Az újév első hónapja 2017 sikereit is felülmúlta – hálózatépítő találkozó volt márciusban


Valóban ünnep minden nagyobb hálózati rendezvény. A március 10-i Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozója pedig különösen is az volt. Azért, mert határokon innen és túlról ezernyien gyűltek össze tanulni és egymás sikereinek örülni a budapesti Kongresszusi Központban, azért, mert új termékek mellett komoly egyéni eredményekről hallhattunk és azért is, mert mint kiderült: 2018 januárja volt a csúcs a hálózat évtizedek óta íródó történelmében. Így most végtelenül könnyű eleget tenni a szokásos búcsúszónak: „menjetek Biocom hírével”. Mert az alaphelyzetben is van – és jó. Itt a kiváló lehetőség élni vele!

Rengeteg új érdeklődő
A rendezvény szokásos forgatókönyve szerint a nagyobb ágak vezetőit nevesítették először, de a legnagyobb tapsot talán azok kapták, akik először vettek részt egy ilyen rendezvényen vagy egyáltalán Biocom tréningen. A terem jelentős részét ők alkották, előrevetítve a kedvező jövőt… S a teljesség kedvéért tegyük hozzá: az egész konferenciaterem kicsi lett volna, ha a teljes csapat együtt ünnepel: egy héttel korábban ugyanis a romániai Szovátán nagyjából 600-an vettek részt hasonló találkozón, az ottani partnercég szervezésében.


Kovács Zoltán: A siker azé, aki tesz is érte
Elsőként a hálózatalapító, Kovács Zoltán lépett a pódiumra, akinek most aztán valóban könnyű dolga volt: a történelmi rekord számait, hátterét és ebből következően a jövő lehetőségeit ismertette. Az, hogy 2018. januárjában átlépte az újabb, kétmilliós álomhatárt pontértékben a hálózat összteljesítménye (sőt, 2.200.000 felett zárt…), valóban különleges dolog és óriási, közös siker, egyben mutatja a csapat erejét, a hálózat tartalékait, jövőjét. Ám az újaknak a számok talán keveset mondtak, viszont sokkal többet a Kovács Zoltán által megfogalmazott üzenet. – Ebben az időszakban valóban gyorsan jöhet a siker, de az csak azé, aki tesz is érte. A lehetőség adott, amely mindenkié, és ott van a háttérben a kiváló csapat, a marketing terv és a termékpaletta. Csak élni kell vele! – mondta. Majd hozzátette: a pontok növekedése egyben sok új hálózatvezető születését is jelentette, a számuk már megközelíti a 350-et…

Az elitklub tagjai Kovács Zoltán ajánlásával (balról): Lőrincz János, Lőrincz Marika, Kónya György, Vass Szombatfalvi Zsuzsa, Vass Oszkár, Ferenczy László

Az elit klub tagjai
Kovács Zoltán egy meglepetés-ceremóniát is levezényelt, mellyel azokat becsülték meg, akik összpontszámuk alapján (is!) igazi fémjelei a teljes hálózatnak. Régóta egymillió pont felett teljesít a Lőrincz-ág, ám most Lőrincz János csapata (a hálózat körülbelül 70%-a), átlépte az 1.500 000 pontértéket! Élete (és üzletben) is párja, társa, segítője, Lőrincz Marika pedig az egymillió pontos álomhatár fölött kapott tapsot – és csakúgy, mint mindannyian, egy erre emlékeztető látványos dísztárgyat. A Royalty-csapatnak (félmillió pont felett már nem szükséges a saját 200 pont és a 4000 pontos havi teljesítmény a vezetői minősüléshez…) még négyen lettek tagjai. Ferenczy László már rég megízlelhette az érzést, ám most ő is történelmi csúcsot ért el több országra kiterjedő csapatával, Kónya György is a legjobbját hozta szintén nemzetközi hálózatával, a Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsa páros pedig most először lépte át, látszólag ugrásszerűen ezt a határt, valójában a rengeteg közös munka fordult át kiugró teljesítménybe. Gratulálunk mindannyiuknak!

Szabó Sigfrid bejelenti az új Reg-Enor üzem építését a kommunikációs igazgató, Tarczy Gyula mikrofonja előtt

Szabó Sigfrid: Épül az új Reg-Enor gyár!
Az elmaradhatatlan vastaps kíséretében érkezett a színpadra Szabó Sigfrid, a Reg-Enor Géniusz-díjas feltalálója, s nem üres kézzel. Például egy virágcsokorral, amit a felségének, az őt és a népszerű, sokaknak segítő kúra alapját képező Reg-Enor kifejlesztését is inspiráló feleségének, Erzsikének adott át. És képletesen is igaz az állítás, hiszen képek bemutatásának segítségével bejelentette: jól halad az új gyártóüzem építése, így nemsokára megszületik az új bázis, ami lehetővé teszi a növekvő népszerűségű készítmény iránti egyre nagyobb igény kielégítését is.

A Reg-Enor feltalálója, Szabó Sigfrid élete párjával, Erzsikével

Witzing Zoltán 50 kilóval lett kevesebb

Elképesztő Reg-Enor sikerek
Évek óta elmaradhatatlan része egy ilyen nagyrendezvénynek néhány, főképp a TOP-termékkel, a Reg-Enorral kapcsolatos tapasztalat megosztása. Most különösen látványos volt az egyszerű szavakra és beszédes képekre alapozott megosztás: Asztalos Péterné például, aki közel 70 (!) kilóval lett könnyebb a kúra és életmódváltás segítségével, elhozta a korábbi, mai méretéhez képest valóban óriási ruhadarabjait is. Elképesztő volt látni a Lőrincz János által „A 2017-es év Reg-Enor királynője” címet megkapó Szabó Niki átalakulását is, aki szó szerint elveszítette (előnyére) a súlyának a felét, 120 kilóról indulva… A szlovákiai Zdehován Milán pedig egy kedves, szlovák anyanyelvű orvos ismerősével érkezett, aki arról számolt be, hogy csakúgy, mint ő maga, több professzor is nyitott volt a Reg-Enorra, s miután megtapasztalták áldásos hatásait a kúrának, már tudományosan is foglalkoznak vele. (Vélhetően a témának kedvező folytatása következik…) Köszönet nekik a bátor és büszke kiállásért és megosztásért:

Witzing Zoltán -50 kg (Czentlaki-ág)
Lakatos János -43 kg (Gazdag Kati-ág)
Asztalos Péterné -67 kg (Lőrincz J./fotó)
Szabó Niki 120/63 kg (Lőrincz J./fotó)
Major Andrea -50 kg (Sinka-ág)
Törköly Ferenci Zita -20 kg (Kónya-ág, Szerbia)
Zdehován Milán (Kosiba-ág, Szlovákia)

Lakatos Jánosnak is sokat jelentett a kúra

Asztalos Péterné mutatja a korábbi méretét a Reg-Enor tapasztalatok blokkban…

Szabó Niki testsúlya felét elveszítette néhány hónap alatt…

Major Andrea mintha letett volna egy félmázsás zsákot…

Törköly Ferenczi Zita Szerbiában terjeszti a kúra jó hírét, saját példájával is, már HV szinten

Szlovákiában is egyre népszerűbb a Reg-Enor kúra, Zdehován Milán egy orvossal érkezett a színpadra

Galambos Lajcsi, a Reg-Enor szószólója
A folytatásban, egyben az első rész zárásaként Galambos Lajcsi kápráztatta el a hallgatóságot. S nemcsak népszerű dalaival, melyek most is zajos sikert arattak, hanem mondataival is. Régóta tudjuk, hogy ő a Reg-Enor kúra egyik nagykövete, legfőbb szószólója az országos médiában is. De az sokaknak csak most állt össze, hogy az országos csatornákon futó reklámok is hozzá kötődnek. S persze, minden megszólalásával (akár a rendezvényein, akár a bulvársajtóban) erősíti a termék hírnevét, mely neki is sokat adott. Ahogy fogalmazni szokott: „Jobban érzem magam, mint valaha!”

Galambos Lajcsi szóban és zenében is a Reg-Enort fújja, és a kúra életmódját folytatja, hiszen jobban érzi magát, mint valaha…

Pillanatkép a szünetből: itt épp a Czentlaki-ág állt össze egy fotóra

Ebből biztosan egy sikeres szelfi lett valamelyik közösségi oldalon…

Az új hálózatvezetők a színpadon, itt még a gratuláció és az oklevelek átvétele előtt

Új hálózatvezetők köszöntése
A második felvonás elején a hálózatvezetői szintet elért munkatársak elismerése következett (az új hatosokat, azaz Társult HV-kat már Kovács Zoltán köszöntötte, a rendezvény elején). A közel negyven, az előző, szeptemberi nagyrendezvény óta eltelt időszakban hetes szintre minősült üzletépítő a csúcsvezetés (Kovács Zoltán, Lőrincz János és Kónya György) gratulációit fogadhatta. S tőlük vehették át a teljesítményért járó díszes oklevelet, valamint azok, akik rászolgáltak (újabb hónapok folyamatos minősülésével), az arany kitűzőt is (hacsak nem vették át egy korábbi ágrendezvényen). A következő, jellemzően a szponzorok, felső vezetők által írt méltató szövegek hangzottak el az új vezetőkről (ABC rendben):

Acsainé Szabó Katalin – szponzora: Sinka Szilvia (Vass-Beta-ág)
Kata a nyári, Győztesek Hajója verseny eredményének hv-ja. Nagyon lendületes, céltudatos, példamutató hálózatvezető. Büszke vagyok rá! – írja szponzora, Sinka Szilvia.

Bajó Zsuzsanna – szponzor: Ferenczy Xénia (Sinka-Gyuris-ág)
A gyógyszerészi egyetem elvégzése után úgy döntöttek a férjével, hogy a karrier még várhat, előbb családalapításba fognak. Így megszületett előbb kislányuk, majd 2 évvel később kisfiúk, Zsuzsa pedig tudta, ha munkába áll, nem sok ideje jut a gyerekekre. Ám ekkor bekopogtatott nála a Biocom, aminek a segítségével úgy tud karriert építeni, hogy az nem megy a családi élet rovására. Zsuzsa már a kezdetektől fogva vezetőként áll a csapata élén és minden szeretetével segíti munkatársait. Ennek meg is van az eredménye: elérte a hálózatvezetői szintet, a csapata fejlődése pedig pontokban mérhető.

Béres István – szponzor: a Tóth-Wolford páros, Erika és Lajos (Sinka-Gyuris-ág)
A gyöngyösi Béres István kimondottan az üzlet miatt csatlakozott a rendszerhez, de menet közben természetesen beleszeretett a termékekbe is. A képzések állandó résztvevője munkatársaival együtt, akikkel otthon is rendszeresen összeülnek tanulni. Munkatársnőit egyszerűen csak Charlie angyalainak becézi. J

Birkus Csaba – szponzor: Pálfi Katalin és Kis Gergely (Vass-Beta-ág)
Csaba és barátnője, Alexandra egy fiatal páros, akik együtt építik üzletüket. Kreativitásuk példaértékű és az, hogy képzéseken itt vannak, örülünk, hogy színesítik csapatunkat. Büszkék vagyok rájuk, gratulálunk sikereikhez, és kívánjuk, hogy szárnyaljanak a Biocom üzletben, érjék el álmaik megvalósulását! Sok szeretettel Katika és Gergely

Bodnár Ivett – szponzora Gyuris Annamária (Sinka-Gyuris-ág)
2015 nyarán csatlakozott az anyukája által, ő akkor még nem tudott róla, de idővel „beadta a derekát”. A fogyása és a kisfia betegségmentes hónapjai bizonyítottak neki, és már túllátott a termékek szintjén. Komolyabban kb. 1 éve kezdett el vele foglalkozni, kiváltotta a vállalkozóit és a döntést ősszel meghozva 6-os szintre minősült. Egyre több kulcsember van a csapatában, akik bizalommal, alázattal követik. Ivett rendkívül tanítható, alázatos, példaértékű vezető. Őszre az Ezüst HV szint a célja! Biztos vagyok benne, hogy ilyen elszántsággal meg is valósítja – írja szponzora és vezetője: Gyuris Annamari.

Budai Zsófia – szponzor: Dankó János (Molnár-ág)
A józan ész, a kitartás és a tettek embere! A talpreflexológiát és az asztrológiát felhasználva építette ujjá önmagát a Biocom segítségével, ami mellett lelkesedésével megteremtette  hálózatát. Zsófi számára a lehetetlen  pusztán egy vélemény, ami egyébként nem is szerepel a szótárában. Ölellek Zsófim! Büszke vagyok Rád!

