Kezdőoldal Ágak Az üzletben is kiváló párost alkot Bujpál Anita és Bagdi Balázs, akik Ezüst Hálózatvezetőként tele vannak tervekkel a Tóth-Wolford-ágon

Az üzletben is kiváló párost alkot Bujpál Anita és Bagdi Balázs, akik Ezüst Hálózatvezetőként tele vannak tervekkel a Tóth-Wolford-ágon

Bujpál Anita és Bagdi Balázs az Ezüst Serleggel és a Botos Team 2020-as évre vonatkozó „Kiemelkedő Hálózatvezetők Kupával”

A most már Ezüst Hálózatvezető Bujpál Anita két évvel ezelőtt, 2019. májusában regisztrált a Biocom rendszerébe. Nem a fogyásra keresett a megoldást, hanem a gyermekeik számára immunerősítőket, vitaminokat. Számára nem is volt kérdés, hogy belevág-e az üzleti részébe is, hiszen már egy ideje kereste a megoldást arra, hogy ne kelljen visszamennem a pedagógusi pályára. Két kisfiunk megszületése előtt, három diplomás óvodapedagógusként dolgozott. Mindamellett, hogy a közalkalmazotti bérezést nem találta elegendőnek ahhoz, hogy abból egy igazán minőségi és boldog életet tudjanak élni, szerette volna kipróbálni magát egy más területen is, ahol a maga ura lehet, és úgy kel fel reggelente, hogy tudja, azt csinálhat, amit szeret… A jelek alapján, a Biocom pont ilyen! Büszke is lehet rá és párjára, Bagdi Balázsra szponzoruk, Botosné Gágyor Melinda, a Tóth-Wolford Team (azon belül a Katona Team) Arany Hálózatvezetője, aki így fogalmaz róluk: „Mindketten szuper vezetők. Lelkesek, kreatívak, önállóan tanítják egyre bővülő csapatukat. Nagy célokat állítottak fel maguknak a Biocomnál és maximálisan tesznek is érte. Rendkívül büszkék vagyunk rájuk!” A részleteket Anita fogalmazta meg a sokatmondó fotók mellé. Legalábbis ő kezdi. S közben a később aktivizálódó Balázs is szót kap!

Befektetés nélkül indult
Mivel különösebb pénzbefektetés nem volt szükséges ahhoz, hogy elindítsam a saját vállalkozásomat, elkezdtem a hálózatépítést szponzorom, Botosné Gágyor Melinda nyári versenyvonalában, mely versenyt a Biocom cég indított.

Szponzorával, Botosné Gágyor Melindával a Kónya-ágon tartott Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóján a RaM Colosseumban, 2019. szeptemberében

Levette a terhet a vállamról
Négy hónappal később hálózatvezető lettem. Ekkor még nem volt munkatársam és a párom, Balázs sem támogatta a Biocomos munkámat, viszont itthon a háztartási és a gyerekekkel kapcsolatos feladatokban levette a vállamról a terhet, ami nagyon-nagy segítség volt számomra.

Mire jó egy offline képzés…?
2020. januárjában csatlakozott hozzám Bogosi Zsuzsanna, aki mára már hálózatvezető szinten van. Féléves kérlelés után, végre sikerült rávenni, hogy eljöjjön velem a Kónya-ág januári Startképzésére a Gólyavárba, ahol olyan szinten „bemotiválódott”, hogy azonnal elindította a saját vállalkozását. Nagyon büszkék vagyunk rá, egy igazi csapatjátékos, kitartó és céltudatos munkatárs, aki mára már, egy saját hálózatvezető munkatárssal büszkélkedhet!

Bogosi Zsuzsival azon a bizonyos gólyavári Startképzésen, 2020. januárjában


És mire „jó” az online világ…?
A 2020-as vírushelyzet egy igazi nagy változást hozott az életünkbe. Balázs nem tudott menni dolgozni, így akarva akaratlanul is hallotta, hallgatta az online webkonferenciákat, zoomokat, képzéseket. Ekkor megértette, hogy miben vagyunk benne, milyen lehetőségek vannak a Biocom-ban, és én miért küzdök minden erőmmel azon, hogy főállású Biocom-os lehessek.

Balázs megértette és megszerette
Megjött a „kattanás” Balázsnál is, aki így fogalmaz: – Mivel én a pandémia előtt nem láttam, nem is akartam látni, hogy mi is ez a Biocom, valóban nem rajongtam az ötletért, hogy gyermekeim édesanyja, az én párom, egy MLM rendszerben képzeli el a jövőjét, de, ahogy mondani szokás, Anita annyira akarta, hogy más lehetőség nem volt, mint az, hogy megvalósuljon! Azt gondolom, ő a „meglátta és megszerette”, én pedig a szép lassan „megértettem és megszerettem” tipikus esete vagyok!

Sikeres versennyel indult a közös munka
A közös munkát a Biocom által indított nyári versennyel kezdtük meg, tavaly májusban. Sikeresen teljesítettük a verseny első szakaszát, így győztesként vehettünk részt a lajosmizsei Új Tanyacsárdában rendezett exkluzív kerti partin, mely hatalmas élmény és elismerés volt számunkra.

A nyári verseny győzteseként, Lajosmizsén, az Új Tanyacsárdában, 2020. augusztusában


Aktív munkatársak a versenyből
A versenyvonalunkból három munkatárs került ki, akik közül jelenleg ketten dolgoznak aktívan:

  • Szegediné Targoncás Barbara és
  • Göncziné Justyán Mária, aki idén júniusra érte el a hálózatvezető szintet. Marika egy rendkívül kitartó, szorgalmas, alázatos, tanulni vágyó munkatárs. Célja, hogy kiválthassa jelenlegi munkáját.

