Sztárvendégek, feltalálók, termékfejlesztők, gyógyítók és sikeremberek a márciusi nagyrendezvényen


Szeretne találkozni valakivel, aki már 80 kilót (!) leadott a Reg-Enor kúra segítségével? Szívesen megkóstolná a Biocom új termékét és hozzá elfogyasztaná az információkat is? Kíváncsi arra, hogyan lehet egészségtudatosan élni, és mindezzel rengeteg pénzt keresni? Részt venne egy olyan rendezvényen, ahol sztárvendégek szórakoztatják, s ahol nem mellesleg kinyílhat az Ön számára egy új világ? Ha igen, akkor ott a helye a Kongresszusi Központban, március 2-án!

Ösztönző slágerek
Az X-faktor korábbi győztese, Kocsis Tibor is motiválja Önt slágereivel, ha részt vesz a Biocom nemzetközi találkozóján, március első szombatján, Budapesten! A Reg-Enor Nemzetközi Nagykövete, Galambos Lajcsi pedig nem csak szavakkal, hanem dalokkal is érkezik – és bárkinek szívesen utat mutat szünetben, hiszen a kúra óta „jobban érzi magát, mint valaha”.

Mínusz kilók, plusz pénzek
De a show-t nem csak sztárvendégek hozzák, hiszen fellép a színpadra olyan Biocom tag, akinek ez már jóval kevesebb nehézséget okoz (hiszen több, mint 80 kilót fogyott az elmúlt hónapokban…), és olyanok is, akik mindezt tovább is álmodták. Elmondták a tapasztalatot, akinek csak lehet, így a súlyuk csökkent, a bukszájuk tartalma pedig nőtt! Bárki képes rá, ők pedig azt a „titkot” is elmondják: hogyan.

Nagyágyúk a színpadon
De a feltalálók, termékfejlesztők sorában nem „csak” Szabó Sigfrid, a Géniusz-díjas mutatja meg magát, hanem az a Hanák Ferenc is, aki a C-vitaminos italporunk mellé most valami egészen különlegeset, ízelteset alkotott, csak nekünk! Ön az elsők között lehet, aki megkóstolhatja az egészséges finomságot, amihez információk is járnak, természetesen. Ha pedig személyesen szeretne találkozni a Biocomos-bestseller, az Egészségkönyv szerzőjével, Ferenczy Lászlóval, most erre is van esélye. Ő sem rejti majd véka alá a véleményét a termékekről, a jövőről (talán épp az Önéről…?), s lehet, hogy pont ezért kell eljönnie…

Jövedelemre van szüksége?
De ha hús-vér, hiteles tapasztalatokra vágyik, vagy éppen nem tudja, hogyan szerezhetne jelentős mellékjövedelmet, netán épp elege van mindenből, akkor is ott a helye. Mert az nyilván nem lehet a véletlen műve, hogy a Biocom hálózata története legjobb évét produkálta 2018-ban. Ott lesznek azok, akik egy vagy két éve még a széksorokban ültek (vagy épp csak sofőrként érkeztek), s ma független, hat- és hétszámjegyű jövedelemmel rendelkező példák. S azok is, akik ezt évtizedekkel ezelőtt megálmodták, megalapították!

Még van jegy…
Ha kíváncsi ebből a programból akár csak elemre is, már érdemes ott lennie. A legegyszerűbb, ha azt keresi, aki annak idején segített Önnek hozzájutni a regisztrációja által a Biocom termékeihez. Nála vannak ugyanis a belépők, amik két mozijegy árához mérhetők csupán. Az élmény azonban felbecsülhetetlen, ha nyitottan érkezik Budapestre, a március 2-án délelőtt 9.30 és maximum 17.00 között zajló rendezvényre.

VÁRJUK SZERETETTEL!

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?