Kezdőoldal Ágak Csúcstámadás versenygyőzelemmel – Czentlaki Zoltán arany HV

Csúcstámadás versenygyőzelemmel – Czentlaki Zoltán arany HV

Indul-a-Regenor

Czentlaki Beatrix és Zoltán. Kezükben a kincs, a Reg-Enor, amely versenyserleggé és ARANY HV jelvénnyé is vált időközben…

Czentlaki Zoltán AHV. A kijelentés második része így, egybeírva egy rövidítés, és azt jelenti: arany hálózatvezető. De külön is értelmes: ő A HV – csupa nagybetűvel. Mert mit is mondhatnánk arra az elképesztő teljesítményre, ami számokban is kifejezhető? Az elmúlt egy évben megháromszorozódott a pontok száma a neve mellett, így már 66 ezer felett jár a Czentlaki-team. Amelynek legfontosabb tagja Zoltánon kívül természetesen élete párja, Beatrix, akivel az üzleti örömöket is megosztják. Gond ugyanis egyre kevesebb van az életükben egy szárnyaló, önálló, a Biocomot a felső polcra helyező, folyamatosan bővülő vezetői csapattal…

Átlépett álomhatárok
A címben jelzett csúcstámadás egyébként egyfolytában zajlik. Volt idő, mikor az volt a hír, hogy átlépték a 20 ezer pontot, aztán 2015 elejétől képtelenség lett volna cikkekkel lekövetni az egyre jobban belelendülő és végtelenül tudatos, valamint szorgalmas házaspárt. Sorra átlépték az álomhatárokat, s egyre magasabb számokkal kezdődik a pontteljesítményük. 70 ezertől majd „hivatalosan” is ágvezetőnek tarthatják magukat, de elnézve az elmúlt évek munkáját és csapatukat, ez a jelző már most is bőven kijár nekik.

Kovacs-Laszla-12kg

Galambos Lajcsi, a Reg-Enor fő szószólója Kovács Lászlónak, gratulál. Jobbról Czentlaki Zoltán, aki feleségével beindította a Reg-Enor klubokat országszerte.

Koordinációs hónapok
Talán tavaly tavasszal kezdődött (újra) minden, az addig is szépen teljesítő Zoltánnál és párjánál – akkor már mindketten kizárólag a Biocomra koncentráltak, feladva a korábbi egyéb tevékenységeket. Ekkor alkották meg a koordinációs hónapok rendszerét, mert bizony – mint Zoltán mondja – az ember gyarló, hajlamos a lazításra, a szabadsággal nem mindig könnyű élni. Az elkényelmesedés helyett minden hónapnak más lett a „családi vezetője”, nagyobb felelősséggel, de a munkát persze szépen felosztották egymás közt.

61

Július végén Fonyódon lazított a vezetői csapat. A kép közepén, Zoltánék társaságában láthatóan elégedetten mosolyog az ágvezetés: Lőrincz Marika és János.

Tudatos hullámlovaglás
Az eredmények már 2014 végére jelentkeztek (ekkor 27 ezer pontnál jártak, szinte megduplázván az egy évvel azelőttit), de az igazi lendületet egy egyszerűnek tűnő ötlet adta meg a csapatnak, amit bárki kitalálhatott volna, s amit Lőrincz János előre megjósolt. Azaz: tudatosan ráültek a Reg-Enor hullámra.

Reg-Enor klubok, országszerte
Ők már a decemberi évzárón azt tervezgették, hogy klubokat indítanak a népszerű terméknek. Meglátták ugyanis a lehetőséget Galambos Lajcsi első, karácsony előtti reklámfilmjében, hiszen sejtették: az emberek év elején fogadkoznak majd leginkább, s a listák élén általában a fogyás van. Nyolc helyszínen indult be országszerte elképzeléseik alapján, s munkatársaik segítségével a Reg-Enor klub, amit számos hálózati ágban másoltak, vagy elevenítettek fel, a korábbi kezdeményezések alapján.

Termékből üzlet
Az először három-négy hónaposra tervezett „projekt” a mai napig is él, rengeteg eredményt hozva. Felsorolni is képtelenség lenne a súlycsökkenésben eredményt elérők névsorát, melynek „szimbóluma” mínusz 12 kilóval az a Kovács László lett, akinek Galambos Lajcsi gratulált egy budapesti képzésen. Ám ő is elindult a súlyvesztés mellett szinte azonnal egy másik úton is. Az üzletin, mely óriási pezsgést hozott az ágon belül!

erdely1

Pillanatkép az erdélyi kirándulásról: a csúcson a Czentlaki-team. De, amint látszik, még van mit meghódítani…

erdely2

Csupa öröm a csapat, itt éppen Zetelakán

Robbant a hálózat
A teljesség igénye nélkül Sarkadi Éva és az Egyed házaspár is a Reg-Enor mentén lett hálózatvezető, s jelzésértékű, hogy a szintén viszonylag friss HV Surányi Áginál még mindig rendületlenül működik a klub Szigetszentmiklóson, csakúgy, mint Békéscsabán az azóta ezüst hálózatvezetővé vált Tóth Zsizsiéknél, ahol a családban is született új hálózatvezető. Czentlaki Zoliék tapolcai központja mellett Zalaegerszeg is bejelentkezett, ráadásul szintén a családból. A Demeter házaspár (Katalin és Attila) most már szintén vezetők, ahol Forgácsné Anették is hamarosan követik őket!

