Kezdőoldal Ágak Folyamatos fejlődés egy szuper csapattal – Pintér Pámer Krisztáék és a Vándorserleg

Folyamatos fejlődés egy szuper csapattal – Pintér Pámer Krisztáék és a Vándorserleg


Emlékeznek még? Pintér Pámer Krisztina és csapata négy hónappal ezelőtt megfogta a Vass-ág Vándorserlegének fülét, és el sem engedte. S mivel három hónapon át zsinórban ők lettek a legtöbbet fejlődő csapat cím büszke viselői, ez a kupa végleg hozzájuk került. Vass Oszkár és Zsuzsa, az ág vezetői „kénytelenek voltak” egy újat csináltatni – ezer örömmel… Változás azonban nincs: mivel Kriszta és csapata eleve nagyobb sebességre kapcsolt, a fejlődés töretlen. A nevek sem lesznek ismeretlenek, hiszen a sikereik nyomán már főszereplők az Ökonet Élő Újságjában, a webportálon. S hogy mi a sikerek háttere? Erről már írjon néhány sorban a csapat vezetője. Már az első mondatára érdemes nagyon odafigyelni…

„Folyamatos munkával és egy szuper csapattal lehet csak nőni.

Elvittük az új Vándorserleget, amit meg szeretnénk megint három hónapig tartani, hogy nálunk maradjon.

Minden nap hálát adok Istennek, hogy megismertem az Ökonetet és ezáltal nagyon sok ember életébe pozitív változást vihetünk.

Ebben a fejlődésben sok munkája volt: Eberhardt Hajninak, Nyilas Adriennek, Nagy Böbének, Kratofil Zitának, Szombati Klárinak, Románné Gizikének, Oláh Zolinak, Pej Istvánnak, Pámer Imrének, Bíró Irénnek!
Nagyon köszönöm a folyamatos lendületet és munkátokat.

Köszönöm, hogy Vagytok!
Pintér Pámer Krisztina”

Ezeket olvastad már?