Megjelent a magnézium! A Mag-C+B6 termék már elérhető a webshopban


Új termékkel bővül a Biocom hálózata: megvásárolható a magnézium! Mondhatnánk, főszerepben, mert ez a termék (bár tartalmaz a felszívódását, hatását elősegítő fontos kiegészítőket), kifejezetten hiánypótlóként érkezett a palettára. Ugyan van pár korábbi, speciális termékünk, melyben (főként a kalciummal együtt) megtalálható, de ez esetben az alkotóelemek listája a magnéziummal kezdődik. Azzal, ami nélkül nem működik az élet… Rendkívül kedvező áron került a rendszerbe, érdemes felvennünk a rendszeres rendelések listájára.

Magnézium: nincs élet nélküle!
Magnézium nélkül nem működik az élet. Szervezetünk valamennyi energiatermelő folyamatához magnéziumra van szükség. Közel 400 enzim aktiválása nem létezik magnézium nélkül. Ezek hiányában nem tudunk megszólalni, anyagcsere zavaraink jelentkeznek, akár már gyerekkorban is beindulhat a csontritkulás. Magnézium hiányában sem az izmok, sem az idegeink nem működnek normálisan – bárki utánanéz, ehhez hasonló, s még „erősebb” állításokat olvashat.

Ezért (is) kell
Jelen korunkban a cukorfogyasztás óriási mértéket ért el, de nagyon kevesen tudják, hogy aki cukrot és zsírt fogyaszt, ezeknek a lebontásához magnéziumra van szükség. (Legyünk őszinték: sejtettük, hogy ebben is segíthet?)

Fontos plusz
A B6-vitamin segíti a magnézium felszívódását, a C-vitamin hozzájárul ahhoz, hogy a magnézium-oxid nedves közegben felszívódásra képes magnézium-citráttá alakuljon át – ezeket is tartalmazza a készítmény. Ezért nem „csak” önállóan vehetjük kézbe, meg azért, mert ezek az elemek önállóan is hatékonyak, de együtt még inkább.

Mire jó?
A magnézium részt vesz a normál csontozat és fogazat, a normál izomműködés fenntartásában. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A C-vitaminnal és B6-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a C-vitamin és magnézium a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez – a C-vitamin pedig még szerepet játszik az immunrendszer normál működésében is.

Havi adag egy dobozban, kedvező áron
A termék a napi adagolás betartásával biztosítja a szükséges napi magnézium bevitelét. A 90 szemes kiszerelés egyhavi adag. Az árával is elégedett lehet mindenki: a tagok számára már 2985-ért rendelhető (magasabb karrierszinteken még olcsóbban…), de a külsős ára is kellemes: 3881 forint. De ki az, aki ennyi jó ajánlat hatására ne akarna Biocom tag lenni…? (Ld. például a webshop.okonet.hu teljes kínálatát, melyben mostantól a Mag-C+B6 is szerepel.)

Jó egészséget, sikereket kívánunk – most már a magnéziummal is!

 

Ezeket olvastad már?