Slágert kapott a slágertermék, a Reg-Enor – félszáz új vezetővel ünnepelte a hálózatépítést a Biocom csapata a szeptemberi országos találkozón

A képből is látható, hogy népszerű volt a rendezvény

A képből is látható, hogy népszerű volt a rendezvény


Elképesztő terméktapasztalatok, orvos, természetgyógyász és dietetikus tanácsai, valamint az üzleti fejlődést segítő útmutatások, példák adták a gerincét a Biocom Hálózatépítők Országos Találkozójának gerincét szeptember 24-én. A Budapest Kongresszusi Központban tartott rendezvény természetesen átívelt a jelenlévők által a határokon, hiszen sokan érkeztek Szlovákiából és Szerbiából is, míg a romániai ágak október 9-én tartanak majd közös képzést Erdélyben. A számos új vezető elismerése mellett pedig ezúttal is megjelent a színen a Reg-Enor legismertebb „követe”, Galambos Lajcsi, aki élményei megosztása mellett már énekelt is a népszerű termékről…

Eberhardt Hajni dietetikusként beszélt a Reg-Enor kúra előnyeivel, és egy hálózatvezető tartásával

Eberhardt Hajni dietetikusként beszélt a Reg-Enor kúra előnyeivel, és egy hálózatvezető tartásával

Eberhardt Hajnal: hasznos a Reg-Enor – és az étrendje is
A köszöntések utáni felvezető előadást a Biocom hálózatának egyik ismert szakembere tartotta. Eberhardt Hajnal dietetikus őszintén bevallotta: mikor először találkozott a Reg-Enorral, neki is nehéz volt átállítania a gondolkodását. Az étkezés tanácsadójaként korábban ugyanis azt tanulta: inkább tartózkodnunk kell a zsíros étrendtől, ami a kúra alapja… Aztán a környezetében is bizonyított a termék: egy, a képen is bemutatott Pali bácsi szinte „embernyit” fogyott (nagyjából fél mázsát…), s nem ez volt az egyetlen „bizonyíték”. Ma már teljes mellszélességgel a termék mellett áll, s azt hirdeti: a kúra segítségével, a szabályok betartásával lehet eredményeket elérni. S biztatásul azoknak, akik éppen nem akarnak fogyni, hozzátette: súlyfelesleg nélkül, tünetmentesen, egészségesen is lehet a megelőzés kedvéért regenorozni…

A sikeres terméktapasztalatból - általában Reg-Enor kúrából - kiindulva többen lettek eredményes üzletépítők. Közölük néhányan a színpadon is elmondták motiváló történetüket.

A sikeres terméktapasztalatból – általában Reg-Enor kúrából – kiindulva többen lettek eredményes üzletépítők. Közölük néhányan a színpadon is elmondták motiváló történetüket.

Lám, milyen lehetőséget ad a Biocom, egy jó terméktapasztalatból kiindulva, tervezett üzletépítéssel. A kivetítőn Tóth Wolford Erika és Tóth Lajos látványos fejlődése, a nyilatkozatuk alatt.

Lám, milyen lehetőséget ad a Biocom, egy jó terméktapasztalatból kiindulva, tervezett üzletépítéssel. A kivetítőn Tóth Wolford Erika és Tóth Lajos látványos fejlődése, a nyilatkozatuk alatt.

Terméktapasztalatból – üzlet
A kiváló felütés folytatásaként csupa olyan személyiség állt a színpadra, akik először a Reg-Enor terméknek és a hozzá kapcsolódó kúrának (s persze, az ajánlójának) szavaztak bizalmat, majd a hálózatépítésnek is. Ugyanis arra lettek figyelmesek (vagy a tanácsadójuk jelezte nekik), hogy miközben ők csupán beszélnek a jó tapasztalataikról, az ezeket követő vásárlások, regisztrációk következtében már passzív jövedelmük is keletkezett. S akár nem is kevés! Láthattunk olyan példát, hogy hónapok alatt jutott el valaki havi többszázezer forintig, s a nyilatkozók mögött kivetített képeken az is látszott, hogy az üzleti fejlődésük vonala töretlenül felfelé ívelő!. Megérdemlik – köszönvén nekik újra a kiállást – hogy felsoroljuk az élményeiket megosztó csapat tagjait:

 • Remákné Béres Rita és férje, Remák István – Sinka-ág
 • Sinka Szilvia – Vass-ág
 • Sántha Köles Viktória – Vass-ág
 • Székelyné T. Tímea – Lőrincz-ág
 • Tóth Wolford Erika és Tóth Lajos – Sinka-ág
 • Ocskó Erzsébet – Molnár-ág
 • Csordás Anikó – Sinka-ág
 • Gruicsné Sümegi Éva – Vass-ág
A népszerű, és ezúttal is állva megtapsolt feltaláló, Szabó Sigfrid éppen a Reg-Enorért kapott Géniusz.díjat mutatja. A másik kezében pedig egy nemzetközi kiállításon kapott bronzérem - ugyanezért.

A népszerű, és ezúttal is állva megtapsolt feltaláló, Szabó Sigfrid éppen a Reg-Enorért kapott Géniusz.díjat mutatja. A másik kezében pedig egy nemzetközi kiállításon kapott bronzérem – ugyanezért.