Csordásné Tóth Éva – szponzor: Surányi Ágnes (Czentlaki ág)
Csordásné Tóth Éva tavaly kezdett bele egy Reg-Enor programba, és ahogy a kilói fogytak, úgy vált példaképpé a környezete számára. Így, amikor szponzora elhívta őt és férjét, Gyulát egy üzleti megbeszélésre, pár nap gondolkodás után rögtön igent mondtak az üzleti lehetőségre. 4 hónap alatt elérték a HV szintet, amit még egy Czentlaki ágvezető páros által kiirt (1000-2000-3000) utazási versenykiírás is ösztönzött, amit ezzel a teljesítménnyel meg is nyertek… Szponzoruk, Surányi Ági minden hálózatépítőnek ilyen kulcsembereket kíván, mint ez a páros, akik döntenek és eltéríthetetlenül mennek a céljaik felé.

Danyiné Rostás Margit – szponzor: Batai Szilvia (Czentlaki ág)
Surányi Ágnes Arany HV csapatába tartozik, Batai Szilvia új hálózatvezetője. Margitka több mint 20 kilós fogyásának és nagyon sikeres facebook csoportjának köszönheti sikerét, úgy érzi, megtalálta életfeladatát. Egyedi stílusával elkötelezett követőket talált Jászárokszálláson, ahol nagyon szép csapat formálódik alatta.

Fekete Diána – szponzora: Radovics Kinga (Kónya-ág)
Dia története a Reg-Enorral kezdődött, 30 kg fogyást eredményezett számára. Ez rengeteg kíváncsi tekintetet, kérdést és érdeklődőt hozott számára. Nagyon sokan követték példáját és csatlakoztak hozzá, ez vezette el a HV szintig.

Futó Dóra és Futó Melinda– szponzoruk: Szabóné Gyarmati Tímea (Sinka-Gyuris-ág)
Kaposvárról 2017 júniusában csatlakoztak a rendszerhez. A testvérpár nagyon gyorsan felismerte az üzlet lényegét, dinamikusan épülő hálózatukon ez meg is látszik. Rendkívül energikus, párban dolgozó munkatársak, akik nagyon alkalmazkodók és jól taníthatók. Rendszeresen járnak a központi képzésekre, helyi szervezésű képzéseken aktív szervezők. Már több saját munkatársuk is van, és csapatuk folyamatosan bővül.

Gál Andrea – Lőrincz ág
Kétcsaládos édesanyaként, sok súlyfelesleggel, több sikertelen fogyókúra után 2015. augusztusában ismerkedett meg a Reg-Enorral, a tisztítóprogram végén -16 kg-al dicsekedhetett. A siker és a kiegyensúlyozottság arra ösztökélt, hogy ezt a csodálatos terméket-programot meg kell ismertetni minél több emberrel. 2016-ot hullámzóan élte meg, majd jött személyesen Lőrincz János, aki felemelte a fejét és megmutatta a valós utat – a „nagykőrösiek” – drága Lőrincz Jánosunk hív így minket. Van egy másik csodálatos csapattagunk, Niki, aki a 2017-es év Reg-Enor királynője címet kapta Jánostól. Boldog vagyok, hogy én lehettem a mentora! Niki csodálatos példakép minden fogyni vágyónak. -57kg-val és egy 4-es szinttel büszkélkedhet.

Illés Gabriella – szponzor: Molnár Eszter (Kosiba-ág)
Hihetetlen gyorsasággal jutott el a vezetői szintre. 3 hónap alatt érte el a 4000 pontot. Nem keres kifogásokat, lelkiismeretesen, céltudatosan végzi a munkáját. Nagyon pozitív, derűs, egészségtudatos, könnyen és jól tanítható munkatársam, akinek nem esik nehezére ráhangolódni más emberekre, könnyen kommunikál bárkivel. Szeretne kitörni a 8 órás munkahelye taposómalmából, nagy terveket sző erre az évre. Ezüst Hálózatvezetővé szeretne válni, sok embernek segíteni egészségesebben és anyagi biztonságban élni. Hihetetlenül büszke vagyok rá, sikerekben gazdag jövőt kívánok neki szeretettel! – írja szponzora, Molnár Eszter.

Janyík Viktória – szponzora (édesanyja) Janyík Gabriella (Vass-Beta-ág)
Fiatal kora ellenére példaértékű, amit elért. Szorgalmas, kitartó és szívvel-lélekkel teszi a dolgát. Kihasznál minden pillanatot, hogy üzletét bővítse. Viki, te egyedi és megismételhetetlen csoda vagy! Nagyon büszkék vagyunk rád – írja szponzora, aki az édesanyja, Janyík Gabriella.

Kimpál Tünde– szponzor: Bicskei Ferencné Olgi (Kosiba-ág)
Gyógymasszőrként dolgozik, egyedül neveli 7 éves kisfiát, rengeteget dolgozik, temperamentumos, nem a kifogásokat keresi, hanem a megoldásokra törekszik.

Tanítható, következetes, egészségtudatos, ezt a szemléletet örömmel tovább adja másoknak is. Voltak egészségügyi problémái és a Reg-Enor miatt csatlakozott, és mivel megtapasztalta a jótékony hatását, így másoknak is hitelesen tudja ajánlani.

Céljai reálisak. Egy egészséges környezetben, tóparton már házhelye is van, és oda fogja építeni álmai házát! Úgy érzem, hogy csoportomban a pozitívan gondolkodó emberek társaságában jól érzi magát. Én is örülök, hogy engem választott mentorának, sok mindenben egyformán gondolkodunk. Szeretettel gratulálok és további sikereket kívánok! – írja szponzora, Bicskeiné Olgi.

Kis Veronika – szponzor: Pálfi Katalin és Kis Gergely (Vass-Beta-ág)
Veronika nagyon közel áll hozzánk, hiszen Gergely édesanyja. Nagyon hálásak vagyunk neki, és boldogok, hogy hálózatvezetőnk lett. Rá a kitartó munka, türelem és magas fokú tanulási vágy jellemző. Nagyon alázatos. Sikeresen halad, mert nagyon komoly céljai vannak, amiért naponta tesz. Büszkék vagyunk rá, és sok sikert kívánunk neki! – írják szponzorai, Kis Gergely és Pálfi Katika.

