Új, Botanifique kozmetikumaink: a növények csodái!

  w1
Megérkezett a Magyarországon is újdonságnak számító kozmetikai család a Biocomhoz, és java része máris rendelhető. A címben rejlő „csoda” nem túlzás, amit a termékek márkaneve is hirdet. Botanic: növénykert, füvészkert, magnifique: csodálatra méltó – így keletkezett a Botanifique. Természetes alapanyagokból, teljes palettával!

Egyediség
S hogy mi adja a termékcsalád egyediségét? Három különleges dolog együttállása:

– mindenekelőtt  a nagy számú fűszernövény és gyógynövény kivonatok kombinációja (botanika, felsőfokon…),
– a 21. századi tudományos szabadalmak, amikkel a gyártó rendelkezik,
– az ősi, indián gyógyító kezelések és a mai innovatív technológiák keverése.

Felsőfokú bőrápolás
Ezért (is) mondhatjuk minderre, hogy az otthoni bőrápolás felsőfoka! Piaci értelemben pedig a középkategória felső szintjén keressük a készítményeket, melyek hiánypótlóak, egyediek, valóban presztízs termékek. Mi több: gyönyörű, ízléses csomagolásban!

Magasabb szint: Spagyrika
Érdemes megismerkedni ezzel a kifejezéssel, mert ez a szemléletmód új színt hoz az eddig is a naturális gondolkodás alapján működő hálózatba. A Spagyrika a természet gyógyító erőit használja az ember szolgálatában: a növények, ásványok, természeti alkotók „lelkét”, ősesszenciáját megtartó eljárásokkal – elválasztva őket a nyers és gyógyszerként nem hasznosítható alapösszetevőktől. Mondhatni: felerősíti, sértetlenül, gyógyhatású formába alakítja azokat, gyógyító célzattal.

b02
Jól járunk vele

Ha mindez tudományosan hangzott, nézzük egyszerűbben. Adott egy káros hatóanyagoktól mentes, naturális összetevőkből álló termékcsalád, melyet az ár-érték aránya is egyedivé tesz. Azaz: a kiszerelése-mennyisége, a minősége, forint/milliliterben meghatározva. Jól járunk vele a bőrünket és pénztárcánkat illetően is!

Mire jó?
S hogyan működik? 3-4 lépéses kezeléseket ajánl célzott problémákra sok-sok gyógynövényének hatásaival. Ráadásul széles spektrumon, így nemtől és bőrtípustól függetlenül mindenki megtalálhatja benne a neki valót a több, mint harminc termékből, a következő csoportokból választva:

– Mindennapi arc- és testápolás (Everyday Basic Collection)
– Regeneráló, bőrkép-javító kollekció (Hydrapower Premium Collection)
– Bőrtisztító kollekció (Claribio Acne Collection)
– A világos, ragyogó bőrért (Highlight Brightening Collection)
– Az ápolt férfiak termékcsaládja (Himbal Men’s Collection)

b01
Csodás összetevők

S hogy mi minden van benne? Végtelenül hosszú a lista, inkább csak egy kis ízelítő következik. Olvasni is gyönyörűség, képzeljük csak el, milyen jót tesz mindez a bőrünknek… Levendula, zsálya, rozmaring, körömvirág, csipkebogyó, kamilla, jojoba, mandula, szezám, argán és borágó olajok, bazsalikom, menta, gyömbér, citromfű, szőlőmag, hibiszkusz, fahéj, gránátalma, méhviasz és sok-sok vitamin…

Lapozható, rendelhető!
Ennek az írásnak csupán a figyelemfelkeltés volt a célja, ám érdemes bővebben is megismerkedni a Botanifique termékcsaláddal, s azt a mindennapjaink részévé tenni. Ehhez első körben javasolt a webshopban a Botanifique menü böngészése, s akár a készítmények azonnali vásárlása, valamint az ugyanezen az oldalon már látható katalógus lapozgatása! Papíralapon várhatóan egy-két héten belül vehetjük kézbe, s adhatjuk tovább. A közeljövőben pedig a Biocom állandó kozmetikai szakértőjének értékes előadása is letölthetővé válik majd. De erről később! Most merüljünk el a növények csodáiban…

Botanifique: szépséged a füvészkert titkaitól!

Ezeket olvastad már?