Szabó Sigfrid: köszönet!
Az első felvonás zárásaként pedig a közönség szeretetétől övezve érkezett a pódiumra Szabó Sigfrid, a Reg-Enor magyar feltalálója. S nem üres kézzel, hiszen magával hozta a termékért megítélt Géniusz-díjat, valamint azt a bronzérmet is, melyet egy nemzetközi kiállításon adtak találmányáért. Itt pedig tapsot kapott – feleségével, Erzsikével együtt – nem is kicsit: a hálózat jelenlévő tagjai állva köszönték meg neki azt a készítményt, mellyel oly sokan sikert értek el egészségi és/vagy üzleti téren. S tette ezt ő is, elérzékenyülve, megköszönve a hálózat tagjainak a munkáját a népszerűsítésben.

A szünet legalább olyan fontos, mint az előadás... Biocom pezsgés a Kongresszusiban.

A szünet legalább olyan fontos, mint az előadás… Biocom pezsgés a Kongresszusiban.

Az elmúlt hónapokban hatos, valamint hálózatvezetői szintre lépett vezetőknek gratulált a két legnagyobb ág vezetője: Lőrincz János és Kónya György hálózatigazgató. A képen éppen Csordás Anikó jön le oklevéllel a kezében a színpadról.

Az elmúlt hónapokban hatos, valamint hálózatvezetői szintre lépett vezetőknek gratulált a két legnagyobb ág vezetője: Lőrincz János és Kónya György hálózatigazgató. A képen éppen Csordás Anikó jön le oklevéllel a kezében a színpadról.

Rengetegen minősültek vezetői szintre
A második rész eleje azok elismeréséről szólt, akik az elmúlt hónapokban léptek Társult Hálózatvezető (6.) és Hálózatvezető (7.) szintre, vagy, negyedszer is minősülve HV-ként az arany kitűzőre lettek jogosultak.

Álljon itt a becses névsor, a szponzorok, ágvezetők felsorolásával, illetve, a hetesek esetében néhány soros méltatásukkal:

ÚJ HATOS SZINTŰEK

 • Cseh Anikó – Maxiné Sallai Anikó, Lőrincz-ág
 • Gondos Kata – Székelyné Tuza Tímea, Lőrincz-ág
 • Lőczi Éva – Maxiné Sallai Anikó, Lőrincz-ág
 • Magyar Gaál Lívia – Ujvári Zsuzsi, Sinka-ág
 • Nemcsényi András – Krsnyak Sándor, Kónya-ág
 • Nyitrainé Bolyós Mária – Bárdos Ágnes, Sinka-ág
 • Pálfi Rita – Tóth Zoltán, Gazdag-ág
 • Plósz Nóri – Tasnádiné Szabó Mónika, Sinka-ág
 • Szabó Zsanett – Rabb Magdolna, Bress Bea, Lőrincz-ág
 • Szilvási-Vékony Ilona és férje, Szilvási Tibor – Maxiné Sallai Anikó, Lőrincz-ág
 • Vargáné Dobrocsi EditZdenovan Milan, HV-jaHárs Tímea – Kosiba-ág
 • Zsóriné Józsa Julianna – Eberhardt Hajnal, Beta-ág, Vass-ág


ÚJ HÁLÓZATVEZETŐK (aki még nem jogosultak kitűzőre vagy már egy korábbi ágrendezvényen átvették):

