Kezdőoldal Ágak Angliában korlátlan lehetőségek vannak – novemberben is volt Reg-Enor Nap Londonban

Angliában korlátlan lehetőségek vannak – novemberben is volt Reg-Enor Nap Londonban

Sokakhoz eljutott a jelenkor üzenete a régmúlt különleges köveitől. A képen a Gyémánt Hálózatigazgató párral, Lőrincz Marikával és Jánossal a Biocom angliai partnercégének vezetője, Bánfi Zoltán (középen).

Sokakhoz eljutott a jelenkor üzenete a régmúlt különleges köveitől. A képen a Gyémánt Hálózatigazgató párral, Lőrincz Marikával és Jánossal a Biocom angliai partnercégének vezetője, Bánfi Zoltán (középen).

– Éppen 12 hónappal ezelőtt tartottuk az első londoni BIOCOM rendezvényt, amelyet Lőrincz Marika és János nyitott meg a watfordi Mercure Hotelben. Akkor vendégünk volt Galambos Lajos, aki megosztotta velünk újjászületésének történetét a Reg-Enorral – tekintett vissza az egy esztendővel ezelőtti kezdetekre Bánfi Szilvia. A Biocom angliai partnercégétől érkező beszámolóból kiderül: áldozatvállalásra képes, tanulásra nyitott közösség formálódik a szigetországban is.

Az első születésnapot ünnepeltünk Londonban
Ezúttal új helyszínen, rendkívül színvonalas szállodában, a watfordi Jurys Inn hotelben találkoztunk a jobbra érdemes, lelkes, változásra vágyó BIOCOM tagokkal, ahol ismét Lőrincz Marikát és Jánost, a BIOCOM csodálatos Gyémánt Hálózatigazgató párosát láttuk vendégül.

Exkluzív fotó a Gyémánt házapárral és az angliai partnercég vezetőjével. A szerencsések: Berencsi Beáta (középen) és Kakucsi Zoltán (jobb szélen).

Exkluzív fotó a Gyémánt házapárral és az angliai partnercég vezetőjével. A szerencsések: Berencsi Beáta (középen) és Kakucsi Zoltán (jobb szélen).

Az újaknak ingyenes – tele volt a terem
A terem zsúfolásig telt, a jelenlévők száma az előre tervezett létszámot is meghaladta, akik közül sokan a cég vendégei voltak, ingyenesen vettek részt a rendezvényen. Ez a lehetőség adott minden újonnan csatlakozó tag számára, hiszen  az első rendeléskor “Tiszteletjeggyel” kedveskedünk, amely a legközelebbi londoni Biocom rendezvényen ingyenes részvételre jogosítja fel.

Ajándék a résztvevőknek: díjmentes kiszállítás
Szokásunkhoz híven a képzést megelőző napokban beérkezett rendeléseket díjmentesen elszállítottuk a munkatársaknak. A rendelések véglegesítése után a szállítási cím kiválasztásakor a “személyes átvétel a következő Biocom rendezvényen” opció kiválasztásával kérheti ezt bárki, aki eljön a rendezvényre.

Könnyen megközelíthető helyszín
A korábbi képzések helyszínétől kissé eltávolodva, a belváros felé közeledve, Watford központjába költöztettük a rendezvényünket egy gyönyörű, tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető szállodába, amely nagyon fontos szempont itt, Angliában. Mindenki számára lehetővé tettük, hogy eljuthasson a Reg-Enor napra.

Áldozathozatalok a jelenlétért
Volt olyan munkatárs, aki egyenesen Walesből érkezett, s reggel 5 órakor (!) indult útnak, hogy a 11 órakor kezdődő rendezvényre időben odaérjen. Másvalaki az egész családját magával hozta, hogy mindannyian tanulhassanak. Áldozatkész emberek mindenhol vannak. Ők tudják, hogy a siker a komfortzónán kívül kezdődik!

Az érdeklődők Angliában is megtöltötték a termet a Biocom (és a Reg-Enor hívó szavára)

Az érdeklődők Angliában is megtöltötték a termet a Biocom (és a Reg-Enor hívó szavára)

A Biocom gyémántjai csillognak az őskori kőoszlopoknál
Négy izgalmas napot tölthettünk el a BIOCOM eddigi legsikeresebb vezetőinek a társaságában, hiszen Lőrincz Marika és János Gyémánt Fokozatú Hálózatigazgatók már csütörtökön megérkeztek a szigetországba, s ittlétük során ellátogattunk velük a hires kőoszlopokhoz is.

