Kezdőoldal Ágak Az ágvezetői szint felé halad – Tasnádiné Szabó Mónika Arany HV lett a Komporday-ágon

Az ágvezetői szint felé halad – Tasnádiné Szabó Mónika Arany HV lett a Komporday-ágon

Pillanatkép egy miskolci képzésről: Tasnádi Zsolt, Tövisné Venczel Erika, Tansádiné Szabó Mónika és Komporday Annamária

Pillanatkép egy miskolci képzésről: Tasnádi Zsolt, Tövisné Venczel Erika, Tansádiné Szabó Mónika és Komporday Annamária

Hol van már az a 30.000 pont…? Mármint az, amit év elején elhagyott Tasnádiné Szabó Mónika, akkor még hivatalosan Ezüst Hálózatvezetőként, de már három HV-lábbal. Ennek a dupláján is bőségesen túl van, úgy, hogy közben beteljesedett a másik vágy is: Arany Hálózatvezető lett a Miskolc melletti Emődön élő (és az egész megyében dolgozó), háromgyermekes édesanya a Komporday-ágon. S lehet keresni újabb célokat, mert egy másikat is elértek: a férje, Zsolt, leszállt a kamionról és most már a Biocomban tart előadásokat…

Új közvetlen, vezetővel bővült a csapat: Kis-Tóth Nikoletta
Újvári Zsuzsi, Váriné Zsuzsa, Tövisné Erika – eddig így nézett ki a közvetlen vonalakon számlált hálózatvezetőinek csapata – a mélységben kvalifikáltakkal együtt ez a létszám persze sokkal bővebb. 13 HV mellett hárman hatosként most dolgoznak azon, hogy szintén hetesek legyenek. Így már újabb neveket is hozzá kell adnunk a sikeres sorhoz. Például a férjét, Tasnádi Zsoltét, s az új vonal, a negyedik láb erősségét. Kis-Tóth Nikoletta múlt hónapban Társult Hálózatvezetőként kvalifikált, s azon igyekszik, hogy elfoglalja helyét a vezetői karban a Komporday-ágon, bővebben fogalmazva a miskolci központú Sinka-ágon.

Zsolt leszállt a kamionról: együtt a család!
Nikoletta sikerének így már ketten örültek igazán: ő és Zsolt, hiszen az egyik eredendő célja az üzletépítésnek az volt annak idején, hogy a férjét „hazahozza”. Azaz: olyan helyzetet teremtsen, melyben nem kell a három kicsi fiukkal megélniük az édesapa hivatásából fakadó gyakori távollétét. A korábbi kamionsofőr februártól már az üzletben is társ: együtt építik a Biocom hálózatukat, melyben a múlt esztendő nagy előrelépést hozott pontban, HV-kban, de ez az igazán minőségi ugrás. Együtt a család!

Lépésről lépésre – hittel, társakkal
Pedig ehhez, bő egy évvel ezelőtt, tavasz közepén valóban csak a hit állt rendelkezésre, némi üzleti alappal. A gyermekek mostani életkorából (öt, két és fél, valamint másfél éves a három fiú) könnyen kiolvasható, hogy nagyon pici volt még a harmadszülött, amikor Mónika újra felvette a nagyjából Társult HV szint környékén a szülés miatt letett fonalat. Akkor még, a ma már nagyon erős, első három közvetlen HV lába így nézett ki: a most is szárnyaló Ujvári Zsuzsi akkor kezdett igazán kibontakozni, ám Tövisné Venczel Erikának 500 pontja volt, Váriné Zsuzsi pedig még nem is volt Biocom tag… Ekkor értékelődött át benne igazán valami: tudta, hogy képes rá, és lépésről lépésre haladva, a többieket lelkesítve adta át tapasztalatait és tudását a többieknek.

Szponzori, családi háttér
A hit és a nagyon erős cél mellett pedig a társak segítettek igazán. Ujvári Zsuzsának ő volt a szponzora, de mindkettejüket segítette a háttérből Komporday Annamari és a Sinka-házaspár. Ráadásul a szintén kisgyermekes és ugyancsak Emődön lakó Zsuzsival igazán jó kapcsolat alakult ki: napi szinten egyeztetnek, fejlődnek és teszik a dolgukat. A köszönetek sora ettől persze jóval hosszabb: erősen ott vannak a háttérben az ő és a párja szülei, akik nagyon sokat segítenek nekik, hogy haladjanak. Mikor infóznak, ők vannak a gyerekekkel…