 • Bohus János – Bohus Jánosné, Czentlaki-ág
  Mesterfodrászból lett hálózatvezető. Édesanyja a szponzora, aki szerint János céltudatos, mindig eléri azt, amit akar, nagyra törő, ugyanakkor humánus.
 • Csordás Anikó – Csordásné Kékedi Henriett, Sinka-ág
  2015 augusztusában csatlakozott a Komporday-ágon, csak fogyni akart, de 4 hónap alatt lett HV. Győrből irányítja a csapatát, ami mára már több mint 10 ezer pontos. Anikó önálló, céltudatos és hatékonyan tanítja a munkatársait! Célja év végére az Ezüst HV szint.
 • Egyed Mária – Fekete Ágnes, Beta-ág, Vass-ág
  Egyed Mária precíz, megbízható munkájával méltán érdemelte ki a hálózatvezetői címet. Csoportját nem csak ésszel, de szívvel is vezeti. Példaértékű az emberekkel való törődése, figyel rájuk, terelgeti őket. Nem utolsó sorban nem csupán egy munkatársra leltem Benne, hanem legfőképpen barátra, lelki társra is – írja szponzora, Fekete Ági.
 • Fekete Dániel – Beta-ág, Vass-ág
  Nem elhanyagolható tény, hogy a Kedvesem, akivel együtt dolgozunk. 🙂 Ő biztosítja a biztonságot, hátteret a közös munkánkhoz. Ő a szikla, akire mindig számíthatok, akivel megbeszélhetek bármit… és tudom, hogy mellettem áll minden körülmények között. Szívmelengető érzés átélni, hogy most egy újabb közös lépcsőfokot tettünk meg együtt – írja párja, egyben szponzora, Fekete Ági.
 • Gáspár Hajnalka – Hermann Judit, Sinka-ág
  Hajnit soha nem érdekelte, hogy a rendszer lépcsőin felfelé jusson, viszont sikerült neki, gőzerővel. Nála is egy Reg-Enorral kezdődött, s pár hónap leforgása alatt egy olyan változáson ment keresztül úgy fizikai, mint lelki és szellemi szinten, hogy a környezete nem tudta nem észrevenni. Közben egy fantasztikus csapat kovácsolódott köré, akik által Hajni „feldobódott” a HV szintre – írja szponzora, Hermann Judit.
 • Gyevát Róbert – Gyevát Sarolta, Beta-ág, Vass-ág
  Robi számára a Biocom egy komoly üzleti vállalkozás, amit az én gyógyulásom indított útnak. Hatalmas változáson ment keresztül, s ma már együtt építjük az üzletünket – írja párja, szponzora, Gyevát Sarolta Ezüst HV.
 • Hellinger Magdolna – Gruicsné Sümegi Éva, Beta-ág, Vass-ág
  Magdit az internet sodorta mellém és nem győzök elég hálás lenni a technika fejlődésének, mert nem csak egy munkatársat, hanem egy nagyon jó barátnőt is kaptam a személyében. Rokon lelkek vagyunk, humorral, jó kedvvel végezzük a munkát, ami nem is munka, inkább vidám hasznos tevékenység. Őszintén gratulálok az én Magdimnak, az első hálózatvezetőmnek, és hálás köszönetem a vezetőimnek, az ő segítségük nélkül Magdi nem állhatna most a színpadon – írja szponzora, Gruicsné Sümegi Éva.
 • Kiss Ibolya – Illésné Szabó Judit, Czentlaki-ág
  Csodálatos gyógyulással és fogyással lett minta az ismerőseinek. Jól használja kapcsolatait, megbízható, önálló, tervez, szervez.
 • Magyariné Éliás Zsuzsanna – Komporday Annamária, Sinka-ág
  2014-ben csatlakozott, a gyerekei immunerősítése révén. Az elején csak az ő gyógyulásuk volt a cél, de mára már többet lát az egészből, egyre több kulcsembert vonz maga köré, ennek oka, hogy a képzések a legfelső polcra kerültek nála, és beindult a másolódás. Célja év végére az Ezüst HV szint!
 • Németh Nóra – Czékus Mónika, Beta-ág, Vass-ág
  Németh Nóra nagyon hamar felismerte, mit is jelent a hálózatépítés. Ügyesen válogatja maga köré munkatársait, szorgalmasan tanul, tanít. A januári vecsési képzésen mert nagyot álmodni, és márciusban elérte a hatos szintet. Mára főállású Biocomos lett, amihez nagyon sok sikert kíván a szponzora.
 • Nyisztor Jolán – Zachár Aranka, Czentlaki-ág
  Joli, mint  már olyan sokan, szintén  a Reg-Enor miatt lett a Surányi csapat egyik regisztráltja Szigetszentmiklóson, azonban az üzleti hozzáállás, és a már korábban megszerzett MLM-es tapasztalat hozzásegítette ahhoz, hogy Zachár Aranka első hálózatvezetőjeként ma itt lehessen, és példát mutasson abban, hogy néhány hónap alatt mit lehet elérni, elkötelezettséggel és céltudatossággal.
 • Ocskó Erzsébet – Molnárné Szélpál Andrea, Molnár-ág
  2016. februárjában döntött és fél év alatt lelkes csapatával a HV szintre lépett. Az augusztusi hónapot 8700 ponttal, 127 fővel és 18 új munkatárssal zárta. Karizmatikus személyiség, szívesen követik az emberek, igazi csapatjátékos! 6 hónap alatt csinálta meg a HV szintet, pedig kizárólag a Reg-Enor miatt érkezett közénk! Start képzéseken remek előadásokat tartott már!
 • Orbán Péter – Smid Ágnes, Ferenczy-ág
  Agilis, elkötelezett, példamutató üzletember, aki szinte az eddigi egész életét vállalkozóként töltötte és ma sincs ez másként. Viszont már az ideje nagyobb részét a passzív jövedelem felépítésének szenteli, egy általa termékoldalról már közel 10 éve használt és rendkívül bevált rendszer segítségével.
 • Sántha Köles Viktória – Simonics Éva, Beta-ág, Vass-ág
  Viki, a húgom az igazi kulcsemberem. Munkáját megfontoltság, szeretet és segíteni akarás jellemzi. Büszke vagyok rá és örülök, hogy közösek a céljaink – írja testvére, szponzora, Simonics Éva.
 • Sinka Szilvia – Bencsik Éva, Beta-ág, Vass-ág
  Sinka Szilvia őstehetség, minden tudás benne van, ami a munkánkhoz szükséges. Dinamikus, határozott, kitűnő szervező. Igazi példakép valamennyiünk számára – írja szponzora, Bencsik Éva.
 • Tóbiás Erika – Hermann Judit, Sinka-ág
  Erika nagyon akarta a sikert. Mindenki számára szinte kilátástalannak tűnt a helyzete kicsi, zárt közösségben élve. Kezdte két emberrel, akiket nem is érdekelt a téma, s kitartó volt, gyűjtötte és továbbította a hasznos infókat. Interneten és telefonon építette a hálózatát, de mindenekelőtt kitartó és őszinte munkával. S nem azt mondom, hogy Erika nem akarta feladni egy párszor, viszont nem volt egyedül – egy egész csapat bíztatását és bizalmát élvezte, s talán ez volt az a kicsi hiányzó darabka, ami vitte mégis előre – írja szponzora, Hermann Judit.
 • Tokay Mónika– Hencz Istvánné, Czentlaki-ág
  Mióta áprilisban úgy döntött, hogy felszámolja fizikailag is kimerítő vállalkozását (masszőr), azóta egyenes úton halad a siker felé. Célja, hogy Gyémánt HV legyen.
 • Zachár Aranka – Surányi Ágnes, Czentlaki-ág
  Aranka Reg-Enor iránti érdeklődéssel került kapcsolatba a Biocommal. Surányi Ági Ezüst HV-val alig több, mint egy éve ültek le egy beszélgetésre, ami sorsdöntő volt mindkettőjük számára, hiszen Aranka alig egy év alatt egy közel 20.000 pontos hálózatot épített ki a csapatával, és már saját HV-t is kinevelt, aki ma szintén a kitüntetettek között szerepel…


KITŰZŐS HÁLÓZATVEZETŐK (akik most vették át a jelvényt):

 • Batai Szilvia – Surányi Ági, Czentlaki-ág

Surányi Ági Ezüst HV csoportjában egy mozgásstúdió tulajdonosaként, csak vendégköre segítésének céljából ismerkedett a cégünk termékeivel, majd felfedezve a termékek hatásosságát, elkötelezett Biocomossá vált, amit jutalékértesítői is egyre inkább inspiráltak. A HV szint így néhány hónap alatt összejött, és ma már egy következő HV várományosa is dolgozik csapatában.