Újabb családi indulók
Balázs hozzáteszi: – A verseny első és számunkra fő szakaszának teljesítése után elkezdtem a saját vonalamon dolgozni, hiszen addigra szereztem annyi tapasztalatot, hogy erre a vonalra Anitának nem kellett külön koncentrálnia. Közös célunk az volt, hogy „családi pozícióban” mielőbb elérjem a hálózatvezető szintet, ami 2020. decemberére sikerült is! Ebben a vonalban kezdett el dolgozni nővérem, Koller-Bagdi Brigitta, aki három kislányának nevelése és egyéb teendői mellett mindig tudott időt szakítani arra, hogy részt vegyen az offline képzéseken és az online oktatásokon egyaránt.

Miénk a vándorkupa
Következő sikerélményünk, hogy 2020. szeptemberében, a Katona Team Legsikeresebb Hálózatépítőinek járó vándorkupát mi érdemeltük ki, az elmúlt három hónap fejlődési mutatóját tekintve. Nagy örömmel és büszkeséggel töltött el bennünket és nagy motivációt adott a folytatásra. 

A Katona Team Startképzés Aszódon, 2020. szeptemberében

Bővül a csapat
Közben folyamatosan kerestük azokat az embereket, akikben megtalálhatjuk az újabb munkatársakat, és erre biztattuk a többieket is. Idén januártól újabb kolleginákkal és kollégákkal bővült a csapat:

  • Juhász-Kárpa Mariann,
  • Halasi Richárd,
  • Kígyós Zsuzsanna,
  • Fülöp Boglárka.

Berobbant Hermányos Zsuzsi a csapatba
Hermányos Zsuzsi pedig egyenesen berobbant csapatunkba és júniusra hálózatvezető lett. Zsuzsit nagy szeretetben támogatja párja, István, hogy a kitűzött céljait mihamarabb elérhesse.

Mini Install képzésükön, az otthonukban, Fóton, 2021. márciusában. A képen balról: Sándor Gábor, Szegediné Targoncás Barbara, Koller-Bagdi Brigitta, Bujpál Anita EHV, Hermányos István, Szabóné Tóth Enikő, Juhász-Kárpa Mariann, Hermányos Zsuzsi HV, Bagdi Balázs EHV, Bogosi Zsuzsanna HV. Aki a pandémia miatt nem tudott részt venni, Göncziné Justyán Mária HV.

Hangsúly a képzéseken
A hangsúly egyre inkább a tanulás, tanítás felé orientálódott. Dinamikus csapattá kezdtünk fejlődni. Rendszeresen tartottunk és tartunk a csapatunknak online Zoomokat és offline Install képzéseket is otthonunkban, melyen nagy örömmel vesznek részt mindannyian. Mindamellett, hogy tanulunk, csapatépítő játékokat is játszunk, jókat eszünk és rengeteget nevetünk ezeken az összejöveteleken.

Egy Mini Install Képzésen otthonukban, részben a csapatépítés jegyében, Fóton, 2020. októberében

Teltházas estek
A saját rendezésű, 300 fős, teltházas, zoomszobás terméktapasztalatos estünkön és az Életmód Estünkön is aktívan vette ki részét mindenki a munkából. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, egy igazán összetartó, tanulni és fejlődni vágyó, egyre növekvő csapat a miénk.

Előadóként
Nagy megtiszteltetés mindkettőnk számára, hogy rendszeresen kér fel bennünket a felső vezetés különböző témájú prezentáció megtartására, amikre mindig nagyon készülünk, mert a munkának ezt a részét is nagyon élvezzük!

Online Életmód Esten, a 300 fős Zoom szobában, 2021. márciusában

Ezüst HV szint, kupagyőzelemmel
Idén áprilisban újabb örömök és sikerek értek bennünket. Ezüst Hálózatvezetők lettünk 20.000 ponttal, és 3 új, 6-os szintű munkatárssal. Emellett pedig ismét mi hozhattuk el a Katona Team Legsikeresebb Hálózatépítőinek járó vándorkupát, mely ezennel végleg nálunk marad.

Felső vezetőikkel, Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs hálózatigazgatókkal


Még egy elismerés…
Az ezüst kupát a Katona Team vecsési Kulcsember-képzésén vehettük át, ahol nagy meglepetés ért bennünket, mert szponzoraink, Botosné Melinda és Botos Sándor Arany Hálózatvezetőktől a Botos Team 2020. Kiemelkedő Hálózatvezetők Kupát is szintén mi vehettük át.

Szponzoraikkal, Botosné Gágyor Melinda és Botos Sándor Arany Hálózatvezetőkkel

Tele vagyunk tervekkel
Terveink a jövőre nézve a folyamatos fejlődés mellett az, hogy minél több emberhez eljuttassuk a Biocom által gyártott, és forgalmazott kiváló termékeket. Ezért, amint engedik a rendezvények megtartását, Életmód Esteket fogunk szervezni, ahol a jelenlévőknek személyesen tudjuk bemutatni ezt a fantasztikus céget és a cég által nyújtott remek üzleti lehetőséget egyaránt! Célunk, hogy év végére Arany Hálózatvezetők legyünk, és ez idő alatt a munkatársaink is egyre bővülő csapattal, egyre magasabb szinteket érjenek el.

 

 

Ezeket olvastad már?