Lőrincz-ág: 30 új vezető egy hónap alatt!

Untitled-1Elképesztő fejlődés az év legrövidebb hónapjában a Lőrincz-ágon: a vezetői kar a korábbi létszám harmadával bővült! Másképpen: minden negyedik vezető a Biocom legnagyobb hálózati részében februárban, frissiben hatos szintre minősült társult HV! Szinte emberemlékezet óta nem volt példa ekkor ugrásra, ami persze belépőszámban és pontszámban is megmutatkozott – tájékoztatott az ág vezetője, Lőrincz János.

Dagályról, nem dagályosan
Persze, voltak ennek előzményei, jelei, hiszen már egy hónapja is arról írtunk: jelentős javulás érzékelhető Biocom-szerte. Ez a mostani lépés azonban a várakozásokat is felülírta, ami azt jelenti: ragyogó úton járunk mindannyian! János szavaival élve: itt a dagály, amellyel minden hajó emelkedik. Már, amelyikben van kapitány, aki tudja a tervet, célokat…

741_largeCsodálatos folyamat
Képzeletben a tengeren maradva: a korábban beharangozott Reg-Enor hullám most már egyenesen „cunami”, amely mindenkinek jót hoz (persze, nem csak üzletileg, hanem elsősorban egészségileg, ldásd a visszajelzéseket a Karcsúsodjon velünk! rovatban). Egyre-másra alakulnak az országban az újabb és újabb Reg-Enor klubok, hihetetlenül jó imázsa lett a tagság által korábban is a vásárlási élmezőnyben tartott terméknek, melyhez nagyban hozzájárult Galambos Lajcsi jó tapasztalatokon alapuló kiállása, reklámfilmje is. Ez egy újabb löketet adott az októberben, az országos képzésen végleg megerősödő pozitív folyamatoknak, amelyet tovább emelhet a március 21-i, újabb nagy találkozó.

Reg-Enor mindenekfelett – de mellett is!
Mint János felhívta a figyelmet: ez a ragyogó trend márciusban is folytatódhat, ha továbbra is slágerterméken tartjuk a fókuszt, vigyázva a jó hírére, s figyelemmel kísérve a Reg-Enor kúrában résztvevőket. Segítsük a lelki erősítésen túl őket abban is, hogy mutassuk meg a most talán még csak Reg-Enor készítményünket ismerő ezreket a többi, csodálatos termékünkkel az algától (Immun Supreme) a Grapefruit cseppig, a víztisztítótól, Lourdes géptől a háztartási termékekig.

S ez még csak a kezdet!
A februári látványos növekedés azonban még messze nem az aratás, inkább a vetés korszaka. Gondoljuk csak el: az év első két hónapjában (s az azt megelőzően) beiratkozott sok ezer ember ezernyi jó tapasztalata, szájreklámja mellett a bővülő vezetői és munkatársi kar tudatos munkája mit eredményezhet akár már hónapokon belül… Gondoljuk el, tervezzük meg, s csináljuk meg.

Gratuláció mindenkinek sikeres munkáért, a legjobbakat kívánva erre a gyönyörűnek ígérkező tavaszra!

Ezeket olvastad már?