 • Béres Katalin – Ujvári Zsuzsanna, Sinka-ág

Kati 2015 nyarán kereste meg Ujvári Zsuzsit azzal, hogy szeretne 17 üveg Reg-Enort, de úgy, hogy pénze is legyen belőle. Zsuzsi nem lepődött meg, hiszen tudta, hogy mások segítése itt a Biocomnál együtt jár a jövedelemmel. Kati munka mellett érte el nagyon rövid idő alatt a HV szintet. Fantasztikus csapata van, lefedetlen csapata Budapesten, és Felvidéken, Makranc környékén található, mivel Kati Felvidéken, Makrancon nőtt fel. Budapesten él, egy három éves kisfiú anyukája, és jelenleg 4 hónapos kismama.

 • Bezeczky Gizus (Bezeczkyné H. Gizella) – Máté Katalin, Sinka-ág

Segítőkészsége, dinamizmusa, élet- és ember szeretete juttatta a hálózatvezetői szintre. Nyitott a tanulásra, fejlődésre. Bárhol jár, a Biocom hírét mindig viszi magával. Imádja ezt a munkát, ami számára nem is munka. Ahogy ő fogalmazza: „szerelem”.

 • Csikiné Jakab Júlia – Péter Ágnes, Péter-ág

Négy hónap alatt lett hálózatvezető, fel év alatt érte el a 10.000 pontértéket csapatával, és már egy önálló hálózatvezetővel. Csapata Magyarországon és Erdélyben is folyamatosan bővül, akikkel nagyszerű munkát végez. Önálló, vezető gondolkodású, lelkes, határozott, magabiztos, aki személyiségével magához vonzza a hasonló gondolkodású vezetőket. Ezt az üzletet párjával – Tamással együtt két csodálatos kisfiúk mellett építi határon innen es túl. Nagyon büszkék vagyunk Rájuk – írják szponzoraik, Péter Ági és Csaba, Erdélyből.

 • Gyenesné Sebők Ilona – Tóth-Wolford Erika, Sinka-ág

Gyenesné Ilike februárban csatlakozott. Rendkívül pontos, alapos munkatárs. Alkalmazkodó, könnyen tanítható. Rendszeresen jár képzésekre. Figyel az emberekre, kapcsolattartó. Céltudatosan építi a hálózatot, megtanulta, hogy a megtervezett munkával igenis valóra válhatnak álmok. Nemcsak példaértékű, céltudatos vezető, hanem segítőkész személyiség, aki mindig tudja inspirálni a munkatársakat és tisztelettel tud bánni az emberekkel. Megtanulta azt, hogy a másolás igenis fontos! Nem mindegy mit másolunk – és hogyan.

 • Kovács Zsuzsanna – Demeter házaspár (Katalin és Attila), Czentlaki-ág

Lépésről-lépésre felépítette hálózatát, mire nyugdíjba vonult. Állapotfelméréssel is foglalkozik, kitartóan és nagy szorgalommal terelgeti kis csapatát Ajkán.

 • Kubala Katalin – Hliva Ildikó, Sinka-ág

2 év gondolkodás után indult el, de annál nagyobb lendülettel. 4 hónap alatt hálózatvezetővé avanzsált. Lendülettel, szívvel-lélekkel dolgozik. Mindig keresi a lehetőséget, hogy jobbá, egészségesebbé tegye az emberek életét. Mindig tervezi a következő hónap pontjait, amit mindig meg is valósít.

 • Nagy Vilmos (és Nagy-Mizsei Ildikó) – Nagy Tamás és Székely Zsuzsanna, Kosiba-ág

Másfél évvel ezelőtt lett Biocom tag, csupaszív párja, Nagy- Mizsei Ildikó „hatására”. Sportolói múltjukból is fakadóan mindig odafigyeltek az egészségükre, fogyasztók szerettek volna lenni, a hálózatépítés szándéka távol állt a terveiktől, mégis, egyre több emberrel megosztották a tapasztalataikat, így mára-már együtt, és egymást kiegészítve dolgoznak! Vilmos segítőkész, szorgalmas, és kitartó személyiség, céljai között szerepel, hogy kulcsemberekre találjon, akiknek átadhatja a benne rejlő tudást, és az élettapasztalatából fakadó bölcsességet – írják szponzoraik, Nagy Tamás és Székely Zsuzsanna.

 • Papp Anikó – Tóth-Wolford házaspár (Erika és Lajos), Sinka-ág

Papp Anikó nagyon ügyes hálózatvezető munkatárs, 2015. december 30-án regisztrált, rövid idő alatt lett vezető. Hónapról hónapra előre tervez. Mindig sikerült elérnie, amit kitűzött célul, több esetben túl is teljesített, hálózatvezetői szinten van. Most azt tervezi, hogy a munkatársait erre a szintre mihamarabb felhozza, hogy ők is tapasztalják meg, milyen az IGAZI siker. Anikó egyébként végzett természetgyógyász.

