai, változtatási szándékai ugyanis nagyon hasonlítanak sokakéhoz. A jobbat kereste, a megoldást, a biztonságot. S miközben erről ír, tulajdonképpen „szponzorál”, azaz felkeltheti sokak figyelmét, akik netán magukra ismernek útkeresésükben. A Kosiba-ág HV-jának eddigi sorsából kibomlik mindaz, amit tenni kell, és ahová el lehet jutni egy döntés segítségével. Másfél évtized tapasztalata néhány bekezdésbe sűrítve sokaknak segíthet!

2016 nyár Horvát tengerpart

2016 nyarán, a horvát tengerparton

Ki is vagyok én?

Egyszerű, hétköznapi ember, ugyanolyan, mint Te, aki ezeket a sorokat olvasod. Se több, se kevesebb! Andinak hívnak, 1972-ben születtem Móron. Itt is élek és „dolgozom”. (Az idézőjel fontossága biztosan megérthető a végére.)

Ami „akadályoz”…

Minden embernek vannak CÉLJAI, ÁLMAI, GONDOLATAI. Mégis, valami megakadályozza abban, hogy ezeket megvalósítsa. Általában a következők:

  • a családi háttere,
  • az anyagi háttere,
  • a személyisége,
  • a munkahelyén a nem megfelelő elismerés, stb.

Mondhatnánk, „ezt hozta a rendszer”. Így lettünk nevelve, ezt láttuk szüleinktől, nagyszüleiktől. Ezek által nem merjük felvállalni önmagunkat. Pedig minden emberben megvan az a képesség, hogy elérje céljait, és egy jó mondás szerint: tud álmaiból valóságot csinálni. HÁT ÉN EZT TETTEM!

„Átlagos” sors: szakmával, elismerés nélkül

Van az életemben egy nagyszerű ember (mi így nevezzük: a szponzorom), aki ezt a képességet felismerte bennem. ÉN MINDIG TÖBBET AKARTAM. Az általános iskolát elvégezve szakmunkásvizsgát tettem Székesfehérváron. Egy percet sem dolgoztam az elvégzett szakmában. Gondolom, sok ember van így! Tanul évekig, pénzt, energiát beletéve és mikor kamatoztatni szeretné, nem kell senkinek, vagy nem fizetik meg a képességeit.

Egy másik próba

Ekkor én szakmámmal ellentétben másik cégnél helyezkedtem el Móron, ahol születtem és élek. Varrónőként dolgoztam 2002. november 20-ig. Szerettem a munkám, eleinte meg is becsültek. Ahogy teltek az évek, a cég egyre „gonoszabb” lett. Egyre több munka, egyre kevesebb pénzért, az emberi mivoltunkat sárba taposva. Gondolom, sokatoknak ismerős…

Az akarat még kevés volt

Emellett két kozmetikai cégnek a termékeit is forgalmaztam, amivel csak a magam és családom „luxusigényeit” tudtam kielégíteni. Voltam egy családi házban bejárónő. Mindig kerestem valami plusz elfoglaltságot a vágyaim, céljaim eléréséhez, de ezek a dolgok roppant kevésnek bizonyultak. NEM TÖRŐDTEM BELE!

Kerestem a (pénzes) lehetőséget

Képességeimet meghaladva vettem egy autót. Három hónap múlva el kellett volna adnom, mert nem voltam képes fizetni a részletét. Ekkor hirdetést adtam fel, amiben másodállást kerestem. Sok ember megkeresett, ilyen-olyan munkával. Eleve nem mentem bele, amibe pénzt kellett befektetni, mivel én keresni szerettem volna.

A nagy Ő: az én sikerem fontos nekik
2002. november közepén talált rám a „NAGY Ő”. Végre egy olyan cég, amelyik odafigyel az embereire, elismeri a munkáját, és még biztatja is! Először meghallgattam, miről szól, ez is ingyen volt, nem vesztettem semmit, sőt új információkhoz jutottam. Tetszett, de bizalmatlan voltam. (Legyél Te is az, nem kell mindent elhinni!) Azt mondták, ha követem, amit mondanak, sikeres leszek! Eleinte Ők dolgoztak „helyettem” (ma már tudom: velem és értem), mivel én semmit nem tudtam erről a „munkáról”. Nekem nem kellett mást tenni, csak a közeli ismeretségi körömet bevonni. Ez nem tűnt nehéznek és nem került senkinek pénzbe.

Fél esztendő alatt ötszörös kereset!
Innen nagyon gyorsan elindult a dolog, mert rájöttek az emberek: nem ellenük, hanem mellettük vagyunk. Nem csapjuk be őket. Munkámat hamar egy tunéziai úttal honorálták. Fél év alatt a munkám mellett megalapoztam a céljaim, vágyaim útját! Addigra a korábbi jövedelmem ötszörösét kerestem – másodállásban.

Másoknak segítek, így magamnak is
Felvállaltam önmagam. Nem robotolok 8-12 órában nagy cégeknél, nem hagyom kihasználni magam. Segítem szüleim és más emberek egészségét, anyagi helyzetét.

Büszke vagyok a Biocomra
Nem csapom be őket. Erre vagyok a legbüszkébb. Végre van egy cég Magyarországon, ami ezt és ennél még sokkal többet felvállalt, annak érdekében, hogy aki érzi, többre képes, mint hogy elkötelezettje legyen egy minimálbért fizető cégnek, lehetőséget kapjon. Nálunk jó helyen jár.

MINÉL TÖBBEN TESSZÜK UGYANEZT, ANNÁL SIKERESEBBEK LESZÜNK!

Csoportkép az első parádsasvári képzésről, Galambos Lajcsi oldalán

Csoportkép az első parádsasvári képzésről, Galambos Lajcsi oldalán

A kép önmagáért beszél - neki ilyen is van...

A kép önmagáért beszél – neki ilyen is van…

A szponzor házaspárral, Kosiba Józseffel és Hajnival egy hálózati estélyen

A szponzor házaspárral, Kosiba Józseffel és Hajnival egy hálózati estélyen

Nyugodt, gondtalan élet - a látszat nem csal!

Nyugodt, gondtalan élet – a látszat nem csal!

Bár itt éppen karosszékben ül, és az olvasónak üzen egyezményes jellel, de valójában azért jutott el idáig, mert képletesen szólva felállt a karosszékből...

Bár itt éppen karosszékben ül, és az olvasónak üzen egyezményes jellel, de valójában azért jutott el idáig, mert képletesen szólva felállt a karosszékből…

Tiéd lehet az egész világ

Tom Big Al Schreiter oldalán, aki egy igazi MLM-legenda, bestseller-szerző

Tom Big Al Schreiter oldalán, aki egy igazi MLM-legenda, bestseller-szerző

Ezeket olvastad már?