Reg-Enor Est Budapesten augusztus 23-án – Hamarosan indul a „Reg-Enor szezon”! Készülj fel!


Időpont
: 2018. AUGUSZTUS 23. (csütörtök), 18:00 óra. Érkezés: 17:30 órára! A pontos kezdés érdekében kérjük, mindenki időben foglalja el a helyét! A protokolláris rendezvény időtartama kb. 1,5 óra. Azt követően lehetőség nyílik a kérdések megválaszolására, konzultációra is.

A helyszín továbbra is: HUNGUEST HOTEL MILLENNIUM, 1089, Budapest, Üllői út 94-98., „Millennium” terem. (Megközelítés: M3 metróval „Nagyvárad tér” vagy „Népliget”, a 24-es villamossal „Nagyvárad tér”, az 1-es villamossal „Üllői út” megálló.)

Szakértő előadó:

  • Szabó Veronika sportfőorvos.

Téma:

  • Miért használom és ajánlom a Reg-Enort?

Jelentkezés: regenorestbp@gmail.com. Kérjük a nevek leadását e-mailben 2018. augusztus 21. (kedd) 20:00 óráig. Ebben számítunk a hálózatvezetők segítségére, együttműködésére! Köszönjük! Részvételi díj: 500 Ft/fő előre történő jelentkezés esetén, a helyszínen 1000 Ft.

Miért érdemes eljönni?

  • Fontos, hiteles információkat kapsz a Reg-Enor italról és a fogyást, egészségünk megőrzését segítő kúráról és egyéb táplálék-kiegészítőkről!
  • „Én is a Reg-Enor kúra és a teljes életmódváltás segítségével fogytam!”– Sikeres fogyások történetét ismerheted meg, meggyőző terméktapasztalatokat hallhatsz. Ismert emberek is vallanak arról, hogyan oldódott meg testsúlyproblémájuk tartósan.

Nálunk a helyed! Hozd magaddal barátaidat, munkatársaidat, szeretteidet, vagyis mindenkit, aki fontos számodra!
TARTS VELÜNK!

 

Ezeket olvastad már?