 • Remákné Béres Rita – Tövisné Venczel Erika, Sinka-ág

Tavaly júliusban csatlakozott a párja, Remák István, fogyás miatt, illetve a kisfiúk pánikbetegsége miatt. Rita nem akart hallani a BIOCOM-ról, de férje elkezdett fogyni és fia állapota rohamosan javult, így elkezdett ő is érdeklődni a BIOCOM életforma iránt. A képzések hatására döntötte el, hogy HV lesz és ezt 3 hónap alatt megcsinálta!

 • Schwarckopf Enikő – Hermann Judit, Sinka-ág

2014 őszén csatlakozott Hermann Judithoz. Szatmárnémetiben él és dolgozik, egy gyönyörű 6 éves kisfiú anyukája. 2015 őszére hálózatvezető lett, és folyamatosan tanulja, tanítja a Biocom Életmódprogramot. Jelenleg közel 10.000 pontos csapatot vezet, és a tervei között szerepel, hogy 2017 nyarán Ezüst fokozatú hálózatvezető legyen.

 • Soós Ildikó – Pigler Gréti, Gaál Ildikó, Lőrincz-ág

2016 február óta minden hónapban teljesítette a 4000 pontot. Ildikó a környezetében élő emberek „segítője, őrangyala”, önzetlenül teszi a dolgát és mivel hiteles, elfogadják tőle a segítséget. Ostffyasszonyfa egy kis falu, ahol a Reg-Enor estre 190 embert hívott meg, amiből 150-en el is jöttek. Azóta is fáradhatatlanul szervezi az állapotfelméréseket, személyes infókat, egészségesteket. Az ő közreműködésével lehet Pápáról az Esti Kornél Kávéház és étteremből a Reg-Enor menühöz hozzájutni. Szponzora Pigler Gréti, akivel most abban dolgoznak együtt, hogy Ildikónak minél hamarabb legyen HV-ja – írja vezetője, Gaál Ildikó.

 • Székelyné Tuza Tímea – Lőrincz János, Lőrincz-ág
 1. szeptember 9-én regisztrált Komlós Enikőhöz 3 üveg Reg-Enorral Egerben. Akkor még csak a fogyás miatt, aminek következtében több mint 20 kg-al lett kevesebb, a termék bizonyított és hitelessé tette. Példaértékű lett és növelte jövedelmét. Sikerén felbuzdulva többen belevágtak a kúrába. Májustól főállásban építi tovább a Biocomos üzletet. Július hónapban érte el a 7-es szintet, 3 boldog gyermek édesanyja.
 • Tasnádi Zsolt – Komporday Annamária, Sinka-ág

Tasnádi Zsolt és Mónika álma, célja volt, hogy Zsolt le tudjon szállni a kamionról, mert 3 gyermekük felnövekedését ő is akarta látni. Számukra nagyon fontos a harmonikus, boldog családi élet, ezért is dolgoztak azon, hogy Zsolt „szabad” legyen. Ezt ez év áprilisában meg is tette, így közösen Mónikával és a 3 gyerekkel élik a BIOCOM életmódot.

 • Tuboly Ildikó – Lőrincz János, Lőrincz-ág

Tuboly Ildikó  környezetvédő mérnök. 2016 január közepén regisztrált, Botanifique krémet keresett elérhető áron. Lőrincz János kezdte menedzselni, mivel közel, Ürömön lakik. Szakmájához illő biotechnológiai termékek, később a többi termék is felkeltette érdeklődését. Folyamatosan tanulja az MLM-et, hálózata 100 fő. Négy és fél hónap alatt érte el a 7-es szintet, s március 30 óta folyamatosan 7. szintű. a nyári versenyt is megcsinálta. Év végére az Ezüst HV szint a célja.

Szakemberek a színpadon
A folytatásban pedig szakemberek szóltak – ezúttal már nem a Reg-Enor kapcsán. Hiszen a soktucatnyi termék között is igazi kincsek lapulnak, melyek előbb-utóbb a „regenorozók” érdeklődését is felkeltik, a visszajelzések szerint.

Népszerű és közérthető előadást tartott a szív-és érrendszeri betegségek kockázatairól dr. Patkó Katalin. Egyben lehetséges utakat is mutatott a megelőzésre, Biocom termékek segítségével...

Népszerű és közérthető előadást tartott a szív-és érrendszeri betegségek kockázatairól dr. Patkó Katalin. Egyben lehetséges utakat is mutatott a megelőzésre, Biocom termékek segítségével…

Dr. Patkó Katalin: segítséget nyújthat a Biocom
Elsőként dr. Patkó Katalin állt a színpadra. Ugyanarra, melyen közel három évtizeddel ezelőtt átvette orvosi diplomáját… Véletlenek nincsenek, hiszen már egyetemistaként is „áthallgatott” a gyógyszerészekhez, akikkel a gyógynövényekről tanult, a később a természetgyógyászat törvényi alapjainak megteremtésében (Ferenczy Lászlóval együtt) segédkező doktornő. Mostani előadása a szív- és érrendszeri problémákat boncolgatta, mely csakúgy, mint az egész világon, így hazánkban is a vezető halálokok közé tartozik. Komoly orvosi kutatásokat is idézett, s ezekből kiderült: az általunk régóta propagált Q10 egyre inkább teret nyer a „hivatalos” gyógyításban is, ráadásul a mi csúcskészítményünk, a Q-Vital, a 100 mg Coenzime q10 mellett egyéb értékes összetevőket is tartalmaz. Mindenkit biztatott a resveratrol fogyasztására, amit nálunk a Flavonoid Komplex ivásával lehet legegyszerűbben megoldani. S külön kiemelte a piacon egyedülálló, s önmagában is hatékony összetevőkkel rendelkező Circuline terméket, valamint a kapszulánként jelentős mennyiséget tartalmazó DHEA készítményt. Végtelenül színes előadása még a szakszöveget is könnyen emészthetővé tette, köszönet érte!

