Kezdőoldal Ágak „Csodák” szegélyezik Bujpál Anita Biocomos útját, mely egy nyári versenyből vezet egyre magasabbra a Tóth-Wolford Team Katona-csapatában

„Csodák” szegélyezik Bujpál Anita Biocomos útját, mely egy nyári versenyből vezet egyre magasabbra a Tóth-Wolford Team Katona-csapatában

Márciustól fókuszban az online – Bujpál Anita és csapata is átállt az új munkamódszerre

Bujpál Anita tavaly májusában került a Biocom világába, a nyári verseny első hónapjában egy versenyvonal regisztráltjaként, amit még ő akkor nem sejtett – így kezdődött a karrierje. Persze ehhez kellett a szponzor, Botosné Gágyor Melinda, aki megszólította őt és felajánlotta neki a lehetőséget – nem mellesleg Melinda párjával, Botos Sándorral karnyújtásnyira van az Arany Hálózatvezető szinttől… Ehhez bizonnyal hozzájárult az is, hogy Anita annak idején élt a lehetőséggel, így közös munkával, tanulékonyságával, céltudatosságával hálózatvezető lett a nyári versenyvonalon, ezáltal pedig szponzora is megnyerte a nyári verseny 2. fordulóját. S mivel mindannyian a Katona Team-hez tartoznak, Katonáné Tóth Timi és Katona Szabolcs összefoglalóan így fogalmaznak a sikertörténetről: „Ezzel mindenki győztes, nagyon büszkék vagyunk munkájukra, teljesítményükre. Sok sikert az Ezüst Hálózatvezető szint eléréséhez, amelynek már meg is vannak az alapjai.” Az ágszempontból a Tóth-Wolford Team-hez tartozó Bujpál Anita alábbi visszapillantásából pedig szépen kirajzolódik a pálya. Mindig egy picit többet akart, mást, vezetői ambíciókkal, az egészségfejlesztés területén… Csoda-e, ha mindezt a Biocomban találta meg?


Továbbtanulás, a nagyobbaknak is segítve
Friss diplomás óvodapedagógusként egy dunántúli óvodában helyezkedtem el. Már akkor éreztem, hogy valami mást szeretnék csinálni, így bele is vágtam a tanulásba és lediplomáztam Egészségfejlesztő és Mentálhigiénés szakon. Ekkor kaptam egy lendületet, tudtam, hogy ez jobb út lesz számomra. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, segítséget nyújtani mentálisan, és érdekelt az egészséges életmód is.

Vezetői ambíciók
Mivel elhelyezkedni akkoriban még nem volt könnyű ezen a területen, így maradtam óvodapedagógus. Hiába értem el szakmai sikereket, nem találtam a helyemet. Mivel vezetői ambícióim is voltak, elvégeztem a Közoktatás Vezető szakot is.

A három diploma után két gyermek
Így már három diplomával ültem tanácstalanul, nem tudtam mit kezdjek magammal. Az életem egy időre elrendeződött, mikor megtudtam, hogy babát várok. Megszületett az első, majd a második kisfiam is. Teltek, múltak az évek, elkezdtek közösségbe járni a gyermekeink, sűrűn jöttek a megbetegedések. Mivel én is egyre kimerültebb voltam, nekem is kialakult egy egészségügyi problémám.

Tanácstalanul, de keresésben
Elkezdtem keresgélni az interneten, hátha találok gyógyszermentes megoldást problémáinkra. Mivel akkor már 10. éve fogyasztottam az Immun Supreme algaport, Biocomos termékek után kutattam, de tanácstalan voltam.

Botosné Gágyor Melinda útmutatása
Ekkor történt meg az első csoda, rátaláltam a Facebookon Botosné Gágyor Melindára – aki mára a szponzorom is lett –, és az ő csoportjára. Melindától maximális tájékoztatást kaptam mindenről, így el is kezdtük használni a termékeket, és már rövid időn belül pozitív hatással voltak gyermekeim és az én egészségemre egyaránt.

Szelfi a szponzorral, azaz Anita és Melinda együtt dolgozik, és örül a sikereknek

„Mit szólnál a munkához”?
A második csoda egy álommal kezdődött, melyben Melinda felhívott és azt mondta: „Anita., figyelj, egy versenyvonalba kerültél. Nem akarnál dolgozni?” Gondoltam, vesztenivalóm nincs, így azt válaszoltam: „Jó, rendben.”

