Reg-Enor Est Budapesten május 16-án


Időpont
: 2018. MÁJUS 16. (szerda), 18:00 óra. Érkezés: 17:30 órára! A pontos kezdés érdekében kérjük, mindenki időben foglalja el a helyét! A protokolláris rendezvény időtartama kb. 1,5 óra. Azt követően lehetőség nyílik a kérdések megválaszolására, konzultációra is.

Helyszín: HOTEL PLATANUS, 1087 Budapest, Könyves K. krt. 44., „Budapest” terem. (Megközelítés: M3 metróval „Népliget”, az 1-es villamossal „Vajda Péter utca”, vagy „Üllői út” megálló.)

Szakértő előadó: Czikora Erzsike, természetgyógyász.

Jelentkezés: regenorestbp@gmail.com. Kérjük a nevek leadását e-mailben 2018. május 14. (hétfő) 20:00 óráig. Ebben számítunk a hálózatvezetők segítségére, együttműködésére! Köszönjük! Részvételi díj: 500 Ft/fő előre történő jelentkezés esetén, a helyszínen 1000 Ft.

Miért érdemes eljönni?
– Fontos, hiteles információkat kapsz a Reg-Enor italról és a fogyást, egészségünk megőrzését segítő kúráról és egyéb táplálék-kiegészítőkről!
– „Én is a Reg-Enor kúra és a teljes életmódváltás segítségével fogytam!” – Sikeres fogyások történetét ismerheted meg, meggyőző terméktapasztalatokat hallhatsz. Ismert emberek is vallanak arról, hogyan oldódott meg testsúlyproblémájuk tartósan.

Nálunk a helyed! Hozd magaddal barátaidat, munkatársaidat, szeretteidet, vagyis mindenkit, aki fontos számodra!
TARTS VELÜNK!

Ezeket olvastad már?