Ferenczy László ezúttal nem az életépítésről tartott előadást, hanem a egutóbb a palettára került öt új termékről. Előadásából kiderült: továbbra is kincsek vannak a kezünkben...

Ferenczy László ezúttal nem az életépítésről tartott előadást, hanem a egutóbb a palettára került öt új termékről. Előadásából kiderült: továbbra is kincsek vannak a kezünkben…

Ferenczy László: újabb kincsekkel gazdagodtunk
Ő követte korábbi „harcostársa”, a Biocom egyik legnagyobb ágának hálózatigazgatója, Ferenczy László, aki ezúttal, mint az Egészségkönyv szerzője, természetgyógyászi erényeit csillogtatta. A feladata, amit tökéletesen megoldott, a Biocom néhány új termékének rövid elemzése volt. Mint sokadszor is kiemelte, kincsek vannak a kezünkben, s ez most csak gyarapodott néhány valóban hiánypótló termékkel (pl. Glutalytic.)

Álljon itt még egyszer az újdonságok sora:

 • Glutalytic,
 • Triphala Extract,
 • Urinary Tract Formula,
 • One A Day Multi,
 • Mega Minerals.

További részletek pedig ebből a korábbi cikkből tudhatók meg azok számára, akik kihagyták az élvezetes, tényszerű előadást.

Lőrincz János, a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgatója a nyári versenyek értékelése mentén adott újra hasznos tanácsokat a mélységépítésről

Lőrincz János, a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgatója a nyári versenyek értékelése mentén adott újra hasznos tanácsokat a mélységépítésről

Lőrincz János: fontos a személyes kapcsolat
A második blokk zárásaként a Biocom első Gyémánt Fokozatú Hálózatigazgatója, Lőrincz János hívta fel újra a figyelmet a professzionális mélységépítésre, mint a Biocom MLM egyik lehetséges, gyors sikert és sokaknak kedvező előmenetelt jelentő módszerére. Tette mindezt a nyári versenyekre való visszautalással, melynek – a különböző ágakon – nagyjából tucatnyi győztese volt. A Biocom legnagyobb ágának vezetője – az ő és csapata nevéhez fűződik a teljes forgalom nagyjából háromnegyede – bár elismerte a virtuális kapcsolatfelvétel és ajánlás szerepét a világhálón, de újra felhívta a figyelmet az élő munka fontosságára. Ha ugyanis a megismerkedést nem követi előbb-utóbb személyes kontakt, akkor az üzletépítés lényege veszhet el. Ami pedig a munkamódszereket illeti, újra kiállt a háziinfó, mint az információátadás lehetséges terepe mellett, s példákkal illusztrálta, miért fontos visszaállítani a rangját, még ebben a felgyorsult, digitális eszközökre épülő világban is.

Három kiváló vezető, akik megcsinálták a versenyt, Lőrincz János méltató szavai alatt a színpadon: Ujvári Zsuzsanna, Tuboly Ildikó és Bicskeiné Olgi

Három kiváló vezető, akik megcsinálták a versenyt, Lőrincz János méltató szavai alatt a színpadon: Ujvári Zsuzsanna, Tuboly Ildikó és Bicskeiné Olgi

Kovács Attila, az angliai hálózat vezetője ad interjút. Kezében az első szigetországi, novemberi képzések jegyei.

Kovács Attila, az angliai hálózat vezetője ad interjút. Kezében az első szigetországi, novemberi képzések jegyei.

Kovács Attila: duplázó versenygyőztes
A hálózatvezetők számára kiírt verseny győztese, akit a színpadon köszöntöttek a megérdemelt serleggel a csúcsvezetők, Angliából érkezett. Kovács Attila, az ottani, valóban friss, tavasz végén indult hálózat első számú vezetője (aki a partnercég angliai vezetőjével, Bánfi Zoltánnal együttműködve dolgozik, a Gazdag-ágon). Attila duplázott, hiszen júliusban és augusztusban is ő fejlődött a legdinamikusabban, s már 15.000 pontnál tart, feljövőben lévő HV lábakkal, Bár, mint azt a színpadi interjúban elárulta: ez csak a kezdet, jövő tavaszra a hálózatigazgatói cím a célja! Az odáig vezető úton novemberben megtartják az első képzéseket is London és Manchester városában (Lőrincz János és Galambos Lajcsi részvételével).

Kovács Attilának gratulál a hálózat csúcsvezetése részéről Lőrincz János és Kónya György, hiszen az elmúlt két hónapban egyaránt ő nyerte a hálózatvezetők számára kiírt versenyt

Kovács Attilának gratulál a hálózat csúcsvezetése részéről Lőrincz János és Kónya György, hiszen az elmúlt két hónapban egyaránt ő nyerte a hálózatvezetők számára kiírt versenyt

Az új Ezüst Hálózatvezetők a színpadon

Az új Ezüst Hálózatvezetők a színpadon

ÚJ EZÜST HÁLÓZATVEZETŐK
A harmadik rész azok méltatásával indult, akik ez elmúlt időszakban elérték az Ezüst Hálózatvezető szintet, azaz legalább két, közvetlen HV lábat építettek már fel. A színpadi miniinterjúk során kiderült: a tervezett munka, a célok és a képzéseken való részvétel nagyban elősegítik a sikert. Rájuk lehetünk most különösen is büszkék (a rövid szponzori dicsérettel fűszerezve):

 • Fekete Ágnes –Pálfi Katalin, Beta-ág, Vass-ág

Ági nagy lendülettel érkezett tavaly az üzletbe, gyorsan elérte a hálózatvezetői szintet, 3 hónap alatt. Van benne tűz, tudja merre halad, és most elérkezett egy következő, megálmodott állomásra. Szívből gratulálunk neki az Ezüst fokozathoz, nagyon büszkék vagyunk rá, és csapatára, a hálózatvezetőinek is szintén gratulálunk. Kívánjuk, hogy élje meg álmai kiteljesülését a Biocomban! Szeretettel szponzorai: Katika és Gergely.

