Kész vannak a jegyek a szeptemberi nagyrendezvényre!


Remélhetőleg már mindenki előtt ismert tény, hogy 2018. szeptember 22-én tartjuk a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozóját. Másképpen: az őszi nagyrendezvényt. Előző felvezető cikkünkben arra buzdítottunk, hogy mindenki írja be a naptárába a dátumot, és írassa be minél többekkel. Most már kézbe is veheti a jegyét…

Idejében elkészültek
Nincs akadály: már most, két és fél hónappal a rendezvény előtt meg lehet vásárolni a jegyeket az őszi nagyrendezvényre, a korábban szokott, jelképes áron. (Két mozijegynyi forint nem lehet tétel egy egész napos szakmai képzéshez képest…)

Gyűjtsd a csapatot!
Az előző bekezdésben pedig azért használtunk többes számot, hogy érzékeltessük: nem egy, hanem mindjárt több bilétát érdemes venni. Miért? Mert ha most még nincs is rá jelentkező, addigra biztosan lesz. Hiszen mi mást is csinálhatnánk – ha komolyan gondoljuk a hálózatépítést –, mint hogy ajánljuk a termékeket, az üzleti lehetőséget? S a jelöltek egy része biztosan éhes lesz az információkra.

A hálózatvezetőknél kell keresni
A teendő egyszerű: jelezni kell a hálózatvezetőknek a darabszámot (egyébként is örülnek, ha hívják őket, ennél nincs jobb „életjel”), s azt is, hogy azért tegyen még félre néhányat, mert biztosan bővül addigra a csapat. Mi mást kívánhatnánk, mint ezt! És további sikeres nyarat, valamint jó pihenést!

 

 

 

Ezeket olvastad már?