Clean Soft: újra jár a lábas!

A frissülő paletta, és a termékbőség közepette mintha kevesebb figyelmet szentelnénk régi „barátainknak” – érdemtelenül! Hiszen a bevált készítmények csendben, de sokszor látványosan teszik a dolgukat, ha kézbe vesszük azokat. Kiváló példa erre az Clean Soft, amely – mások mellett – a dunaújvárosi Sánta Anikó nagy kedvence. Az elkötelezett Biocom tag-üzletasszonyt csupán az különbözteti meg e tekintetben más hálózati társaitól, hogy ő rendszeresen közzéteszi vállalkozása nyomán számos helyen gyűjtött nagyszerű észleleteit, amit ezúton is köszönünk neki. Lássuk, mire képes a háztartás „biológiai fegyvere”, a Clean Soft egy kis áztatással, türelemmel párosítva!

 „Csatoltam egy-két fotót ami az Clean hatásait mutatja.

A lábast kb. 3 liter víz és 2dl Clean elegyében áztattam pár órát. A rásült, és a lábast hosszú ideje csúnyító fekete korom lassan oldódott, de idővel megmutatkozott a hatás.

A lépcsőnél az 500ml-hez 1-2 kupak hígítási arányt használtam, és kb. 5 perc hatóidőt adtam a készítménynek.
Ezt követően puha ruhával, tiszta mosogatószivaccsal mosható a fal ilyen szépre.”

——————————————————————————————-

A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?