Elso-regenor-klub

A januári, első, tapolcai Reg-Enor klubnak ilyen volt a hangulata. Nem kérdés, hogy a résztvevők mire szavaztak…

Háromszorozódás, minden téren
Ugye, mennyi új név a másfél ével ezelőtti állapothoz képest? Mert bizony nem csak a pontok háromszorozódtak, hanem a vezetők is. Most 12-en alkotják a Czentlaki-team vezetői csapatát, s a megnevezés itt valóban nem túlzó. Zoltán és Beatrix ugyanis példásan fogja össze a HV-kart. Először a budapesti depóban gyűltek össze rendszeresen, majd a havi találkozókat áttették a dabasi központba, hiszen kinőtték az előző helyszínt…

a-serleg-atadasa

A versenygyőzelem sikere is közös. A serleg átvételekor a házaspárt Lőrincz János ágvezetőjük köszönti.

Egymást is építik
A kvalifikált ötösökkel, hatosokkal és hetesekkel (közel húsz üzlettárssal!) találkoznak egy kötetlen, mégis összefogott nap keretében, melynek a végén inkább maradni szeretnének még a vezetők… Az „észosztás” helyett ugyanis Zoli elmondása szerint egymástól tanulnak, terveznek, játékosan telik el az öt-hat óra pozitív tapasztalatok, ötletek átadásával.

A Biocom az első
Mint mondja, az is nagyon fontos, hogy a pillanatnyilag minősülő tucatnyi vezetőjükből tízen „főállásban” Biocomoznak, s az újak is erre törekszenek. Szerinte ez is a siker egyik kulcsa: a legfelső polcon van számukra az üzlet, ami biztos jövőképet és stabilitást jelent. Egyébként is könnyű velük szerinte munkálkodni, napi szinten kapcsolatot tartani, mert mind jó emberek!

Szeretnek együtt lenni
Persze nem csak dolgozni szeretnek együtt, hanem lazítani is, aminek élménydús keretet adott májusban egy közös, erdélyi kirándulás. S a jól épített hálózat jellegéből fakadó ajándék: közben is nőtt a pontérték… Nyár közepén, Fonyódon, az egyik csapattag által üzemeltetett Retró Hotelben pedig családos hétvégét tartottak. Lőrincz János és Marika ágvezetőik is elfogadták a meghívást a hétvégi összetartásra, melyre párjaikkal érkeztek a vezetők. Igazi feltöltődést jelentett mindez júliusban, erőt adva a kánikulai időszakokra is!

Öröm adni
Zoltán egyébként is azt vallja: a legjobb befektetés a munkatársaknak adni magunkból és abból, amink van. Ők akkor igazán boldogok, ha azok is jól, s egyre jobban keresnek, akik velük dolgoznak. Nem sajnálnak ajándékozni terméket, könyvet, cédét, képzési jegyet, s kisebb versenyeket is meghirdetnek a csoporton belül, persze, saját zsebből.

Sikertitkok
Ez a zseb egyébként egyre inkább tele van, aminek okára sokan kíváncsiak. Mi lehet a titka ennek a valóban látványos fejlődésnek? Zoltánék szerint egyrészt talán az, hogy önzetlenül adnak magukból. Másrészt a koordinációs hónapok rendszere, másként fogalmazva a tudatos, tervezett munka. Harmadrészt – s talán ez a legfontosabb – a szorgalom. Mint állítja: rengeteget dolgoznak, mutatják a mintát a folyamatosan önállósodó vezetőiknek. S mutatják a termékeket is, mielőtt valaki azt gondolná, hogy mindez csak a Reg-Enornak köszönhető. A klubok továbbélése, az újabb kontroll-mérések megfelelő alkalmat teremtenek arra, hogy elmondják: van itt még száz, szintén fontos termék – és egy kiváló üzlet!

Versenygyőzelem ajándékba
A történeti hűség kedvéért végül említsük meg, hogy a hálózatvezetők számára meghirdetett, régóta futó havi verseny júniusi győztese Czentlaki Zoltán lett. Őszinte volt a rácsodálkozása, mikor megtudta a hírt, bára lefedetlen csapatában született 84, jó pontértékű regisztráció akár előre is vetíthette volna az újabb sikert… (Július végén is 70 környékén végeztek.) Jellemző: az ezért kapott díj is örömforintokká vált, belefektetve egy vezetőkkel közös „buliba”.

Aranyból gyémánt
A lefedetlenek azonban hamarosan „eltűnnek”, hiszen teljes jogú hálózatvezetőkké válnak. A már említetteken és Zoltán négy közvetlen HV-ján (Czentlaki Beatrix, Tóth Zsizsi, Hencz Istvánné, Demeter házaspár) kívül állítása szerint nemsokára írnunk kell két újabb „lábáról”. Illésné Szabó Judit tulajdonképpen már elérte a vezetői szintet Köveskál környékén, Lakat Zoltán pedig szintén a 4000 pont felé tart Budapesten. Így történhetett az, hogy lehet, hogy nem egy arany, hanem már egy gyémánt hálózatvezetővel beszélgettem. Ha „jogilag” még nem is, fejben már biztosan ott van. S amit ők elterveznek, az megvalósul…

Ezeket olvastad már?