Kezdőoldal Ágak Ezüstös rokonság a Czentlaki-ágon: Demeterék feljebb léptek

Ezüstös rokonság a Czentlaki-ágon: Demeterék feljebb léptek

Volt mit ünnepelni karácsonykor: balról a Demeter házaspár, középen a zalaegerszegi vezetőtársak, Kovács László mellett

Volt mit ünnepelni karácsonykor: balról a Demeter házaspár, középen a zalaegerszegi vezetőtársak, Kovács László mellett

„Szponzorom a sógorom” – emlékeznek még rá? A Demeter házaspár (s elsőként főként annak hölgytagja, Katalin) vezetővé válásáról szóló cikk címe egyben szlogen is, ami valós rokoni kapcsolatot takar. A Czentlaki házaspár példáját egy év alatt mindenben igyekeznek másolni a Demeter Attila és Demeterné Buzás Katalin. Otthagyott alkalmazotti lét, új HV-k a csapatban… S egy ideje már Ezüst Hálózatvezetőként építik az üzletet!

Szedték, figyelték
Katalin és Attila nyolc éve csatlakozott a hálózathoz, kizárólag termékhasználat miatt. Katalin visszatekintése önkritikus: – Passzívak voltunk az üzlet iránt, de Beáék sikerei által követtük az eseményeket. Ha nem is tudatosan, de benne volt a mindennapokban a Biocom, a termékek által is.

Egy zalakarosi családi pihenés pillanata, előtérben az ágvezető házaspárral

Egy zalakarosi családi pihenés pillanata, előtérben az ágvezető házaspárral

Nőtt a csapat és a jutalék
Az előző írásban részletesen taglaltuk, hogyan is indult az üzleti pályafutás a meglévő tapasztalatok alapján. Most csak annyit: 2014 végén kezdtek el foglalkozni komolyabban a készítmények mögött lévő lehetőséggel is. A dolog rém egyszerű volt: saját megéléseik alapján ismerősöket, barátokat küldtek állapotfelmérésre, amiért köszönettel tartoznak Pigler Grétinek, a sok segítségért. – A sok pozitív visszajelzés után egyre többen lettünk, a jutalék nőtt, ami még nagyobb lendületet adott a munkához.

Csapatépítés a Csabai Kolbászfesztiválon: Kovács László és Demeter Attila

Csapatépítés a Csabai Kolbászfesztiválon: Kovács László és Demeter Attila

Bővülő zalai vonal
Az elmúlt egy év alatt nagy változások történtek velük. Nyár közepére lett egy hálózatvezetőjük, Forgács Józsefné Anett, ő vezeti a zalaegerszegi vonalat hatalmas sikerrel. Mint Katalin jelzi: – Nagyon jól összefogja a csapatát, infóznak, „fogyi klubbot” indítanak, tudatosan építik az üzletet. Ki is nevelt már egy saját hálózatvezetőt, Kirchner Hajnalkát és van több agilis munkatárs is alatta, akikkel együtt dolgozik.

Jóval túl a „harmincas” álmon
Szívesen dicséri a számukra az ezüst minősülést „elhozó” második hálózatvezető munkatársunkat, Kovács Lászlót. – Sikeres vállalkozó, aki megnyerte az első tapolcai „fogyi versenyünket”, a Reg-Enor klubok indulása idején, még tavaly tavasszal. A díjat Budapesten vette át, az áprilisi Start rendezvényen, Galambos Lajostól. Ő akkor döntötte el, hogy érdekli az üzlet is – meséli lelkesen. És még egy sztori: a hazafelé vezető az úton azt mondta nekik: „Ha csak havi 30.000 Ft jönne innen, az is mennyire jó lenne!”. Elárulhatjuk, ennek már többszöröse a jutaléka, mert hét hónap alatt lett belőle hetes szintű munkatárs!

Nagy Hv és kis Hv...

Nagy Hv és kis Hv…

A nagy lépés
Mindez még éppen csak alakulóban volt, amikor Katalin lépett egy nagyot. Ha üzletileg nézzük, először a hálózatvezetői létbe, majd év végére az Ezüst HV karrierszintre. Igen, de közötte volt egy nagyon bátor ugrás, no nem a sötétbe, hanem a „Biocom-fénybe”! – Sokasodtak a feladatok, ezért nyár végén eldöntöttem, hogy felmondok a munkahelyemen! Nem tudtam már és nem is akartam a kettőt együtt csinálni. Ott szerettem volna lenni a képzéseken, összejöveteleken, ami nem mindig sikerült előtte a munkám miatt. Megértettem. egyre több segítséget kértek a munkatársaink, egész embert kívántak.

Születésnapi, meglepetés autó. A főszereplő azonban a mellette álló Ezüst HV, Demeterné Buzás Katalin!

Születésnapi, meglepetés autó. A főszereplő azonban a mellette álló Ezüst HV, Demeterné Buzás Katalin!

A jó másolódása
Katalin egyébként ezzel Czentlaki Beatrixot másolta, aki szintén akkor fordított hátat az alkalmazotti létnek, amikor még kívülről nézve nem volt garancia a sikerre. Persze fejben és lélekben már azt tervezték, amiket most megélnek párjával, Zoltánnal: épp a Gyémánt Hálózatvezetői szinten tartanak a „sógor-szponzorok”, a 2015-ös Év Hálózatépítői! Katalin pedig úgy fogalmaz a saját eredményeik kapcsán: – Nem is kellett jobb karácsonyi ajándék nekünk, mint az ezüst hálózatvezetői szint. 🙂 Nem győzzük a köszönetünket, hálánkat kifejezni szponzorainknak, Beának és Zolinak, nélkülük sehol sem lennénk. Rengeteg segítséget, bíztatást kapunk tőlük és terelgetnek bennünket a helyes úton.

Élmény-üzlet
Ez a szponzorság azonban (túl a rokoni kapcsolaton) barátság is, s ezt nem csak ők gondolják így a Czentlaki-ágon. Sőt, élmény, mármint az üzletépítői lét, csapatmunkával! – Szuperek a személyes konzultációk, ahol repül az idő. Ki nem hagynánk egyet sem! Fontosnak tartjuk a képzéseket, vezetői megbeszéléseket, ahol jól érezzük magunkat, sokat tanulunk egymástól. Nincs irigykedés az ágon belül, inkább segítünk egymásnak, amiben csak tudunk. Imádjuk a közös programokat, kirándulásokat! – sorolja a Biocom és a csapat mellett szóló „érveket”.

Arany-célok
S hogy mik a célok? (Mert azok ezen az ágon bőségesen vannak…) – A páromat minél előbb kivenni civil munkájából. S természetesen keresni továbbra is a csapatunk új tagjait. Szeretnénk minél több embert vinni a képzésekre, hogy együtt fejlődjünk, tanuljunk. Év végére jó lenne elérni az arany hálózatvezetői szintet! – ezzel a végszóval búcsúzik 2015-től Katalin. S az eredményeiket látva, szinte biztosan megírjuk majd múlt időben, amit 2016-ra elterveztek…

Ezeket olvastad már?