Reg-Enor Est Budapesten szeptember 19-én – Startol a „Reg-Enor szezon”! Készen állsz?


Időpont
: 2018. SZEPTEMBER 19. (szerda), 18:00 óra. Érkezés: 17:30 órára! A pontos kezdés érdekében kérjük, mindenki időben foglalja el a helyét! A protokolláris rendezvény időtartama kb. 1,5 óra. Azt követően lehetőség nyílik a kérdések megválaszolására, konzultációra is.

A helyszín továbbra is: HUNGUEST HOTEL PLATANUS, 1089, Budapest, Könyves K. krt. 44.. „Budapest” terem. (Megközelítés: M3 metróval „Népliget”, az 1-es villamossal „Népliget/Üllői út” megálló. Parkolási lehetőség: a szálloda környéki utcákban.)
Szakértő előadó: Szabó Sigfrid, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálója, reflexológus, természetgyógyász.
Téma: Miért használom és ajánlom a Reg-Enort?
Jelentkezés: regenorestbp@gmail.com. Kérjük a nevek leadását e-mailben 2018. szeptember 17. (hétfő) 20:00 óráig. Ebben számítunk a hálózatvezetők segítségére, együttműködésére! Köszönjük! Részvételi díj: 500 Ft/fő előre történő jelentkezés esetén, a helyszínen 1000 Ft.

Miért érdemes eljönni?

  • Fontos, hiteles információkat kapsz a Reg-Enoritalról és a fogyást, egészségünk megőrzését segítő kúráról és egyéb táplálék-kiegészítőkről!
  • „Én is a Reg-Enor kúra és a teljes életmódváltás segítségével fogytam!”– Sikeres fogyások történetét ismerheted meg, meggyőző terméktapasztalatokat hallhatsz. Ismert emberek is vallanak arról, hogyan oldódott meg testsúlyproblémájuk tartósan.

Nálunk a helyed! Hozd magaddal barátaidat, munkatársaidat, szeretteidet, vagyis mindenkit, aki fontos számodra!
TARTS VELÜNK!

 

Ezeket olvastad már?