Már van jegy a nemzetközi találkozóra – jegyezd be: március 10.!

04

Megérkeztek a jegyek a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozójára. Aki időben szeretné biztosítani a helyét a budapesti Kongresszusi Központban március 10-én tartandó rendezvényre, már most cselekedhet!

Ugye, beírtad?
2018. március 10., 9.30. Reméljük, sokak naptárjába bekerült már régen az időpont, hiszen ekkor kezdődik a Biocom újabb nemzetközi nagyrendezvénye, a szokott, méltó helyszínen. S mostantól megnyílt a jegyvásárlás lehetősége is az ágvezetőkön, hálózatvezetőkön keresztül, így, aki biztosítani szeretné a helyét, már most megteheti!

Munkanap, a javából
Több előzetes jelzés is érkezett azzal kapcsolatban, hogy az a szombat a frissen megjelent kalendárium szerint munkanapnak minősül a hosszú hétvégék miatt. Bizony, munkanap lesz, hiszen rengeteg lényeges, a hálózatépítő munkát segítő tanács, javaslat és példa lesz hallható, látható Budapesten! S bízunk abban, hogy a már elkötelezett tagságot, illetve a változtatni vágyó érdeklődőket nem akadályozhatja meg a központi munkarend. Ezért is érdemes már most előkészíteni az utazást.

Szabadság a szabadságért
S hogy miért érdemes szabadságot kivenni arra a napra? Mert az a rendezvény hosszabb távon szolgálhatja a szabadságot. Olyan információk hangzanak majd el, amik segíthetik az élettervezést, jó döntések meghozatalát, s olyanoktól, akik egy kiszámíthatóbb, idő és anyagi szempontból is tervezhetőbb életet élnek. Mert élnek a Biocom adta lehetőségekkel.

Szerezzük be a jegyet
Mi a teendő? A cikk elolvasása után hívni a szponzorunkat, hálózatvezetőnket vagy azt, aki már szólt nekünk a Biocomról, így hamar a kezünkben lesz a belépő ­– akár egy új életre. S ne feledkezzünk meg azokról sem, akik még nem is tudják, hogy ott szeretnének lenni. Van még két hónap a kezdésig, szóljunk minél többeknek! Így eleve ne is csak egy jegyet kérjünk, hanem többet…

Találkozzunk március második szombatján Budapesten, a kongresszusiban! Addig is: sikereket, egészséget kívánunk!

 

 

Ezeket olvastad már?