Betalált az üzenet Stonehengetől
A világhálón megjelent, varázslatosan szép Stonehenge melletti köszöntőt látván kapott kedvet a Czentlaki-ágból Egyedné Marika hálózatvezető meghívására egy ismerőse, aki új BIOCOM tagként érkezett és egy egész sort töltött meg vendégeivel együtt! Rajtuk kívül még további vendégek érkeztek a Czentlaki házaspár csapatából.

A megszólító mondat
Aki nem látta-hallotta, annak egy kis ismétlés: Angliában korlátlan lehetőségek vannak a világ felé – részben így hangzott Lőrincz János köszöntője a Stonehengetől.

Vendégek, több vonalról
A Vass-ághoz tartozóan Beta-Kádár Tünde vendége kapott olyan impulzusokat, melyeknek hatására a nap végére eldöntötte, hogy a Biocomból többet szeretne kivenni, mint egy Reg-Enor program.  Péter Ági munkatársai az Isle of Wight szigetről érkeztek.

Megoldásokban gondolkodnak
Itt Angliában, sokaknak nincs nagyszülős segítség, távol vannak a családtagok, ezért, aki megoldásban gondolkodik, akit nem hagyhat otthon, azt elhozza magával. Így a Kónya-ágból Csordás Anikó vonalából érkező munkatársak teljes családdal, 2 kisgyerekkel érkeztek.

Együtt tanultak
Ferenczy László Arany Hálózatigazgató és Tóth Zoltán magyarországi hálózatvezető munkatársai is velünk tanulhattak, töltődhettek ezen a csodaszép napsütéses vasárnapon Londonban csakúgy, mint a Lőrincz házaspár Angliában élő leendő vezetői is.

Pezsgés van a levegőben
Keskenynek bizonyult a terem, amikor a Reg-Enor tapasztalataikat megosztani kívánó vendégek sorakoztak a pódiumon. Öröm volt látni a csillogó szempárokat, hallgatni a lelkes beszámolóikat az elmúlt hetekben megélt súlyvesztésekről, ruhaméret csökkenésekről. Jobb közérzetről, energikusságról s emésztési problémák megszűnéséről számoltak be.

Angliában is bőséggel születnek tapasztalatok a Reg-Enor kúra kapcsán

Angliában is bőséggel születnek tapasztalatok a Reg-Enor kúra kapcsán

Lőrincz János: Merj beléni a kinyíló ajtókon!
Lőrincz János az elmúlt 24 évben megélt tapasztalatait osztotta meg velünk, jövőképet adott arra vonatkozóan, hogy a BIOCOM lehetőségeinek a tárháza határtalan. Merjünk álmodni, hinni a saját céljainkban, még akkor is, ha éppen a nekük legjobbat akaró, bennünket legjobban szerető rokonok, barátok másként látják a világot. Ha zárt ajtókat találunk, várjuk meg, míg kinyílnak, s merjünk belépni rajta.

Lőrincz Marika arról is mesélt, mekkora változást hozott vezetőik életébe az elmúlt években is a Biocom

Lőrincz Marika arról is mesélt, mekkora változást hozott vezetőik életébe az elmúlt években is a Biocom


Lőrincz Marika: A Biocom nagy változást hozhat az életedbe!
Lőrincz Marika magával ragadó előadásában – sokatmondó fotóösszeállítás által ­– bepillantást nyerhettünk abba, hogy az elmúlt években a BIOCOM mekkora változást hozott a legsikeresebb vezetőik életébe. Péter Ági és Csaba, Vass Oszkár és Zsuzsa, a Kosiba házaspár és a Czentlaki házaspár – csak néhányukat említve – példaként állnak előttünk, akiknek érdemes a nyomdokaiba lépni. Gyönyörű otthonokat teremtettek maguknak, mindannyian kiléptek a hagyományos munkahelyükről, s nap mint nap jobb sorsra érdemes emberek életébe hoznak pozitív változást Biocomos munkájuk által – akár egy-egy termék segítségével javítva mások közérzetét, akár új utat mutatva az üzleti életbe. S hogy ki az, aki jobb sorsra érdemes, azt döntse el mindenki maga!

Lőrincz házaspár – 24 évnyi segítés
Marika és János élete immár 24 éve a hálózatépítő munka köré szerveződik, ami tulajdonképpen nem más, mint segíteni másoknak abban, hogy jobban működjön az élete. Zig Ziglar szavaival: “Hiszem, hogy bármit elérhetünk az életben, amit csak akarunk, ha kellőképpen segítünk másoknak, hogy ők is elérjék, amit akarnak.” Erről szól a mi munkánk.

