Januári jelentős javulás

01
Bár a képzéseken is elhangzott, érdemes újra leszögezni, mert önmagában is nagyon motiváló a tény: robbanásszerű volt a fejlődés a hálózatban januárban, a vezetők tájékoztatása szerint. Fontos az elemzés, a további tervek készítése és persze a folyamatos munka februárban, de a gratuláció is. Mindenkinek!

Kedvező előzmények
Úgy tűnik, kezd látszani pontban és belépőszámban egyaránt egy hosszú folyamat eredménye, melynek tavalyi főbb állomásai például a termékfrissítés és a regisztráció ingyenessé tétele voltak. Érezhető, hogy az októberi országos rendezvény óta a közhangulat is megfelelő szintre került az érzelmi tónusskálán (ha valakinek új a fogalom, javasolt a Lőrincz János-féle klasszikus CD meghallgatása…). Az év végi záróesemény, az addig beindult folyamatok, a megfogalmazott tervek pedig azt sejtették: erős kezdésre számíthatunk idén.

Több pont, több belépő
Talán még a várakozásokat is felülírta a valóság, hiszen közel húsz százalékos az előrelépés pontértékben, s másfélszer annyian csatlakoztak a hálózathoz, mint egy hónappal ezelőtt. S ezres nagyságrendben ez már valóban számottevő eredmény… Mindez januárban, amely általában nem az üzleti élet, a kereskedelem legerősebb hónapja – máshol.

Célok, döntés, munka
S hogy mi a csodálatos a mi üzletünkben? Az is, hogy fittyet hányva a közhiedelemre, célkitűzéssel, komoly döntésekkel, rendszeres munkával akkor is lehet haladni, mikor más jégbe fagyva várja jobb sorsát.

Reg-Enor és társai
Persze lehet találni jelentős siker-összetevőket az elmúlt hetekre visszatekintve. Például azt, hogy előre jeleztük: Reg-Enor hullám indulhat el 2015-ben, amit nagyban támogat Galambos Lajcsi művész úr jó tapasztalatokon alapuló markáns kiállása, valamint a decemberi sorozat után februárban is futó reklámfilmje, amiért hálás köszönet jár neki. Egyre többen ismerik fel klubok szervezésével is: a csodálatos termék, a Reg-Enor, most újabb esélyt kínál, hiszen egyre többen fedezik fel előnyeit. Szépen beérni látszanak a kozmetikai bemutatók eredményei is, ugyanis nő a használóinak, kínálóinak tábora. S az étrend-kiegészítők letisztult palettája is teljességet kínál azoknak, akik egészségre vágynak, az Olajfa is újra téli reneszánszát éli az „állócsillagok”, a Grapefruit és az Immun Supreme (alga) mellett – például.

Emelkedjünk együtt!
Ám lehet bármilyen dagály a kikötőben, amivel elvileg minden hajó emelkedik, ha a jármű céltalanul bolyong a tengeren, s nincs ott, amikor jön az emelkedés, hiába a jó lehetőség. Ezért a legfontosabb összetevője a sikernek mégiscsak TE vagy, akinek köszönet jár az elmúlt havi munkáért. Szakértők szerint a bővülés februárban is folytatódik, úgyhogy nincs más hátra, mint: horgonyt fel! És a sok új emberünket az aktuális képzésre hozzuk el… Mert a hálózatban a következő lépés is fontos: az újakat elindítani, tanítani, megtartani, s közben még újabbakat szerezni.

További sok sikert hozzá!

Ezeket olvastad már?