Győztesek hajója vagy Élményhétvége? – Indulnak az ágak nyári versenyei

88
Mi a terved július végéig? Már tele van írva a naptárad szabadsággal, vagy hagytál benne helyet a fejlődésre is? A Lőrincz- és Kónya-ág ugyanis egy nyári kihívással szeretné, hogy erősítsd magad és a csapatod, hogy őszre berobbanhasson a hálózatod.

Kinek hiszel?
Aki teret enged annak a közkeletű (egyébként téves) vélekedésnek, hogy a nyár a hálózatépítés legnagyobb ellensége, az valószínűleg:

  • nyugtatja magát, hogy miért nem akar dolgozni,
  • frissen regisztrált, és azoknak hisz, akik már átéltek egy-két nyarat fejlődés (és munka!) nélkül,
  • nem beszélgetett még például Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgatóval, aki elmesélné neki, hogy már 20 évvel ezelőtt is lehetett nyáron versenyt nyerni, sőt, az ott megtalált üzlettársakból még két évtized múltán is van működő vonala…

Verseny, július végéig
Szóval, kinek hiszel? Ha a szponzoraidnak, akik jót akarnak neked, akkor nincs más hátra, mint belevágni a nyári versenybe! Mert, aki a nyár első felét munkára szánja, a beindult folyamatok következtében nyugodtabban „rápihenhet” augusztusban az új, aktív lábak menedzselése mellett az őszi, nagy pörgésre. Mert, aki most egy kicsit belehúz, annak nem kell törnie a fejét, hogy mihez fogjon szeptemberben!

Összesen 6000 PÉ
A feladat nem ismeretlen, több ágon is van hagyománya. Ugyan versenynek nevezik, de valójában csak saját magaddal, kétkedéseiddel vetélkedsz, mert mindenki nyer, aki teljesíti a feltételeket. Anélkül, hogy ez egy teljes körű tájékoztatás lenne, a lényeg: új vonalon dolgozva kell májusban 1000, júniusban 2000, júliusban 3000 pontot csinálni a friss csapattal. A szerves fejlődés logikáját, és sok kiváló példát látva ez messze nem lehetetlen. Az elmúlt hónapokban sokan megcsinálták ezt már télen és ősszel is. (Mert egyik hónap sem a hálózatépítés ellensége…) J

Ajándékhegyek
S hogy mi az ajándék? A megszokottakon kívül például az, hogy, ha nem vagy még hálózatvezető, szinte garantáltan az leszel nyár végére. Ha pedig az vagy, bizonnyal felépül egy HV-lábad. És még némi motiváció: a Lőrincz-ágon egy „Élményhajókázás a Dunán”, a Kónya-ágon pedig egy „Felejthetetlen hétvége Esztergomban” augusztus elején. Mindkettő egynapos, de egy hetes nyaralással felér, hiszen gondold csak el, milyen érzés lehet győztesek között lazítani! Ahová természetesen a nyertesekkel együtt a segítőket is várják.

Már most indulhatsz!
Ugye, már nem kell tervezni a nyaralást, mert az egyik pontja meg is van…? Nincs más teendőd, mint a további részletekről a hálózatvezetődnél, felsőbb vezetődnél érdeklődni. De leginkább átlapozni a célfüzeted és a névlistád. A megoldás a kezedben (és a szívedben) van. Sok sikert!

Ezeket olvastad már?