Már elérhetőek a jegyek a március 2-i nagyrendezvényre!

Bár már ősszel nyilvános volt az információ a hálózati berkeken belül, szögezzük le még egyszer, a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozójának időpontja és helyszíne: 2019. március 2. (szombat), 9.30, Budapest, Kongresszusi Központ. A legfrissebb hír pedig az a tavaszi nagyrendezvény kapcsán, hogy már elérhetőek rá a jegyek is, a tavalyi áron. Érdemes minél előbb beszerezni!

Tartalom és közösségépítés
Talán az egyik legsikeresebb volt a múlt őszi nagyrendezvény, de persze ezt szinte minden alkalommal megállapítja a közösség, mely most újra közösen ünnepel. Mert ez, az alapítók szavajárásával élve valóban a hálózatépítők ünnepe. Igen, van benne bőven információ, példa, motiváció, de legalább ennyire fontos a nagy közösséghez tartozás érzése is.

Újabb csúcsok után és felé
Mégpedig egy olyan közösségé, amely újra, folyamatosan csúcsokat dönt. Korábban hírt adtunk róla, hogy 2017 volt az addigi legsikeresebb esztendő a bő két évtizedes múlttal bíró hálózat életében, de most már tudjuk, hogy 2018 azt is túlszárnyalta. S ez bizony az annak az egyre bővülő csapatnak az érdeme, mely évente kétszer megtölti a Kongresszusi Központot – nem feledkezve meg azokról, akik évek óta Erdély nagyvárosaiban teszik ezt ugyanilyen rendszerességgel.

Azért, mert…
Miért érdemes tehát eljönni a következőre? Hogy 2019 is csúcsév legyen! Hogy minél nagyobb részt tudj vállalni ebből a fejlődésből, élvezve annak minden előnyét! Hogy ott legyél, amikor elhangzanak a hónapokra érvényes kulcsmondatok! Hogy példát mutass a munkatársaidnak! Hogy töltődj ismeretekkel, ösztönző erőkkel, szeretettel! Hogy tovább tudd majd adni az általad szervezett tréningeken a lényeget…

Kérj kétszer annyi jegyet!
A tennivaló most nagyon egyszerű: gondold el, hogy hány munkatársaddal érkeztek majd március 2-án Budapestre – aztán vegyél, mondjuk dupla annyi jegyet. Mert a következő másfél hónapban is teszed majd a dolgodat a céljaidért (meghívsz, infózol, szponzorálsz), így egyre többen lesznek újak is körülötted, akiknek ott a helye a találkozón! Mert, mint azt a profik mondogatják tapasztalatból: nagy rendezvényeken születnek a nagy vezetők…

Indítsunk együtt!
Szüless újjá Te is, ha kell, vagy/és bábáskodj az új nagy vezetőid világra jövetelénél a friss márciusi napon… Azaz: légy ott sokadmagaddal! A jegyek már elérhetőek a szokott csatornákon keresztül, már csak egy jó nagy számmal kell elkápráztatnod a hálózatvezetődet, és biztatnod magadat. Mi hiszünk Benned és várunk Téged a társaiddal együtt szeretettel! Indítsuk együtt a tavaszt – és addig is: további sikereket, eredményeket!

Ezeket olvastad már?