Hajrá, versenyzők, irány a dunai hajó!


A tavalyit többszörösen felülmúló érdeklődés kíséri a Nyári hajózós versenyt. A 2017-ben még Lőrincz János által meghirdetett feltételek mára céges kihívássá nemesedtek, így nem csak a Lőrincz-ág tagjai, hanem minden Biocom tag részt vehet rajta – országtól is függetlenül. A folyamat már most siker: kimondhatjuk, hogy hagyománnyá vált az ötlet, augusztusban újra kifut a Győztesek Hajója!

176 érvényes nevezés
Hogy hányan fejezik be a három hónapos versenyt, még nem tudni, azt viszont már igen, hányan kezdték el májusban: 176-an neveztek be! (Több, mint háromszor annyian, mint az elmúlt esztendőben.) Persze, ez több volt, mint szimpla jelentkezés, itt ugyanis a konkrét teljesítmény jelenti a belépőkártyát – úgy, mint a július végi zárásnál augusztus közepén a hajóra is.

Vezető válás vagy új HV láb
176 olyan Biocom munkatárs volt tehát, akik elindultak a nyári munkát felpörgető, az elvileg lazább időszakot is eredményesebbé tevő versenyben. Köztük sokan olyanok, akik még nem hálózatvezetők, de a verseny közvetett eredményeként szinte biztosan azzá válnak. Mert ahol megszületik az első hónapban 1000, a másodikban 2000, a harmadikban pedig 3000 új pont (természetesen sok új emberrel), az szilárd alapokat jelenthet a HV-vá váláshoz vagy egy új vezetői láb kialakulásához.

Rengeteg regisztráció
A regisztráltak száma is elképesztő: még 750-el többen lettek a Biocom friss tagjai, másképpen fogalmazva pluszban ennyien (összesen közel 4000-en!) ismerték meg egyetlen hónap alatt a lehetőséget arra, hogyan tehetnek egészségükért, környezetükért, pénztárcájukért – magukért. Másképpen: ennyivel segítettük mi, Biocomosok a világot jobbá tenni – általuk! Mert a küldetés nem változik, a tagság számának növekedése pedig nem csupán a verseny sikerét jelenti, hanem a munkamorálról is mesél, aminek a kétmillió pontérték feletti összteljesítmény is a fokmérője.


Ezért érdemes
176-an tehát úgy döntöttek Európa-szerte (semmi nagyképűség, a határainkon túl is sokan belevágtak, például csak az erdélyi Péter-ágból 17-en…), hogy ott lesznek augusztus 15-én a májusi-júniusi-júliusi, a feltételeknek megfelelő teljesítményük okán a hajón. Sokan kihívást látnak benne, többen lehetőséget a fejlődésre, nem kevesen pedig azt mondják: ebből nem akarnak kimaradni, ott szeretnének lenni abban az exkluzív társaságban nyár végén, érezni akarják a dunai szelet az arcukon… És többen vannak olyanok, akik az idén kibővített lehetőségnek megfelelően már most a novemberig való hosszabbítást tervezik, az extra jutalomért!

Kezdd el ugyanezt!
Aki pedig „kimaradt” volna belőle, mert nem hallott róla (úgy értjük, nem akarta meghallani…), netán nem volt mersze, hite ahhoz, amit ma már megcsinálna (hiszen belátta, hogy „egyébként” sincs más dolga, mint hálózatot építeni), vagy még tag sem volt áprilisban, ne bánkódjon. Inkább kezdje el, ugyanezt, akár most! Mert ha nem is lehet ott a hajón (ez évi egyszeri lehetőség), attól megcsinálhatja azt, amit a már versenyben lévők, magánszorgalomból. (Mellesleg, majdnem minden ág támogatja, elősegíti egész évben ezt a három hónapos módszert, érdemes a hálózatvezetőknél érdeklődni.) Mert mindez hajó nélkül is működik, nem érdemes rá várni egy évet, példát júniustól is lehet mutatni vele!

A százhetvenhatoknak pedig további sok sikert! (Várjuk nemsokára a június végi levelet a szokott postafiókba a második hónap sikeres teljesítéséről…)

Ezeket olvastad már?