Nagyrendezvény Szabó Péterrel – az őszi nemzetközi találkozón a motivációs tréner is színre lép


Bár az igaz vonzerőt a Biocom példaképek jelentik a hálózatépítők félévente szokásos budapesti nagyrendezvényén, ezúttal egy igazán ismert névvel is erősít a cégvezetés. Elfogadta ugyanis a meghívást a szeptember 22-i, a Kongresszusi Központban tartandó eseményre Szabó Péter, hazánk egyik legismertebb, legkeresettebb trénere.

Sztárok a színpadon

A kiváló motivátor és bestseller-szerző persze nem a hálózatvezetők listáján szerepel (legalábbis egyelőre…), hanem a sztárvendégek sorában. Azt már „megszokhattuk”, hogy a népszerű előadóművész-producer, Galambos Lajcsi, aki már jó ideje a Reg-Enor Nemzetközi Nagykövete, rendre megjelenik a találkozókon, mindig zajos sikert aratva. Az ismert arcok táborát gyarapítja majd a színpadon Szabó Péter, hangsúlyozottan függetlenként, hiszen neki az egész ország a közönsége.

Motiváció mindenekfelett

S hogy miért? A cégvezetés ötlete nyomán, de az is igaz, hogy egy gyorsteszt után – közkívánatra. Sokak jelezték ugyanis, hogy rendszeresen hallgatják az előadót, és nagyban segít nekik a mindennapokban, az üzleti sikerek elérésében a hálózatoktól független ösztönző gondolatainak sora. Azaz, Szabó Péter „ismeretlenül” is ott van többek nappalijában, cédélejátszójában, s a letöltéseik között. Ismerkedjünk meg most vele is személyesen, akitől alighanem forró, tüzes, munkába indító tanácsokra számíthatunk!

Fókuszban a termékeink

De a többi programelemről se feledkezzünk meg! Annyit elárulhatunk a teljesség igénye nélkül, hogy komoly szeletet hasít majd ki magának a forgatókönyvből a termékes rész, így érdemes olyanokat is elhívni a találkozóra, akik esetleg az üzlettől egyelőre idegenkednek. Sokan kezdik így, de mint tudjuk, nagy találkozókon születnek a nagy vezetők… Szóval, jöjjenek, tapasztaljanak, érezzenek rá, s ha mégis termékhasználóként folytatják Biocomos útjukat, akkor sem lesz haszontalan számukra az a szombat.

A sikeresztendő tapasztalatai

S természetesen beszámolunk majd az elmúlt időszak sikereiről, azért, hogy az ősz még inkább az legyen! Bár, a csúcstél- és tavasz után a nyárra sem lehet panaszunk… Mindez azért történik – a beszámolók, a sikersztorik előadása, a „hogyan csinálom” gondolatok megfogalmazása – hogy Te, kedves olvasó, leszűrd magadban a számodra hasznosat, és már másnap sikeresebb legyél. Apropó, van már jegyed a rendezvényre? S ha igen, hány (új) munkatársadat hozod…?

Légy ott!

A szervezők mindent megtesznek a Te sikeredért, most már te következel. Először is: légy ott! Mert nagyon hasznos és kellemes lesz majd ez az üzleti „légyott”. Találkozás százakkal, példák a színpadon és a szünetekben, iránymutatás a holnaphoz. Ez a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozója. (Jegyek a szokott helyeken és a hálózatvezetőknél.)

Ezeket olvastad már?