A Reg-Enor újra a tévében – Lajcsival!

014
A korábban beharangozottaknak megfelelően, februárban folytatódik a Reg-Enor látványos diadalútja az egyik országos csatornán, Galambos Lajcsi segítségével.

Mint emlékezhetünk: tavaly év végén óriási érdeklődést generált a hagyományos hálózati munka mellett az, hogy a népszerű Galambos Lajcsi saját példáján keresztül ajánlotta a nézők figyelmébe a Biocom által forgalmazott készítményt.

Örömmel jelentjük: most elkészült a következő alkotás, amellyel februárban a mellékletben leírtaknak megfelelően találkozhatnak a nézők az RTL Klub műsorán.

Íme, egy újabb lehetőség arra, hogy megszólítsunk régieket és újakat azzal a csodálatos visszajelzésekre okot adó termékkel, melyről nem véletlenül írtuk, hogy 2015-ben slágertermék lesz. Mindezt egyébként a januári statisztikák is megerősítik!

Aki pedig lemaradna a képernyő előtt a reklámról, nézze meg itt. És küldje tovább mindenkinek, akinek csak segíteni szeretne a fogyásban, az egészségesebb élet elérésében…

Mert, ahogy a népszerű előadóművész-producer, (Bio)Lajcsi is mondja, a látványos Biocom háttérrel színesített a filmben:

„Hogy vagyok? Jobban, mint valaha! Reg-Enor, tiszta víz a pohárba, minőségi étrend-kiegészítők! Boldog új életet!”

Köszönjük neki a kiállást! A haladás pedig csak tőlünk függ…

A vetítés időpontjai innen letölthetők

Ezeket olvastad már?