Nyáron is kulcsemberek Szegeden

Sok volt a kvalifikáció júliusban: nyáron is lendületben a Molnár-ág

Sok volt a kvalifikáció júliusban: nyáron is lendületben a Molnár-ág

Kulcsember-képzés volt szombaton Szegeden, óriási sikerekkel! S hogy miért minősíthető így a Molnár-ágban ez a fajta képzés? Mert az elmúlt hónapokban nagyon sok új, eredményes hálózatépítő megerősödéséhez járult hozzá, és a következő hónapokban ennek eredményeként bemutatkoznak majd az új, 6. és 7. szintű hálózatvezetők.

Szponzorunk társaságában

Pillanatkép az ebédről, Kovács Zoltán hálózatalapító társaságában a kvalifikáltak egy csoportja

Kovács Zoltán a felépítésről
A kulcsember találkozón vendégük volt egy igazán sikeres ember: Kovács Zoltán hálózatalapító, aki végső soron mindannyiunk üzleti tanácsadója. Előadásában az MLM üzlet egyik legfontosabb részéről, a felépítésről beszélt. Témájában kiemelte: e nélkül nem tud jól működni a hálózat! Tehát fel kell építened saját magad, szponzorodat, felső vonaladat, cégedet, a termékeket és nagyon fontos, hogy építsd fel mások előtt az MLM üzletet!

Akik kvalifikálták magukat a Halászcsárdába

Az elmúlt három hónapban kiemelkedően teljesítettek, s meghívást kaptak a halászcsárdai díszebédre. Itt még a képzésen tapsolnak nekik.

Molnárné Andrea a visszakeresés fontosságáról
A szünet után Molnárné Andrea hálózatépítő beszélt a visszakeresés, tehát a jelölttel az információ-átadást 24-48 órán belül követő találkozó legfontosabb lépéseiről és néhány üzlettárssal konkrét lépéseket is bemutatott. Andrea nagy gyakorlattal és nagy csapattal dolgozik a Biocom üzletben évek óta. Sikereit mutatja, hogy most is új társult hálózatvezetőt köszöntött a csapatából: a Bozsogi házaspárt!

Az új társult hálózatvezetők: Tünde és a Zoltán (a Bozsogi házaspár) szponzorukkal, Molnárné Andreával. Általuk jön lendületbe Makó és környéke!

Az új társult hálózatvezetők: Tünde és a Zoltán (a Bozsogi házaspár) szponzorukkal, Molnárné Andreával. Általuk jön lendületbe Makó és környéke!

Molnár Antal: szélesség nélkül nincs mélység
Az utolsó téma Molnár Antal ágvezetőé volt, aki a szélesség- és mélységépítés helyes lépéseit mutatta be. Antal kiemelte: ezt az üzletet csak az álmaidért-céljaidért fogod tudni nagyra építeni. Szélességépítés nélkül nincs igazi mélységépítés!

Társult HV-avatás is
A napot három fantasztikus programmal zárták:

1. Új minősült üzlettársak köszöntése. (A képek magukért beszélnek – sokan mosolyognak a kamerába.)
2. Új társult hálózatvezető köszöntése. (A Bozsogi házaspár: Tünde és Zoltán.)
3. Kvalifikált üzlettársak bemutatása, akik minősítették magukat a Fehértói Halászcsárdai ebédre Kovács Zoltánnal. Majd ezt követően a jól megérdemelt ebéd és beszélgetés a helyszínen…

Itt már a Halászcsárdában a sikeremberek

Itt már a Halászcsárdában a sikeremberek

Halászcsárdai minősülés
S hogy mi volt a feltétel? Az elmúlt három hónapban, aki négyes, ötös, vagy hatos-hetes karrierszintre lépett, vagy pedig 5-6-7-es szinten kinevelt külön ágon két új 4. vagy 5. szintű üzlettársat, azt Molnár Antal ágvezető meghívta egy szuper, közös ebédre Kovács Zoltánnal!

Folytatás novemberben
Mint az ágvezető házaspár, Molnár Antal és Molnárné Andrea fogalmaz: „Mindenkinek csak gratulálni tudunk! Legközelebb novemberben tartunk kulcsember találkozót Szegeden, természetesen a halászcsárdás programmal együtt! A feltételek ugyanezek: augusztusban vagy szeptemberben vagy októberben lehet kvalifikálni rá. Sok sikert!”

SAM_4078

Örömteli pillanatképek a díszebédről, a Halászcsárdából

SAM_4079

Örömteli pillanatképek a díszebédről, a Halászcsárdából

SAM_4080

Örömteli pillanatképek a díszebédről, a Halászcsárdából

Ezeket olvastad már?