…mert az MLM-ből meg lehet élni

Joggal gondolhatom, hogy a jelenlévőkben nem maradt kétely: a Biocommal érdemes foglalkozni, a piac óriási, Anglia ugródeszka a világ minden pontja felé. Ahogy Bánfi Zoltán, a Biocom Worldwide igazgatója bemutatta, a BIOCOM stabil európai hátterével és elkötelezett vezetőivel a határ a csillagos ég!

Minden támogatást megkapnak a munkaátrsak
A rendszerünk tagjai minden támogatást megkapnak az angliai cégtől és a szponzoroktól akár a szigetországból, akár Magyarországról – legyen szó a Reg-Enor programról vagy egy új jövedelemforrásról a családnak, mellyel kiléphetünk a mindennapi mókuskerékből.

Ajándékeső
A nap végén mindenki kis ajándékkal távozott, amivel Lőrincz János és Bánfi Zoltán a cég nevében kedveskedett a jelenlévőknek. Aki nem kapta volna meg az ígért ajándékot, mert hamarabb el kellett mennie, az jelezze a cég felé, adósok nem maradunk senkinek! A Galambos Lajcsi CD-ket maga a művész úr küldte a munkatársaknak, akihez igazán közel áll az angliai hálózat, hiszen ő is egyike volt az országindító rendezvények előadóinak 2016. novemberben Manchesterben és Londonban. Legközelebbi rendezvényünkön online kapcsolatba fogunk lépni Lajcsival, akinek ezúton is köszönjük az ajándék felajánlásait!

Vas Anna, a legjobb szervező
Ajándék kozmetikumot kapott Vas Anna, aki a legnagyobb létszámmal volt jelen. Termékmintákat kaptak mindannyian, ezen kívül Lőrincz János felajánlásának köszönhetően minden üzleti CD féláron volt kapható ezen a napon.

Aranyat érő szerencse
Mindezeket fokozva Kovács Viktória új munkatárs részesülhetett abban a szerencsében, hogy az új vendégek között kisorsolásra került, s kipróbálhatta a Botanifique kozmetikai termékcsalád tagjainak legnépszerűbbjeit, a Gold ERA 24 K 24 karátos aranyat tartalmazó készítményeket.

Kozmetikum-teszt a képzésen, Fekete Hajnal keni Kovács Viktória arcát

Kozmetikum-teszt a képzésen, Fekete Hajnal keni Kovács Viktória arcát

A fogyiverseny továbbra is tart!
A következő rendezvényen, az ünnepi évzárón, december 10-én kerül sor a “Fogyi verseny” első nyertesének a kihirdetésére. Ő lesz az a szerencsés, aki már biztosan ott lehet a Győztesek hajóján a három napos, két éjszakás luxus tengerjárón 2018-ban. A verseny folytatódik azonban tovább, február végéig lehet olvasztani a kilókat, s nevezni a hajóra!

A december 10-i rendezvényre a jegyek a webshopból megvásárolhatóak.

A közösség szerepe
Minden jelenlévő nagyon jól érezte magát, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett hozzánk a rendezvényt követően. Itt, Magyarországtól 2000 km távolságra kiemelkedően fontos szerepe van egy összetartó közösségnek, ahol pozitív dolgokat tanulhatunk, s egymást segítjük abban, hogy jobban működjön az életünk!

Tóth Aranka – Egyed Györgyné új munkatársa (Czentlaki-ág)

Tóth Aranka – Egyed Györgyné új munkatársa (Czentlaki-ág)

Lemmer Anikó a Czentlaki-ágról

Lemmer Anikó a Czentlaki-ágról

A stonehengei Tóth Aranka vendégei

A stonehengei Tóth Aranka vendégei

Szabó Ildikó, Beta Kádár Tünde munkatársa Lőrincz Jánossal

Szabó Ildikó, Beta Kádár Tünde munkatársa Lőrincz Jánossal

 Szeghalminé Barbara Tóth Zoli csoportját képviselte

Szeghalminé Barbara Tóth Zoli csoportját képviselte

Bánfi Zoltán Varjú Anitával és szponzorával, Fekete Hajnallal

Bánfi Zoltán Varjú Anitával és szponzorával, Fekete Hajnallal

Vas Anna új 5-ös, Tatár Gábor új 2-es középen

Vas Anna új 5-ös, Tatár Gábor új 2-es középen

Kmetyó Zsolt, Tóth Zoltán munkatársa

Kmetyó Zsolt, Tóth Zoltán munkatársa

Anna 5 fekete hajnal keni Kovács Viktória arcát a Botanifique kozmetikumokkal hála és köszönet kovács viktória, varju anita, fekete hajnal ludvigné rajna gabriella - csordás anikó munkatársa Picture1 Picture8 zoli, tóth edit, vas bernadett, vas anna

Ezeket olvastad már?