 • Gyevát Sarolta – Barna Gizella, Beta-ág, Vass-ág

Nagyon nagy öröm számomra, hogy ezüst kitűzőt ajándékozhatok Gyevát Saroltának! Saci nagyon ügyes, és dinamikus Vezető. Röpke két év alatt sikerült ezüst vezetővé válnia. Nagyon büszke vagyok rá! Kívánok további sikereket és fantasztikus eredményeket a Biocom segítségével – írja szpozora.

 • Hencz Istvánné – Czentlaki Zoltán, Czentlaki-ág

Szó szerint szívvel-lélekkel végzi munkáját. Kitartásának fáradhatatlanságának köszönheti évek óta tartó sikereit – írja szponzora, Czentlaki Zoltán.

 • Hermann Judit – Ujvári Zsuzsanna, Sinka-ág

Judit 2014 őszén csatlakozott szponzora, Ujvári Zsuzsi egyik Grapefruitmag-kivonat „hirdetésére”. Ő már korábban ismerte ezt a terméket, használta is, csak nagyon drágán, és nagyon nehezen jutott hozzá. Azonnal 17 db-bal csatlakozott. Amikor Zsuzsi elmondta, hogy ebben több is van, először még nem érdekelte, de aztán megérkezett az első visszatértés a számlájára. Fél éven belül hálózatvezető lett, mindezt akkor még két kicsi gyermekkel, azóta még egy picivel bővült a család. Jelenleg 20.000 pontos ág vezetője, immáron Ezüst Hálózatvezető, aki szívvel-lélekkel teszi minden nap a dolgát, és viszi a Biocom hírét.

 • Hliva Ildikó – Komporday Annamária, Sinka-ág

Komporday Annamária közvetlen hv-ja. 2014. januárjában csatlakozott a fiával, Kerekes Balázzsal. A stabil, tőkeerős cég és a megbízható marketingterv fogta meg őket. Lendületesen, dinamikusan fejlődnek. Önállóan vezetik, irányítják és tanítják az egyre növekvő csoportjukat.

 • Illésné Szabó Judit – Czentlaki Zoltán, Czentlaki-ág

Igazi céltudatos vezető, aki szponzora minden tanácsát elfogadta (közben 27 kilót fogyott), így vált egy év alatt ezüst vezetővé. Ő a bizonyíték arra, hogy három kisgyerek mellett is lehet sikeres karriert építeni a Biocomban!

 • Simonics Éva – Kiss Gergely, Beta-ág, Vass-ág

Példaértékű Simonics Éva útja az Ezüst Hálózatvezető szintig. Öröm vele együtt dolgozni, folyamatosan veszi fel azokat a tulajdonságokat, amik egy kiemelkedő vezetőt jellemeznek. Az önmagába vetett hite is egyre erősebb, s már tudja, hogy minden siker csakis rajta múlik. Drukkolunk neki, hogy minél jobban ki tudjon bontakozni a hálózatépítésben, és gratulálunk neki az eddigi munkájához: Kis Gergely és Pálfi Katalin.

 • Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos – Sinka-ág

Ujvári Zsuzsi és Erika Mezőkövesden szomszédok voltak. Zsuzsi annyira lelkes volt a Reg-Enor miatt, hogy Erikát szinte egy éven keresztül hívogatta, hogy próbálja ki, de teljes ellenállásba ütközött. Majd egyszer csak megtört a jég, és Erika belevágott, és pár hónap alatt 17 kg-ot fogyott, aztán beindult az üzlet is. Lali ekkor már elhitte, hogy ebben van valami, és mindkét dolog – a Reg-Enor, és az üzlet is működik. 2016 áprilisára, vagyis 10 hónap alatt HV lett, majd szinte a HV elismerése után pár hónappal pedig Ezüst HV. Férjével, Lalival közösen dolgoznak úgy, hogy mellette mind a kettőjüknek főállása van, de már nem sokáig, az ő elmondásuk szerint.

 • Tihanyi Zsolt – Maxiné Sallai Anikó, Lőrincz-ág

Zsolt, ahogy 15 év után hozott egy döntést, elkezdett komolyan üzletet építeni. Példamutatóan tartotta a kapcsolatot szponzorával, Maxiné Sallai Anikóval, amit megbeszéltek, megcsinálta. Céltudatossága és a kitartása meghozta az eredményt, 11 hónap alatt HV lett. A lendület nem állt meg, a folyamatos képzések, napi munka és a rendszeres konzultálás mára mára óriási csapatot eredményezett, 633 fő. Két komoly HV vonal nőtt fel Zsolt munkája nyomán. Kohn Mónika és Lőczi Éva. A mélységépítés példája, hogy Lőczi Éva alatt minősült 6. szintre Cseh Anikó. Kohn Mónika alatt minősült 6. szintre Szilvási-Vékony Ilona.

Galambos Lajcsi, a Reg-Enor legismertebb, népszerű szószólója már nem csak beszél, hanem énekel is a számára (is) jelentős fogyást hozó termékről...

