Több mint hatvan versenyző – hajózós pluszmotiváció a nyári fejlődésért

985
Javában zajlik a nyári verseny több ágon, így a Lőrincz-ágon is. A kiírás (és a nyeremény) sokak fantáziáját mozgatta meg: több, mint 60-an teljesítették az első, májusi hónapra szabott feltételeket, hogy annak tervszerű, könnyedebb nyári folytatásával alapozzák meg őszi fejlődésüket. A Lőrincz-ág részét képező Ferenczy- és Kosiba-ágról érkezett az indulást követően a hír a később ébredőknek: aki júniusban indul, az is megcsinálhatja a három hónapos versenyt, sőt, időarányos teljesítményével akár ott lehet a „Győztesek hajóján” is – de erről már az érintett ágvezetőkkel kell egyeztetni.

A verseny segíti a fejlődést
Mint már írtunk róla: több ág is nyári versenyt hirdet azért, hogy a következő időszak eredményeit megalapozza. Lőrincz János ágvezető úgy fogalmaz: ez a nyár a fejlődésről szól, kérdés, ki szeretne benne minél nagyobb arányban részt venni. A belépők számából jól látszik: rengetegen jelentkeznek a Biocom által kínált lehetőségekre évszaktól függetlenül. Az ő gyors, sikeres indulásukat segítheti a verseny, s persze a tapasztalt, fejlődni vágyó vezetők segítsége.

Válj vezetővé vagy építs egy újabb HV-lábat!
Aki ugyanis már most HV, az a verseny által hamar felépíthet egy újabb vezetői lábat, aki pedig most startol, jóval hamarabb elérheti a 7-es karrierszintet a három hónapra kiírt megmérettetés plusz motivációjával.

A „Győztesek Hajója”
A feltételek röviden, nem teljes körűen, újra: a májusban indított csoportokban szükséges (könnyítésként a mélységépítés módszerét alkalmazva) először 1000, júniusban 2000, júliusban pedig 3000 „friss” pontot gyűjteni. A nyeremény (a már megszokott jutalmazáson túl, s amellett, hogy ez nagy valószínűséggel egy új, stabil vezetői csapatot jelent) egy közös hajókázás augusztus elején. Azaz: részvétel a „Győztesek Hajóján”, csupa sikeres, fejlődésben lévő üzlettárssal!

Nyáron is lehet eredményesen dolgozni
Lőrincz János, a két és fél évtizedes MLM-tapasztalatával, és számtalan (köztük sok nyári) verseny megnyerésének élményével úgy látja: nem erőlködés a nyári munka, ha tervezetten csináljuk. – Tegyük meg magunkért és másokért a legjobbat ebben az időszakban is kávézások, akár strandolások közepette. A lényeg, hogy találkozzunk, beszélgessünk, és alkalmazzuk a mélységépítés módszerét, ami felgyorsítja a csoportok növekedését és a szintek elérését. Úgy látom, hogy az egész Biocom óriási fejlődés előtt áll, nagyon nyitottak ránk és az általunk kínáltakra az emberek. S a meleg, fürdőruhás időkre gondolva is sokan akarnak például fogyni…

Alapozd meg a nyarat és az őszt!
A Gyémánt Hálózatigazgató hozzátette: a mi, egészséges életmódunk és életszemléletünk nyáron is követhető, s mindenkinek azt javasolja, aki fogékony az előrelépésre: – Alapozd meg most a nyaradat! A szabadságolásoktól függetlenül kíváncsiak az emberek. Az elindított vonalak menedzselésével pedig könnyedén megcsinálható a verseny, ami jóval több eredményt hoz, mint azt elsőre gondolnánk.

 

Ezeket olvastad már?