Kocsis Andrea– szponzor: Gondos Kata (Lőrincz-ág)
augusztusban csatlakozott a hálózathoz, 2850 ponttal zárta a legelső hónapot. A következő, azaz a második hónapban elérte a 5950 pontot. 2018. januárban 9100 ponton zárt. Nagyon erős volt benne az akarat, hogy változtasson. Az üzlet is azonnal magával ragadta, így folyamatosan lépkedi a szinteket és kiváltotta a vállalkozói igazolványt. Nagyon aktívan jár képzésre, egyre jelentősebb a fejlődése, egyre stabilabban, egyre profibban dolgozik. Természetgyógyász segítséggel dolgozik. A termékek használatai, azok várható hatásai számára jól ismertek. Kiss Melinda 6-os szintű közvetlen munkatársával együtt erős pontforgalmat érnek el hónapról-hónapra.

Kovács Hetti (Kovács Istvánné) – szponzora Pálfi Rita (Gazdag-ág)
februárban érte el a 7-es szintet. Hetti Reg-Enorral indult, fogyását látva sokan kértek tőle segítséget. Magyarországon kívül Németországban is építi az üzletét, több mint 100 csatlakozóval büszkélkedhet! Több vállalkozása van, mégis be tudja építeni az életébe a Biocomot, hiszen komoly céljai vannak, amit a hálózatépítéssel akar megvalósítani.
Nagyon büszkék vagyunk rá, kitartó, céltudatos, tanítható, megfogadja a tanácsunkat!

Machová Anna, az első szlovák anyanyelvű hálózatvezető a Biocomban

Machová Anna – szponzora Janyík Gabriella (Vass-Beta-ág)
Machová Anna Szlovákiából. Ezekkel a szavakkal tudnám őt jellemezni: őszinte, empatikus, céltudatos és kitartó. Pontosan tudja, mit akar, mit kell érte tenni és meg is teszi. Ilyen fantasztikus és egyedi munkatárs, minden szponzor álma. Végtelenül hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettelek és együtt dolgozhatok veled!

Nagy Ádám – szponzor: Dr. Pollák Éva (Czentlaki ág)
Agilis fiatalember, aki összesen 3 hónapot volt alkalmazott, a maga ura akart lenni. 2017 január 13-án regisztrált, de a döntést szeptemberben hozta meg, hogy ő tényleg a
BIOCOMBÓL akar megélni. Január  végén 7. szintű HV lett, szélsebesen halad az Ezüst HV szint irányába. Szponzora: édesanyja, dr. Pollák Éva.

Nagy Andrea – szponzora: Sántha Köles Viktória (Vass-Beta-ág)
Fantasztikus érzés másokat a  jobb életminőséghez vezető útra terelni. Fokozottan nagy öröm, ha az egy jó barátnő. Nagy Andrea elégedett termékfelhasználóból lett hálózatépítő. Érdeklődése, megbízható, pontos munkája, emberszerető énje juttatta el idáig, és tudom, hogy ez csak az első lépcsőfok, mert megérdemli, jár neki. Andi, kívánom, hogy legyél mihamarabb szabad ember! – írja szponzora, Sántha Köles Viktória.

Dr. Ongainé Boros Szilvia – szponzor: Ujvári Zsuzsanna (Sinka-Gyuris-ág)
Szilvi Mezőkövesden él és dolgozik, fodrász 25 éve. Két gyermek édesanyja, egy gimnazista fiút és egy alsó osztályos kislányt nevelnek közösen a férjével. Szilvi 2016. nyarán kezdett bele egy Reg-Enor kúrába, majd annyira jó tapasztalata volt a termékekkel kapcsolatban, hogy nem tudta titokban tartani. 1/1-es infózással dolgozik a munkája kapcsán, és mindenki, aki beül a székébe, biztosan Biocommal tér haza. – írja szponzora, Ujvári Zsuzsi.

Papp Veres Viktória – szponzor: Ujvári Zsuzsanna (Sinka-Gyuris-ág)
Viki Mezőkövesden él, egy könyvesboltban dolgozik, és egy 10 éves kislányt, Lilit nevelnek férjével közösen. Ujvári Zsuzsival együtt majoretteztek és szertornáztak még lánykorukban, és a sors újra összehozta őket a Reg-Enor kapcsán. Viki 17 kg-ot fogyott a Reg-Enorral. Zsuzsi mezőkövesdi csapatának Viki a vezetője, mert Zsuzsi látta Vikiben a fantáziát, és egy nagyon szép mélységet építettek közösen, aminek jelenleg közel 16.000 pont és mélységben 3 hálózatvezető lett az eredménye. Viki tanítható, elfogadja a vezetői tanításait, és Zsuzsi nagyon büszke rá!

Patakiné Molnár Zsuzsanna – szponzor: Ujvári Zsuzsanna és Norbi (Sinka-Gyuris-ág)
Molly Mezőkövesden él, Ujvári Zsuzsinak volt osztálytársa. A 10 éves Dorina és az 5 éves Dániel édesanyja. Zsuzsitól éveken keresztül csak a grape cseppet vásárolta, de Zsuzsi nem adta fel annak ellenére, hogy Molly mindig nemet mondott. Mivel tortákat süt, a „tortákat meg kell kóstolni” – mondta! Molly 2017. év elején úgy döntött, hogy elege van már a sok antibiotikumból és egyelőre csak a gyerekeknél beveti a tejmentességet, a zsírral főzést, és a vitaminokat. Ezek annyira beváltak, 2017 tavaszán belevágott a Reg-Enor kúrába, aminek az eredménye 23 kg. Célja, hogy „kiváltsa” a férjét, aki külföldön dolgozik, és 3 hetente jár haza. Tanítható, minden rendezvényen jelen van, folyamatosan infózik, egy igazi példa lehet mindenki számára!

Petró Gyuláné és Petró Gyula– szponzoruk: a Tóth-Wolford páros, Erika és Lajos (Sinka-Gyuris-ág)
2015-ben csatlakoztak a Biocomhoz. Egyszerű fogyással indult a történetük, majd felismerték az üzleti lehetőséget. A petőfibányai páros együttes erővel építi az üzletet. Rendszeresen részt vesznek munkatársaikkal a rendezvényeken, szeretnek tanulni és tanítani. Biztos és stabil léptekkel haladnak a siker felé.

Róthné Lencsés Éva – szponzor: Egyedné Marika (Czentlaki ág)
Egy Reg-Enor Estre jött jegyért Székesfehérvárott, ott találkoztunk. Majd meginvitáltam egy Startképzésre, s éreztük, tudnánk együtt dolgozni. Ő azóta is a szívem csücske! Lassan, de biztosa elérte a hálózatvezetői szintet. Kis csapatát szépen vezeti, céljai elérésében egyre jobban elkötelezte magát. Az Arany HV szintig meg sem áll!