A hálózatvezetővé válás “hivatalos” pillanata

A verseny segítségével HV lettem
Így és ekkor kezdődött el az én Biocom-os életem. 2019. május 15-én elkezdtem dolgozni. Azonnal egy hullámhosszra kerültünk Melindával. Nagyon sokat segített, tanított és közben barátokká váltunk. Kitartással dolgoztunk, melynek meg is lett az eredménye, augusztusra meglett az első 4000 pontom, melyet sikeresen megvédtem, és októberben átvehettem a hálózatvezető oklevelet. 2020 februárjában pedig feltűzte Melinda a Biocomos kitűzőmet.

Sikeres kúra
Egyre jobban éreztem magam, a Reg-Enor kúrának köszönhetően fogytam, energikus lettem és egyre boldogabb.

Egy csapat részeként, segítőkkel és munkatársakkal. Persze, ez messze nem a teljes team…


Lelkes munkatársakkal dolgozhatok
Ez idő alatt jöttek új munkatársak, de sajnos ketten is hamar abbahagyták. Október végén csatlakozott a csapathoz Rózsa Anna, aki nagyon lelkes, rendkívül lelkiismeretes kolléganőm. Hosszas várakozás után, februárban Bogosi Zsuzsanna is megérkezett csapatunkba. Zsuzsi egy temperamentumos, lelkes, precíz és maximalista kolléganő, aki ezerrel megy előre immáron munkatársával, Szabóné Tóth Enikővel.

Feltöltenek a képzések
Az elmúlt egy év alatt, amennyi képzésen csak tudtam, részt vettem. A nemzetközi konferenciák, a havi Startképzések feltöltöttek energiával, fantasztikus érzés örülni egymás sikereinek.

„Monspirálódtam”
A kétnapos Kulcsember-képzések, a hálózatvezető képzés alkalmával rengeteg tudást szívtam magamba, minden alkalommal „Monspirálódtam”. Ezúton is köszönöm és hálás vagyok a sok tanításért Ezüst Hálózatigazgatóinknak, Tóth-Wolford Erikának és párjának, Tóth Lalinak.

Köszönet nekik is!
A képzések mindig megindítóak voltak számomra, sok hasznos ötlettel, tudással tértem haza. Hálás köszönet ezért Katonáné Tóth Tímeának, Botosné Melindának és Béres Istvánnak!

Azon a bizonyos “Erika-Lali”-bálon, Esztergomban


Micsoda bál volt!
Mindezen történéseket megtetézte a Tóth-Wolford Erika és párja Tóth Lali tiszteletére rendezett bál, az Esztergomi Királyi Vár Lovagtermében, mely életem egyik legcsodálatosabb napja lett.

Március óta online dolgozunk
A március óta tartó nehéz helyzetben személyes találkozásokra ugyan nincs lehetőség, de a mai technikának köszönhetően áttevődtek a képzések, találkozások az online felületre. Nagyon sokat jelent mindannyiunk számára, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot, lelkesítjük egymást a nehezebb pillanatokban is. Tovább tudjuk adni egymásnak és az új munkatársaknak is a tudást, valamint fantasztikus előadásoknak lehetünk részesei.

Az egyik Biocomos álomautó volánja mögött. Márpedig az álmok valóra válnak a Biocomban – a Biocommal…


Összeértek a szálak
Végezetül: az életem egy évvel ezelőtt, májusban új értelmet kapott. Barátokra találtam, egy vidám, összetartó, segítőkész közösség tagja lehetek. „Összeértek a szálak.” Segítséget tudok nyújtani az embereknek, egészséges életmódot élek, és ki tudom bontakoztatni vezetői képességeimet. Sokat fejlődött személyiségem, és nagyon jól érzem magam a bőrömben!

A hétköznapoknak is örülök
Nem várom a hétvégéket, mert ugyanúgy tudok örülni a hétköznapoknak is. Imádom a „munkám”, ami a hobbim is egyben. Van időm a gyermekeimre, magamra. Végre úgy érzem, megérkeztem! Köszönöm Biocom! Az idei év májusától főállású Biocomos leszek. Célom, hogy év végére Ezüst Hálózatvezető legyek.

Üzenetem
„Az élet minden egyes útjához tartozik egy híd is. Ha előre aggódsz, hogy elbír-e… soha nem tudod meg, hogy mi várt volna rád a túlsó parton.” (Léria Dipán)

 

Ezeket olvastad már?