Így tervezd az ünnepek idején a Biocom csomagjaid érkezését és a vásárlásaidat


Tisztelt Biocom Tagok!
Az év végi csomagszállítási rohamot megelőzve igyekszünk időben tájékoztatást adni arról, hogy mikor érdemes és lehet úgy feladni rendelést, hogy az még időben megérkezzen.

Karácsony előtt, év végén
Karácsony előtt az utolsó kézbesítési nap: 2019.12.23. Év végén az utolsó kézbesítési nap: 2019.12.30.

Érdemes időben leadni, átvenni
Csakúgy, mint tavaly is írtuk: kár az utolsó pillanatra hagyni a rendeléseket, mert mi sem számolhatunk a zsúfoltság mértékével, így jobb időben leadni a csomagokat. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg a megszokott sebességnél lassabban kézbesítenek, akár több nappal kell számolni a leadás és kiszállítás között. S az utolsó, fentebb jelzett időpontokban, ha aznapra megérkezik, mindenképpen át kell venni, mert amennyiben tartósan a futár járművében marad a csomag, nincs garancia a termékek állapotára, figyelemmel a téli időjárási viszonyokra is.

Szilveszterkor csak délig!
Nagyon fontos változás az előző évek gyakorlatához képest, hogy az utolsó webes rendelési lehetőség idén 2019.12.31. (kedd) déli 12 óra! Ezt követően nem lehet sehol rendelést leadni, sem személyesen vásárolni.

Kérjük, így tervezzen mindenki, hogy az ünneplés idején már ne a pontokra kelljen gondolni.

Depók: munkanapokon
A dabasi és budapesti lerakat nyitvatartása a munkanapi időrendhez kapcsolódik, egy kivétellel. December 7-én, szombaton nyitva lesznek, viszont december 14-én, szombaton, zárva. És még egyszer: szilveszterkor a webshopok mellett a depók is bezárnak délben!

A budapesti depó december 13-án zárva tart!

Január elején nyitunk
2020-ban az első nyitvatartási nap: 2020. január 4. vagy január 7., ami a technikai háttértől, az éves karbantartástól függ.
Tisztelettel kérjük a megértést és a türelmet.

Sikeres évzárást kívánunk!

Ezeket olvastad már?