Szélesiné Rovó Anita ­– szponzora Kubala Katalin (Sinka-Gyuris-ág)
2016 nyara óta az első Reg-Enor kúrája után döntötte el, hogy ő bizony ezzel akar foglalkozni. 2016. októberében csatlakozott a csapatomhoz. Nagyon erős volt benne az akarat, hogy változtasson. Az üzlet is azonnal magával ragadta, így folyamatosan lépkedte a szinteket és kiváltotta a vállalkozói igazolványt is Ausztriában. Folyamatosan tanul, amint a 4 gyermeke engedi, itt van Magyarországon a képzéseken. Rengeteg embernek segít folyamatosan, négy tündéri  gyermeke már csak Biocomos termékeket fogyasztanak a bölcsis, ovis, sulis betegségek idején. – írja szponzora, Kubala Katalin.

Szilágyi Márta – szponzor: Tóth Zsizsi (Czentlaki ág)
Szilágyi Márta 2017. április 25-én csatlakozott csapatunkhoz határozott üzleti igennel, óriási lendülettel, lelkesedéssel és kitartással, ami a mai napig is töretlen! Az ő szavaival élve „szerelmet keresett a munkában…is”! Erős, határozott vezetői egyéniségének, szeretetet sugárzó személyiségének és a Biocomnak köszönhetően megtalálta! Párjával – Bíró Zsolttal – és édesanyjának – Balogh Mártának – támogatásával fantasztikusan dolgoznak és folyamatosan fejlődnek, amit ezúton is köszönök! Hálás vagyok a sorsnak és óriási büszkeséggel tölt el, hogy a mentoruk lehetek! – írja szponzora, Tóth Zsizsi***.

Törköly Ferenci Zita és Törköly József – szponzoruk: a Tóth-Wolford páros, Erika és Lajos (Sinka-Gyuris-ág)
A szerbiai Temerinből érkezett házaspár 2017 márciusától tagja a Biocom nagy családjának. Egy korábbi munkahelyi kapcsolat révén ismerkedtek meg a rendszer által nyújtott lehetőségekkel, amire azonnal egy új élet lehetőségeként tekintettek. Kezdetektől nagyon nagy aktivitással dolgoznak a hálózatépítésben, náluk 100%-ban felső polcon van a Biocom. Ez eredményeiken is egyértelműen meglátszik. Egyik legnagyobb céljuk a szerbiai Biocom rendszer elindítása. Ebben (és sok minden másban) a Tóth-Wolford szponzor páros segíti őket nap, mint nap.

Varga Károly – szponzor: Varga Éva (Czentlaki ág)
február 1-én csatlakozott a csapathoz. Csak fogyni szeretett volna, de ez olyan jól sikerült, hogy nekiállt az üzletet is építeni. Dombóvárról irányítja több mint 100 fős csapatát. Megbízható, precíz, szenvedéllyel végzi a munkáját. Méltán érdemelte ki a hálózatvezetői címet. Párja és szponzora: Varga Éva.

Vas Anna (Anglia) – szponzor: Bánfi Szilvia és Zoltán (Anglia)
Londonban él, Londonban és környékén építi az üzletét. 2017. májusban regisztrált, eleinte a Reg-Enor érdekelte, fogyni akart, üzletépítésben nem gondolkodott. Azonban ez hamar megváltozott, s célul tűzte ki magának, hogy 2018. februárban hálózatvezetőként minősül, és ott fog állni a Kongresszusi Központ színpadán. Nagyon jó vezetői képességei vannak, vállalkozóként dolgozott korábban is, s most szeretné igazán a kezébe venni a saját életét és ezt a lehetőséget megmutatni másoknak is. Fontosnak tartom kiemelni, hogy Anna a Biocom Worldwide első hálózatvezetője, Zoli és én szponzoráljuk őt és csapatát, rendkívül büszkék vagyunk rá, személyiségéből fakadóan óriási üzletet építhet fel a Biocomban, amelyhez mi minden segítséget megadunk neki a jövőben is!

Zsóriné Deák Erzsébet – szponzora: Holman Krisztina (Molnár-ág)
Állhatatosságával, kitartásával igazi példakép! Rendszeres, tervezett, szervezett munkával halad az Ezüst HV szint felé, immáron főállásban, munkahelyét hátrahagyva, szabadon! Számára nincs olyan, hogy lehetetlen, mindig megoldásokban gondolkozik! Nagyon büszke vagyok Rád Bözse!

Dr. Pollák Éva tudásával és humorával is elkápráztatta a Biocom tagságot

Dr. Pollák Éva a gyermekeknek adható készítményekről
A következő előadás aratta az egyik legnagyobb sikert, méltán. Dr. Pollák Éva, az ajkai gyermekgyógyász (gyermek gasztroenterológus) a szaktudását ugyanis kiváló humorral fűszerezi. S arról se feledkezzünk meg, hogy a hálózatot a sokaknak segítő termékek segítségével sikeresen népszerűsíti, hiszen amellett, hogy ő már rég hálózatvezető a Czentlaki-ágban, március 10-én Nagy Ádám személyében új HV-t is avathatott a csapatában. A fiát… Ő már nem gyermekkorosztályban van természetesen, ám Éva előadása ezúttal nekik, még inkább a szüleiknek szólt. Az „Egészséges gyermek, boldog” család című prezentáció szépen feltárta, hogy mi minden adható a különböző életkorokban nagy biztonsággal a csemetéknek, ráadásul az ő orvosi, a saját praxisában szerzett tapasztalatokkal visszaigazoltan. S tegyük hozzá: a szünetben egy gyermekvitamint is megkóstolhattak sokan, így komoly esély van rá, hogy akár egy ilyen készítménnyel is bővüljön a termékek köre a jövőben…

Bánfi Zoltán az angliai lehetőségekről beszélt, mint az ottani partnerég vezetője

Bánfi Zoltán: Lehetőség Angliában
Már visszatérő „vendége” a rendezvénynek Bánfi Zoltán. Azért az idézőjel, mert a Biocom angliai partnercégének vezetője nagyon is otthon van. Egyrészt a Biocom hálózatában, másrészt Magyarországon, bár évek óta a szigetországban él családjával, és segíti minden olyan hálózatépítő munkatársát, akik fantáziát látnak a csatornán túli terjeszkedésben. Zoltán most néhány dia által mutatta meg a nagy lehetőséget: óriási a piac Angliában és nagy az igény is arra, amit kínálunk, hiszen arrafelé is sok az elhízott ember, például… Ráadásul Anglia „ugródeszkának” is jó, hiszen onnan kedvező feltételekkel lehet csomagot küldeni a világ más tájékaira is, akár Amerikába, Ausztráliába. S mint mondta, az internet világában már nem szükséges rendszeres angliai jelenlét ahhoz, hogy valaki innen oda szponzoráljon. Szavainak plusz erőt adott, hogy Vas Anna személyében már angliai HV-t is köszönthettünk a rendezvényen. További információk közvetlenül ezen az oldalon: https://biocom.network/.

Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató a verseny adta lehetőségekről szólt, a mélységépítés módszerét hangsúlyozva

Lőrincz János: Versenyezz, mélységépítéssel!
Lőrincz János, a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgatója egy egész napos tréning anyagát szűkítette le negyedórára. Az általa szorgalmazott és favorizált versenytípus alapjait ismertette újra, egyben az ebből fakadó, az egész hálózatban nyomon követhető sikereket. A három lépéses (első hónapban 1000, majd 2000, a harmadikban 3000 pontot kívánó), a HV-szint felé repítő, vagy új HV-lábat adó folyamat sokaknak hozott sikert az elmúlt időszakban. Mindez az általa hangoztatott, és a jelek szerint egyre többek által megértett és elfogadott mélységépítés módszerén alapul. S mint emlékeztetett: tavasz végétől indul a mindezt megkoronázó, augusztusi csúcshajózást ígérő időszak. De ettől függetlenül legalább négyszer érdemes megcsinálni évente…

Ezüst Hálózatvezetők elismerése
A második rész szép pillanatait jelentették az Ezüst Hálózatvezetők elismerései, akiknek már legalább két közvetlen HV-lábuk van. A rövid interjúk során megosztották gondolataikat az előrelépés hátteréről, e helyen a szponzoraik által írt felépítő szövegekkel gratulálunk a munkájukhoz.

Bagi Gabriella Ezüst HV

Bagi Gabriella (Kónya-ág) – szponzor Kónya György
januárban regisztrált Reg-Enorral a szülés utáni túlsúlya miatt. A látványos fogyás miatt egyre többen csatlakoztak hozzá. A munkájában is elkezdte használni és ajánlani a Biocom termékeket, amiből egyre növekvő forgalom és jutalék jelentkezett. Nem kevés szponzori unszolásra elkezdett képzésekre járni és a csapatának tréningeket tartani. Az eredmény: duplázódás, 3 HV a csapatban és 30.000 PÉ forgalom.

Janyík Gabriella Ezüst HV Lőrincz Jánossal

Janyík Gabriella szponzor: Kis Gergely és Pálfi Katalin (Vass-Beta-ág)
Gabi nagyon gyorsan, dinamikusan halad, nagyon büszkék vagyunk rá. Tudja, mit akar, tudja, merre halad, tetszik benne a céltudatossága. Alázatos, nyitott az új dolgok megtanulására, s ezt külön tisztelem benne, mivel mindemellett egy nagyon komoly természetgyógyász rendelő vezetője több éve. Mint szakembert is nagyra becsüljük. Nagyon jó szívű és bátor jelleme van, nagyon sok sikert kívánunk neki a Biocomban, valósítsa meg vágyait! Szeretettel Katika és Gergely.

Gondos Kata Ezüst HV-nak is Lőrincz János gratulált

Gondos Kata – szponzor: Lőrincz János (Lőrincz-ág)
2016 áprilisában először csak Reg-Enort szerettem volna rendelni saját magam számára, 4 hónap alatt sikeresen és nagyon könnyedén megszabadultam a kitűzött 12 kilótól, amit közel 2 éve könnyedén meg is tartottam. A Jánossal történő beszélgetések eredményeképpen 3 hónap alatt HV szinten minősültem, azóta pedig csapatom lendületesen fejlődik tovább. Számomra nagyon sokat jelentett a további fejlődésemben a parádsasvári legelső képzés, azóta a jövedelmem megnövekedett, átlépve a 20.000. pontértéket. Köszönöm a páromnak, hogy maximálisan támogat mindenben.

Kirchner Hajnalka Ezüst HV Lőrincz János gratulációja után

Kirchner Hajnalka – szponzor: Forgácsné Anett (Czentlaki-ág)
Sok vállalkozó csak álmodik ilyen üzlettársról, mint Hajni. Van jövőképe, vannak céljai, mindig a feladatokra fokuszál, vevőgondozása profizmusra vall. Hálás vagyok a sorsnak, hogy vele dolgozhatok! – írja szponzora, Forgácsné Anett.

Arany Hálózatvezetők elismerése
Ők pedig már legalább négy közvetlen HV-lábat szponzorálnak. Sőt, csapatszinten sokkal többet. Az Arany HV-k kiselőadások formájában mondták el tapasztalataikat, tanításaikat. Sajnálhatja, aki kihagyta, de rendszeresen pótolhatók az ágrendezvényeken… Az alábbiakban a róluk írt rövid felvezetésekkel köszönjük meg munkájukat.

Kis Gergely és Pálfi Katika felvidéki páros – mindketten Arany Hálózatvezető szintre minősültek

Kis Gergő (Vass-Beta-ág)

Pálfi Katalin (Vass-Beta-ág)

Pálfi Katalin és Kis Gergely – szponzoruk: Gyevát Sarolta (Vass-Beta-ág) A felvidéki csapat fiatal nagy vezetői. Lendületesek, céltudatosak, gyorsan ível felfelé a karrierjük, amit együtt építenek. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy elérték az Arany Hálózatvezető szintet! Katika és Gergely – megálmodták és megcsinálták! Mindenkinek ilyen elkötelezett, segítőkész, kreatív Arany Hálózatvezetőket kívánok! – írja közvetlen szponzoruk, Gyevát Sarolta.

Bicskei Olgi Arany HV Lőrincz Jánossal

Bicskei Ferencné Olgi – szponzora Kosiba Hajni (Kosiba-ág)
Nemzetközi üzletének vonalai az óceánon túlra is elnyúlnak. Olgi soha nem volt átlagos! Egy csodálatos, csupa szív, nyitott, őszinte és nagyon szorgalmas, korrekt hölgyet ismertem meg az évek alatt, aki elképesztő fejlődéssel Arany Hálózatvezetővé érett. Az a hozzáállás, amit Olgi képvisel, az egészséges alázat, amellyel a munkatársaihoz és vezetőihez viszonyul példaértékű és hosszútávon mindenképpen követendő és másolandó, mert ő az, aki igyekszik 100%-ban az MLM irányelvei szerint építeni az üzletét, ugyanakkor képzi magát az internet nyújtotta lehetőségek elsajátításával is. Nagyon büszkék vagyunk Rád, s kívánjuk, hogy teljesüljön minden, nem átlagos álmod! Ezek közül talán az egyiket mi is teljesíthetjük, hiszen a jövő évi (tudjuk, hogy idén egyéb körülmény miatt nem tudnál eljönni), tengerparti közös nyaralásra ajándékba vendégünk vagy. Szponzoraid: Kosiba Hajni és József.

