Ünnepi Start képzés a Molnár-ágon


Eredményes emberek, emelkedett hangulat, sok új minősült üzlettárs! Ez jellemezte a decemberi Start-képzést Szegeden. Vendégük volt a sikeres napon Kovács Zoltán hálózatalapító és 102 érdeklődő, mosolygós hálózatépítő – kaptuk a tájékoztatást a Molnár-ágról.

Az idei utolsó szegedi képzést maga az ágvezető, Molnár Antal nyitotta, beszédes számokkal indítva a napot, hiszen igen aktív esztendőt értékelhetett az évzáró találkozón. Az esemény jelentőségét tovább emelve, a sikeres hálózatvezetőknek gratulált és elismerő okleveleket adott át.

Elismerést kaptak:
– Dankó János EHv
– Harmat Csaba EHv
– Szeles Béla Hv
– Molnárné Andrea Hv
– Finta András és Monostori Szilvia Hv
– Elek Tiborné Hv
– Csapi Benőné és Csapi Benő Hv

Az év termékforgalmazója:
Vargáné Füstös Éva, 5. szintű üzlettárs, az év II. legjobb termékforgalmazója: Dankó János EHv, míg ebben az összevetésben a „dobogón” végzett még: Égető Zsuzsanna, 5. szintű üzlettárs.

Valódi képzés is volt
Az  ünnepi napra az elismerések mellett természetesen jutott egy kis tanítás is: Dankó János a célkitűzés és tervezés fontosságáról beszélt, míg Molnárné Andrea a hálózati munka első sikeres lépéseiről szólt a csapatnak.

Kovács Zoltán hálózatalapító, sokak példaképe pedig igazán motiválóan rámutatott: ez az üzlet mindenkinek egy életre szólhat, de ehhez TE kellesz és az álmaid-céljaid! Zoltán mindenkit arra biztatott, hogy néhány évnyi komoly munkával hozza létre egy élet produktumát.

Köszönet és gratuláció
Mint azt az ágvezető házaspár tagjai, Molnár Antal és Andrea zárásként megfogalmazták:

„Őszinte szívvel köszönjük Kovács Zoltán egész évi munkáját és támogatását is! Gratulálunk mindenkinek az elért sikerekhez Magyarországon és külföldön egyaránt! Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag 2015-ös évet kívánunk mindenkinek!

Ezeket olvastad már?