Erősödés, fejlődés nyíregyházi központtal


Jó úton halad a végleges meggyökeresedés és a nemzetközi központtá válás útján a nyíregyházi Biocom Tréning Center, amely először október végén nyitotta ki kapuit a dr. Bress Bea – dr. Orosz József ág szervezésében. November utolsó napján is többtucatnyi érdeklődő és komoly hálózatépítő ült a Lugas Hotelben, ahol bizony a szlovák szó (és a háttérben zajló szinkronfordítás) sem volt ritka. Az alakulóban lévő, ám máris profin szervezett képzésre elismert vendégek érkeztek: professzor (Jekő József) és a Biocom legnagyobb ágának vezetője (Lőrincz János) egyaránt jelen volt, így a gyógyászat és a hálózatépítő szakma is magas szinten képviseltette magát.

Antioxidáns tudás
A Magyarné Lánczi Julianna jegyzőasszony (leendő hálózatvezető…) moderálásával zajló nap első előadása máris komoly ismereteket adott. A fantasztikus tudással rendelkező Jekő József professzor ezúttal az antioxidánsok szerepéről beszélt. Mielőtt valakiben kétely merülne fel: abszolút közérthetően, ráadásul könnyed, humoros stílusban. Pontosan tisztába tette: az antioxdánsoknak óriási a szerepe az egészségmegőrzésben. Ráadásul a Biocom palettája bővelkedik olyan termékekben, amelyek ebben segíteni tudnak…

A sikerember algázása
Dr. Paróczai Dezső ezúttal egyik kedvenc témájával kínálta meg a hallgatóságot. A csodatévő mikroalgák fontos szerepéről értekezett, mint az Immun Supreme egyik „nagykövete”. Ennek a témának valóban kiváló szakértője, mint azt egy korábbi cikkünkben is olvashatják, de abszolút hitelesen szólhatott volna a hálózatépítésről is, ha ezt a feladatot kapja. Az első új, céges havi serleges versenyt ugyanis ő nyerte, s november utolsó napján még csak sejteni lehetett, hogy van esély számára sorozatban másodszor is elhódítani a trófeát. Ma már tudjuk: így történt… (Erről később részletes szólunk is.)

Termékben is egyedülálló
Házi György, az erősödő nyíregyházi hálózatvezető is a termékes vonalat képviselte ezúttal a szervesen felépített eseményen. A számos új érdeklődő (és a hálózathoz nemrégiben csatlakozók kedvéért) a 100%-os termékhasználat mlm-ben alapvető elvárásának előnyeit ecsetelte, bemutatva a teljes készítmény palettát. Ha valaki először hallotta, bizonnyal elámulhatott a cég egyedülállóan összeválogatott kincsein (és Gyuri felkészültségén) egyaránt.

Fejlődünk!
Lőrincz János arany fokozatú hálózatigazgató, ráadásul ennek az egyre komolyabb, harmincezer pont felett járó csapatnak is a felső vonala a bővített marketing terv előnyeiről és az azzal kapcsolatos két hónapos ragyogó tapasztalatokról számolt be. Hozzáéve, hogy meredeken emelkedik a belépőszám a kedvező döntés meghozatala óta a teljes Lőrincz-ágon… Előadásában részletes kiszámolta az esetleg még a lehetőséget kellőképpen át nem gondolóknak, hogy micsoda pénzügyi tartalék rejtezik a bővítés mögött. Persze, csak akkor, ha valaki komolyan veszi (az üzletet és magát), és aktivizálódik. Mint kiemelte: ne feledjük, hogy akár egy frissen regisztrált, „egy napos” ember is kaphat jutalékot, tehát a starthelyzet is azonnal kínál előnyöket!

Mellettem lehetsz munkatárs
Dr. Bress Bea, az ág vezetője az üzleti vonalat erősítette, amikor a hálózat lényegét jelentő MLM szisztémát elemezte. Pontosabban: végtelenül könnyed, rögtön emészthető példákkal bizonyította: a multi-level-marketing szisztéma – a korábbi előítéletekkel szemben – egy csodálatos vállalkozási forma, ami a világon a legtöbb újonnan gazdagodó ember pénzügyi hátterét jelenti. Szemléletesen eloszlatott néhány, még mindig létező tévhitet a „piramis” és az „ügynök” kritika kapcsán, és folyamatosan hangsúlyozta: „merj álmodni és írd le!” Mert bármilyen jók az alapok, ha nem teszünk a sikerért szívvel-lélekkel… Újra idézte a Biocomban elterjedt megfogalmazást: MLM= mellettem lehetsz munkatárs.

Nem csoda a csoda
Dr. Simon László a szokott módon magas szinten, érdeklődést kiváltva és fenntartva beszélt egy szokatlanul kitűnő berendezésről, a Lourdes gépről. A hidrogénes vizet előállító berendezés kapcsán a hálózatból is egyre több remek visszajelzés érkezik, s most a szakember bizonyította tényekkel: mindenkinek szüksége lehet az általunk kínált portékára. Mint fejtegette, négy alapvető dolognak kell megfelelnie az éltető vizünk, mint a szervezet számára egyetlen fontos folyadék kapcsán. Legyen:
– mentes a vegyi szennyeződésektől,
– alacsony az ásványi anyag tartalma,
– molekuláris szerkezetében rendezett,
– szabad elektronokkal telített.

Ennek mind megfelel a Lourdes vize, nem csoda, hogy egyre több vele a „csoda”. A biológia terep fogalmának értelmezése, a Szentörgyi-Krebbs ciklus és a proton-elektronszám ismerete nélkül is tapasztalhatjuk: „működik” a víz

Lábad a gázon, mutató százon!
Mint ahogyan a hálózat is, egyre fényesebben. Ehhez a kellő motivációt a másik ágvezető, dr. Orosz József adta záró előadásában, aki maximálisan odafigyelt az év végén az esztendő legjobb teljesítményt nyújtó munkatársaira is. Öcsi Bácsitól szintén oldalakon át lehetne idézni a jobbnál jobb ösztönző mondatokat, a cikk végén azonban álljon itt csak most csak egy. Ha valaki hálózatot épít, érdemes kipróbálni a svéd módszert. Százzal indulunk, aztán még fokozzuk a sebességet…

 Folytatás: január végén, a kialakuló rend szerinti utolsó szombaton. Mindenkit szeretettel várnak!
[nggallery id=40]

Ezeket olvastad már?