Bicskei Olgi, Pálfi Katika és Kis Gergely, az új Arany Hálózatvezetők

Ülj be egy hónapra a céges Audiba!
A második rész végén egy különleges bejelentés emelte a hangulatot. Bár egy héttel korábban, a romániai nagyrendezvényen már elhangzott, ám az ott kért titoktartásnak maximálisan megfelelve (köszönet érte az erdélyi csapatnak…), csak most derült ki a teljes hálózat számára az információ. A hálózatvezetők havi versenyének eddig a serleg mellé készpénz volt a díja, ám mostantól egy sokkal több pénzre átváltható lehetőség. A legtudatosabban és legeredményesebben építkező HV-k ugyanis ezentúl egy slusszkulcsot találnak a kupában… A kongresszusi előtt ott állt reggel óta egy felmatricázott Audi, mely lépten-nyomon a Biocomot reklámozza, amerre jár majd vele az aktuális „tulaj”. Az ezerszer elhangzott kérdésre („mi lehet ez?”) ekkor hangzott el a válasz. Kovács Zoltán hálózatalapító elsőként nyilvánosan a Tóth-Wolford Erika-Tóth Lajos házaspárnak (Sinka-Gyuris-ág) adta át a kulcsot, és a lehetőséget az egy hónapos használatra. Őket és a bejelentést is vastaps kísérte… (Bár az előző hónapban már a Vass-házaspár „tesztelte” és vitte ki Szovátára a menő verdát, hiszen egy hónappal korábban ők lettek a legjobbak a cégvezetés által elismerten.)

A havi HV vándorserleg mellé most már slusszkulcs is járt Kovács Zoltántól a Tóth-Wolford Erika-Tóth Lajos párosnak

Pillanatkép a szünetből: egy felvételen a Kosiba-csapat

Népszerű volt a céges Audi, amit bármelyik hálózatvezető megnyerhet egy hónapra

Mosolygós, piros pillanatkép a szünetből: nagy ágvezető hölgyek egymás közt (Vass Szombatfalvi Zsuzsa, Lőrincz Marika, Czentlaki Beatrix, Tóth Zsizsi)

Ők kóstolták meg először a Mikrobiom Pro terméket

Termékpremier: megkóstolták a Mikrobiom Pro készítményt
A befejező rész visszajelzésekkel kezdődött. A kóstolójegyet kapó szerencsések közül néhányan vállalták, hogy megosztják első észleleteiket az új termék, a Mikrobiom Pro kapcsán, mely természetesen már a webshopban is elérhető, kedvező áron. Egyben megerősítést adtak a különleges ízű gyermekvitamin kapcsán a vezetőségnek is, hogy folytathatják a tárgyalásokat…

Lőrincz János már be is keverte a Mikrobiom Pro terméket egy kis MSM C-vitamin italporral, s biztosan van benne Flavomoid Komplex is…

A Mikrobiom Pro megalkotója, Jakab István

Jakab István és a Mikrobiom Pro
A Mikrobiom Pro persze nem csak ízlelés, hanem szakmai háttér segítségével is színpadra (kivetítőre) került. A termék magyar készítője, gyártója, a hálózati tagsággal évtizedek óta rendelkező Jakab István érkezett a pódiumra, aki egyébként a Flavonoid Komplexet is szállítja a csapatnak. Ahelyett, hogy most részleteznénk az előadását, inkább javasoljuk a termékről az ő információi alapján készült cikk elolvasását

Kosiba József és Hajni

Kosibáék sikerei
A termékek után a készítmények kiváló ismerője, népszerűsítője, a hálózatban hosszú évek óta sikeresen dolgozó Kosiba József lépett színpadra. Érdemes lett volna mindezt folyamatosan többes számban fogalmazni, hiszen az életben és üzletben is tára, segítője, a hálózatot szintén aktívan építő felesége, Hajni – méltán köszönte meg neki virággal jelképesen mindezt az előadása végén. Ám most egyszerre egy embernek szólt a színpadi „meghívó”, így a család férfitagja mesélt közös sikereikről, hiszen ők is életük legjobb teljesítményét nyújtják hosszú pályafutással a hátuk mögött, a 200.000 pont felé közelítve. Gratulálunk nekik is! S ez messze nem kettejüknek szól, hiszen ők is folyamatosan a teljes hálózatukra mutatnak, amikor őket ismerik el. Jelszavuk már közismert, ami a rendezvényen is elhangzott százak torkából: „egy csapat vagyunk!”.

Új Gyémánt Hálózatvezetők: Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos

Gyémánt Hálózatvezetők elismerései
Ehhez az elismeréshez az kell, hogy legalább hat közvetlen HV-lábat menedzseljenek – egyebek mellett. S persze, érthető módon, a „fürtösödés” következtében itt már mélységben is van bőven vezető… Az alábbiakban szintén a vezetőik által írt felépítéseket adjuk közre, bár természetesen színvonalas előadásokat tartottak előrehaladásuk okairól, segítő tanácsokat adva.

Tóth-Wolford Erika és Tóth Lajos (Sinka-Gyuris-ág)
Tóth-Wolford Erika 2015 nyarán csatlakozott szponzorához, Ujvári Zsuzsihoz, akivel Mezőkövesden szomszédok voltak. Erika többször nemet mondott Zsuzsinak, aztán mikor belevágott, azt mondta, hogy őt csakis a fogyás érdekli. Zsuzsi tudta, hogy ez az üzlet Erikának lett kitalálva. Ahogyan a kilók mentek, a jutalékok jöttek… Erre már Erika felfigyelt, és elkezdett róla beszélni először Lalinak! Lali is látta változást, viszont nem igazán hitt az egészben mindaddig, amíg ő is megcsinált egy Reg-Enor kúrát és meglátta Erika januári jutalékértesítőjét! Innen már nem volt megállás. 2016. február 20-án eljöttek a Nemzetközi Találkozóra, ahol Laliban átkattant valami, és minden megváltozott. A rendezvény akkora hatással volt rájuk, hogy maximum sebességre kapcsolva 7 hónap alatt 2016 telén HV-k lettek, majd 2016 nyár elején ezüstök. 2017 őszén aranyként és most pedig gyémántként állnak előttünk a színpadon. Példaértékűek a közös munkában, a kitartásban, a rendezvények szervezésben és a munkatársakkal való kapcsolattartásban, tanításban. Másolható és másolandó is ez a két fantasztikus ember – így írnak róluk szponzoraik, Ujvári Zsuzsi és Norbi.

