Tavaszi nagyrendezvény március 10-én

668741245

Van már jövő évi naptárad? Ha nincs, biztosan van ilyen funkció a mobilodon… Úgyhogy nincs kifogás: már most írd be, hogy 2018. március 10-én lesz a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozója. A tavaszi. Veled. És még hány munkatársaddal…?

Öt hónap a szervezésre
Időben jelzünk: még közel öt hónap van addig, mire újra közösen találkozunk a budapesti Kongresszusi Központban. A szervezés viszont elindulhat már MOST: ha távolinak is tűnik egyelőre az időpont, a fejedben e pillanatban kell megszületnie az elhatározásnak, a létszámról. Nem arról, hogy Te ott leszel-e vagy sem, mert az nem lehet kérdés. Hanem, hogy hányan? 😊

Érkezz hét új emberrel!
El tudod képzelni, hogy legalább hét olyan új munkatársadat viszed magaddal, akik például nem voltak ott a szeptemberi találkozón? Vagy akik még egyáltalán nem voltak Biocom képzésen? Vagy akik még nem is tagjai a hálózatnak – most, de azok lesznek addigra? Vagy akik márciusra akár komoly szinteket is léphetnek? Vagy akiket régóta szeretnél (f)elhívni, de még nem tetted? Vagy…?

Csak tedd a dolgod…
Ha igen, akkor nincs más teendőd, mint dolgozni érte. Azaz, végezni a napi munkát, melynek része, hogy embereket keresel meg, hogy jelöltekkel találkozol, hogy új munkatársakat indítasz el, hogy leendő vezetőket szponzorálsz és hogy utat mutatsz másoknak. Igazából semmi különös, csak dolgozol a céljaidért, és „mellesleg” simán gyűlik köréd öt hónap alatt minimum hét olyan ember, aki ég a vágytól, hogy ott legyen veled március 10-én – saját maga miatt. Vagy, már az addigra alakuló csoportja miatt…

Képzeld el és cselekedj!
Ha nem tudod valamiért mindezt elképzelni, akkor lehet, hogy nem a rendezvény felépítésének mikéntjével van a probléma (persze, ez is benne van), hanem esetleg a céljaiddal, a módszereiddel. Mert, mit is csinálnál márciusig elkötelezett hálózatépítőként – ha nem a hálózatépítést? Márpedig, ha ezt teszed, nem történhet másképp: egyre több embernek lesz jegye az új csapatodból. Ha maradt még benned kérdés, fordulj a szponzorodhoz, hálózatvezetődhöz!

Használd a versenymódszert és a mélységépítést!
Mert az nem kérdés: minél többen ülnek majd melletted, annál nagyobb az esélyed egy csodálatos tavaszra, amiben óriásit segíthet neked is egy nagyrendezvény, például olyan, mint a legutóbbi, a szeptemberi. S ha esetleg nem lenne ötleted arra, hogyan is lendítsd fel addig az üzleted, van egy javaslatunk. Versenyezz magaddal! A nyári hajózós verseny módszertana a tudatos mélységépítéssel készen áll, a három hónapos kiírás bármikor elkezdhető, és legalább egy márciusig be is fejezhető – ahogy a felső vezetőid tanácsolják. (Kérdezd őket bátran erről, alig várják!) Már csak az a kérdés: Te mit terveztél a következő hónapokra…?

Már most örülj a sikereknek!
Persze, ha egyedül jössz, az is fontos, ha két-három új érdeklődővel, az is előrelépés, de miért ne sokszorozódnál közel fél év alatt? Azaz: miért igen? Ülj ott kényelmesen, elégedetten, friss csoporttal, legalább hét új emberrel a Kongresszusi Központban, 2018. március 10-én – ugye, nem is tűnik ezek után soknak? S ha ez a gondolat már most örömmel tölt el, nincs más hátra, mint hogy tegyél érte, és éld meg jókedvvel, rengeteg szép eredménnyel az addig tartó időszakot is.

Várunk szeretettel és sok sikert kívánunk!

Ezeket olvastad már?