Galambos Lajcsi, a Reg-Enor legismertebb, népszerű szószólója már nem csak beszél, hanem énekel is a számára (is) jelentős fogyást hozó termékről…

Galambos Lajcsi issza, mondja és énekli a Reg-Enort
Igaz meglepetéssel folytatódott a show – a szóhasználat jogos. Galambos Lajcsi lépett a színpadra trombitájával, és a Reg-Enor dalával, amit természetesen ő szerzett és énekelt is. Így már van a slágerterméknek slágere is…! Persze nem csak énekelt, hanem mesélt is. Például arról, hogy az Édes Élet szereplőjeként is „marketingezheti” valamelyest a csodás fogyását. Hiszen, nem győzve elégszer köszönni a feltaláló munkáját, jelezte: 53 éves korára kapta meg (vissza…?) azt a súlyát, amire régóta vágyott, többtucatnyi kilót leadva a fölöslegből. Így már újra járhat „rendes” szalonokba is, nem csak a túlméreteseknek készült ruhák boltjába…

Cseke Katinka is "bevállalta" a Reg-Enor kúrát és annak népszerűsítését. Sőt, már a sorozatába is bele kellett írni a fogyása miatt... (A kezében a virág az éppen akkor ünnepelt születésnapjára érkezett.)

Cseke Katinka is “bevállalta” a Reg-Enor kúrát és annak népszerűsítését. Sőt, már a sorozatába is bele kellett írni a fogyása miatt… (A kezében a virág az éppen akkor ünnepelt születésnapjára érkezett.)

Cseke Katinka is a Reg-Enor útján
A népszerű művész amellett, hogy részletesen szólt a Blikk napilappal partnerségben elindított, egymilliós fődíjú „fogyi-versenyről”, színpadra invitálta egy kolléganőjét, Cseke Katinkát. A kedvelt színésznő, az egyik kereskedelmi csatornán futó sorozat sztárja mosolyogva osztotta meg a „titkot”, hogy a – saját bevallása szerint – Reg-Enor kúra következtében történt fogyása miatt már a forgatókönyvbe is bele kellett nyúlni… (A részletekért pedig érdemes belenézni a műsorba.)

Ők nem olyan híresek, mint Lajcsi, de ugyanolyan lelkesen beszéltek a Reg-Enor kúra során szerzett élményeikről. A sok ezerből néhányan szívesen osztották meg tapasztalataikat.

Ők nem olyan híresek, mint Lajcsi, de ugyanolyan lelkesen beszéltek a Reg-Enor kúra során szerzett élményeikről. A sok ezerből néhányan szívesen osztották meg tapasztalataikat.

Búcsú a fölösleges kilóktól
A sztárok után egy újabb, a szereplést szívesen elvállaló társaság érkezett a reflektorfénybe, olyanok, akiken nagyon sokat segített a Reg-Enor. Sőt, a mögéjük kivetített képek és az általuk elmondott információk alapján sokszor nem csak a kilók leadásában… (Mint mondták: a kúra következtében normalizálódó emésztés, s egyfajta méregtelenítés több előnyt is hozott számukra.) Mindenestre egy közös volt bennük: mindenkinél „elmaradt” a jojó-effektus!

Ők nyilatkoztak lelkesen, akik közül többen közel harminc kilónak is búcsút mondtak, s emellett néhányuknak az üzletépítés is elindult a tapasztalatok rendszeres átadásával:

 • Czékus Mónika – Vass-ág
 • Frankó-Fodor Timea – Czentlaki-ág
 • Gyenesné Sebők Ilona – Sinka-ág
 • Horváth Ildikó – Lőrincz-ág
 • Horváth Schmied Eszter – Sinka-ág
 • Mihály Erika – Kosiba-ág
 • Pető Zoltán – Kosiba-ág
 • Szilvási Vékony Ilona (és Szilvási Tibor) – Lőrincz-ág
 • Tóth Csaba – Kosiba-ág
 • Pongrácz Sándor – Vass-ág
Vass Oszkáré, a 400.000 pont felé közelítő ágvezetőé, egyben a rendezvény főszervezőé volt a végszó: az egész nap azt bizonyította, hogy a Biocom alkalmas a passzív jövedelem megteremtésére!

Vass Oszkáré, a 400.000 pont felé közelítő ágvezetőé, egyben a rendezvény főszervezőé volt a végszó: az egész nap azt bizonyította, hogy a Biocom alkalmas a passzív jövedelem megteremtésére!

Vass Oszkár: biztató a Biocom-jövőkép
A rendkívül színes, változatos, sok szerepléssel, sztorival tarkított nap méltó zárásaként Vass Oszkár adott útravalót. A csapatával (és párjával, Vass Szombatfalvi Zsuzsannával) a 400.000 pont felé közelítő ágvezető egyben a nap főszervezőjeként is búcsúzott. Rövid, velős előadásában hangsúlyozta: a legjobb tanítás a példamutatás, amelyből akadt bőven ezen a szombaton, így valóban pozitív, biztató képet kaphatott a hallgatóság.

Végül a következő néhány pontban sorolta fel a „teendőket” a sikerhez vezető úton:

 • Legyél tag! (ha még nem vagy…)
 • Használd a termékeket!
 • Mutasd meg minél több embernek!
 • Legyél vezető!
 • Építs fel passzív jövedelmet generáló vállalkozást!
 • Legyél kiváló csapatjátékos, majd kiváló vezető!

Mit lehet ehhez hozzátenni? Indulhat, folytatódhat a megvalósítás… További sok sikert mindenkinek!

KÉPGALÉRIA: KATTINTSON A KÉPRE!

54

 

Ezeket olvastad már?