Már belelátja a hávéságot az emberekbe
Merthogy erre bőven van példa. Ahogy Mónika fogalmaz: – Pörgök, csinálom, ami Zsolti támogatása nélkül eddig sem lehetett volna csinálni. A tájékoztatók mellett méréseket is szervezünk. Köszönet a felső vezetőim mellett a csapatomnak is, hogy ennyire együtt tudunk dolgozni. Most látom csak igazán, hogy igaza volt Sinka Timinek és Gyulának: tényleg látszik, hogy kiből lesz hálózatvezető. Pontosabban, már én is beléjük tudom látni…

Nyafogás helyett munka
Persze, ő sem volt mindig ilyen. – Sokan azt mondják, milyen nehéz lehet nekem. Persze, nem könnyű a sok szervezés miatt, de ha folyton „nyafognék”, nem haladnánk. És az is igaz, hogy én sem voltam mindig ilyen, mint most. Nagyon sok tudást kaptam az elmúlt években és fejlődtem az üzletemmel együtt. Szerencsére azért még maradtak bőven célok…

Szuper új emberek
Amelyek közül nemrég egy újabb valósult meg: június végén Bulgáriába utaztak a családdal, beleértve a bővebb „családot”, a csapat egy részét is. A hálózat ugyanis folyamatosan bővül, s máris újabb valódi vezetőket észlel a láthatáron, még a közvetlen részeknél is. Az úgynevezett lefedetlen csapatból is kiemelkednek Kis-Tóth Nikolett mellett a következők: Horkayné Füzi Zsuzsanna, Harnisféger Noémi, Dinnyés Istvánné, Ráczné Darócz Anita, Tóthné Szabó Tünde, Muskatal Bea. Mónikát idézve: „nagyon szuperek és jó vezetők már most”.

Leírt célok
S hogy mi lehet mindezek titka a már említett erős cél, „nyafogásmentes” munka és a csapattal közös munkálkodás mellett? Senki ne várjon meglepő dolgokat, ugyanis éppen ezek azok. Talán ennyivel kiegészítve: – A célokat és terveket pontosan le kell írni, ezt nem szabad kihagyni. Kapcsolatot kell tartani a munkatársakkal, segítve őket és részt kell venni a képzéseken, amivel nagy „szerencsénk” van, hiszen nálunk Miskolcon is működik már egy jó ideje, így nem kell állandóan Budapestre utaznunk. Persze, eddig el kellett jutni… Innen tovább pedig a friss célok vezetnek. Mert vannak bőven – leírva!

A házaspár az ágvezető-szponzorral, Komporday Annamáriával (jobbról)

A házaspár az ágvezető-szponzorral, Komporday Annamáriával (jobbról)

Három komoly (és jókedvű) vezető Borsodból, a Sinka-ágról, avagy: édesanyás szponzori vonal. Ujvári Zsuzsanna, Komporday Annamária, Tasnádiné Szabó Mónika.

Három komoly (és jókedvű) vezető Borsodból, a Sinka-ágról, avagy: édesanyás szponzori vonal. Ujvári Zsuzsanna, Komporday Annamária, Tasnádiné Szabó Mónika.

A Tasnádi-fiúk: Zsolt, Kristóf és Máté

A Tasnádi-fiúk: Zsolt, Kristóf és Máté

Végre valóban együtt a család!

Végre valóban együtt a család!

Új vezetőjelöltek is vannak bőven a csapatban

Új vezetőjelöltek is vannak bőven a csapatban

Mónika és Annamari mellett az új HV, Kis-Tóth Nikolett

Mónika és Annamari mellett az új HV, Kis-Tóth Nikolett

Valódi élmény volt a gyermekeknek is Bulgária.A képen épp Tövisné Venczel Erika az "óvónő". (Nem áll messze tőle...)

Valódi élmény volt a gyermekeknek is Bulgária.A képen épp Tövisné Venczel Erika az “óvónő”. (Nem áll messze tőle…)

Csoportkép a bolgár tengerpartról

Csoportkép a bolgár tengerpartról

Ez a kép ezúttal nem képzésen készült a Komporday-ág vezetőiről... Ujvári Zsuzsi, Komporday Annamari, Tasnádiné Mónika Bulgáriában.

Ez a kép ezúttal nem képzésen készült a Komporday-ág vezetőiről… Ujvári Zsuzsi, Komporday Annamari, Tasnádiné Mónika Bulgáriában.

Ezeket olvastad már?