Tóth Zsizsi és Gyémánt HV lett

Tóth Zsizsi
108.000 PÉ, szponzor: Czentlaki Zolán (Czentlaki-ág)
Mindenki Zsizsikéje, aki jó példa nem csak a saját munkatársai között, hanem az egész hálózat számára. Az alázat, az elfogadás, a jókedv, a pozítív gondolkodás mintapéldája. Czentlaki Zoltán szponzorálásával példátlan hozzáállással, alázattal építi csapatát évek óta. Fel is épült egy több mint 100.000 pontos csapata, amire, ahogy mindenki, ő is nagyon vágyott, munkatársait is arra tanítja, és abban segíti, hogy egy nagyon fontos dolgot mindig tartsanak szem előtt: „Kell egy csapat”. Szponzor: Czentlaki Zoltán hálózatigazgató.

A Vass Oszkár-Vass Szombatfalvi Zsuzsa páros is megkapta a gyémánt kitűzőt

Vass Oszkár
503.000 PÉ (Ferenczy-ág)

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár
Elkötelezett hálózatépítők, következetes és hiteles vezetők, akik a szív és ész harmóniáját képviselik. Olyan vezetők, akikre tisztelettel és szeretettel tekintenek munkatársaik. Példaértékű munkájuk megérdemelt gyümölcse a Gyémánt Hálózatvezető szint. Évek óta önálló ágvezetők, akik nagyon jól egybetartják és motiválják munkatársaikat. Belőlük nőtt ki két nagy ág: a Péter Ági-Csaba romániai, erdélyi és Beta-Kolos és Tünde –magyarországi, részben szlovákiai, felvidék-ág. Hálás szívvel köszönjük, hogy személyükben ilyen csodás embereket és nagyszerű vezető társakat kaptunk az élettől. Tudjuk, hogy nagyon sok csúcs van még előttük – írják Ferenczy László és Szász Laura.

Az új Gyémánt Hálózatvezetők a csúcsvezetéssel: Lőrincz János, Vass Szombatfalvi Zsuzsa, Vass Oszkár, Kovács Zoltán, Tóth Zsizsi, Tóth-Wolford Erika, Tóth Lajos, Kónya György

A céges nyereményautó első tesztelőinek gyémánt előadása

A Czentlaki-ág ágvezetője is hatalmasat fejlődött az elmúlt években, előadása végén párját is invitálta a színpadra, hiszen együtt dolgoznak Jámbor Gáborral

Bár a megegyezés szerint most Oszkár tartotta az előadást, de Zsuzsával mindenben osztoznak: a munkában és a sikerekben, elismerésekben is

Lőrincz Marika vezette fel Ferenczy László elismerését

Ferenczy, a fogalom
Akik a hálózat tagjai, ismerői, a termékek használói, azoknak nem lehet túlzás a fentebbi alcím. Ferenczy László neve ugyanis valóban fogalom a hálózatban – és sok területen azon kívül is, hiszen a híre messze túljut a Biocom keretein. Ezúttal különleges elismerésben volt része, mert két évtizede, hogy komolyan döntött a hálózatépítés mellett, korábbi vállalkozásait feladva, természetgyógyászi „énjét” azonban megtartva, s ezzel is sokat segítve. S szinte „pillanatok alatt” Arany Hálózatigazgatóvá vált – ezt azóta sem tudta senki utána csinálni ilyen sebességgel, és ezt a szintet is csak igen kevesen érték el eddig… Amellett, hogy a saját hálózatán kívül is szívesen segít gyógyító és életépítői tanácsokkal, neki köszönhetjük az Egészségkönyvet, ami tízezreknek jelentett már útmutatást, kapaszkodót és a teljes Biocom tagságnak elérhető alapmű, tájékoztató anyag, és kiosztása munkamódszer is egyben… Lacink (semmi túlzás a becézésben) felépítését a közvetlen vezetője, Lőrincz Marika végezte el. S elhangzott az ünnepelt félőórás visszaemlékezésében annak a beszélgetésnek az élménye is, amikor egy régi-régi mediterrán nyaraláson Lőrincz János tulajdonképpen valóságosan is beszponzorálta a munkába az tagsággal és tapasztalatokkal addig is rendelkező Lacit. A rendezvényen kapott élmény visszaadhatatlan, így csak utalunk rá, hogy a cégvezetéstől seychelle-szigeteki nyaralást kapott párjával, segítőjével, Szász Laurával együtt, a Lőrincz-házaspártól pedig egy igencsak exkluzív dunai hajózást. Ő pedig a kulcsvezetőinek köszönte meg az együtt megélt éveket, melynek természetesen sikeres folytatása következik!

A színpadon az ünnepelt szokásához híven nem csak visszaemlékezett, hanem tanított is

Ferenczy László a kulcsvezetőinek külön is megköszönte a munkát

Ez is benne van a Biocomban…

Ferenczy László és párja, Szász Laura

Ferenczy László a hálózatalapítónak is megköszönte a támogatást

Elismerés 20 év után az ágvezető, baráti házaspárnak

A Lőrincz-házaspár egy exkluzív úttal ajándékozta meg Lacit

A céges ajándék egy igazi paradicsomi utazás…

A rendezvény főszervezője Czentlaki Zoltán volt, aki párja, Beatrix mellett fogadta a vezetés elismerését

Nagyrendezvény ősszel
Neki, és az összes elismert hálózatépítőnek méltán szólt zárásként Zorán Gyémánt és arany dala. S arra a kérdésre, hogy vajon hányakat érintett meg igazán az egész napos, remek előadásokkal, látványos elismerésekkel tarkított rendezvény, ősszel megkapjuk a választ. Az új hálózatvezetők elismerésénél…

Pillanatkép a rendezvény vége után: Katika és Gergő csapata mosolyog a lencsébe

A Ferenczy László vezette ág jelenlévő munkatársai

Te is átélheted ezt az élményt, amit Erika és Lajos!

 

KÉPGALÉRIA

Ezeket olvastad már?