Március 4-én újra nagyrendezvény!

6699
Aki még nem hallott róla: március első szombatján lesz a Biocom hálózatépítők következő nagy találkozója! Már most, két hónappal a rendezvény előtt érdemes bevésni a naptárba a dátumot: 4-én, várhatóan fél tíztől mindenkinek ott a helye a budapesti Kongresszusi Központban, aki tudatosan tervezi az üzlettel a jövőjét.

Kárpát-medencei találkozó
A tapasztalatokból kiindulva érdemes már előzetesen bebiztosítani mindenkinek a helyét az egész Kárpát-medencét érintő rendezvényre. Bár, hozzá kell tenni, hogy a tervek szerint az erdélyi Péter-ág március utolsó hétvégéjén külön tart majd egy romániai országos rendezvényt, a kitűnő októberi élményekből is kiindulva. (De az is igaz, például Angliában is egyre többen szeretnének sikeresek lenni.)

Építsük fel a rendezvényt, hogy ne maradjon le senki!
S messze ne csak magunkra gondoljunk a tervezésnél, hanem a jelenlegi és leendő munkatársainkra! Kezdjük már most felépíteni a rendezvényt azok előtt, akik eddig valami oknál fogva nem tudtak ott lenni vagy még nem lehettek ott, hiszen a sorban az eddigi utolsó, szeptemberi találkozó óta csatlakoztak, esetleg ma még nem is meghívhatók – mert csak holnap vagy holnapután lesznek tagok… A hálózat lendületét látva addig ezrek csatlakozhatnak a csapathoz, s nekik miért kellene várni újabb hónapokat egy ilyen élményre?

Új látásmód a sikerért
A „motiválást” könnyítendő, érdemes a figyelmükbe ajánlani a klasszikus MLM-tanítást, mely szerint nagy rendezvényeken születnek a nagy vezetők… S valóban: sok új HV „bevallotta”, részben nyílt színen is, hogy egy-egy ilyen Biocom esemény adta meg számára a végső lökést a starthoz vagy a magasabb fokozatba kapcsoláshoz, hiszen a látottak alapján elhitték, hogy „ezt én is meg tudom csinálni!”.

Jöjjön, aki fejlődni, haladni szeretne!
S valóban, elérték azóta sokan, például a hálózatvezetői és még magasabb szinteket. Ehhez azonban kellett, hogy kitáruljon egy ilyen rendezvényen a világ, s hogy meglássák azt, amit addig eltakart a szemük elől az addigi nézőpontjuk. Egyszóval: indulhat a szervezés! Minden fejlődni, haladni vágyó Biocom tagot vár a Kongresszusi Központ! S ha valaki csemegézni szeretne az elmúlt esztendő nagyobb eseményeiből, a szeptemberiről szóló tudósítást ITT találja, a májusi, Lőrincz-ágon megtartott rendezvény beszámolóját ITT, a tavaly téliről szólót pedig ITT.

Sok sikert kívánunk!

 

Ezeket olvastad már?