Fejlődésben – Pintér Pámer Krisztáék év végi hajrája

p

A csodálatos szponzori vonallal és az ágon belüli vezetőtársakkal (Kriszta jobbról az ötödik)

A Ferenczy-ág évzáróján Laci egyik fő ágának vezetője, Vass Oszkár is értékelte az elmúlt esztendőt. Csak érdekességképpen: közel kétmilliós pontérték fűződik a csapat neve mellé, majd’ 150 millió forintnyi kiosztott jutalékkal. Ezek nem is olyan száraz számok… De hogy arcokat is kössünk a teljesítményhez, Oszkár kérésére nem ő nyilatkozik 2013-ról, hanem egyik legeredményesebb alsó vonaluk, a Beta Kádár Tünde csoportjában dolgozó Pintér Pámer Kriszta. Miért? Az utóbbi időben háromszor is elnyerte a hónap legdinamikusabb csoportjának járó címet, így övé lett örökre ez a serleg. Ráadásul a teljes évet tekintve 50%-os volt a fejlődése. Ez még akkor is tekintélyt parancsol, ha hozzátesszük: a világszinten általános apadás korábban részben őt is érintette. Pontosabban: őket. Mert nem csak az életben egy pár Pintér Istvánnal. Noha férje még a civil szférában is dolgozik, mindenben segít Krisztának az üzletépítés terén, sokszor kevéssé látványosan, csak a háttérben. (A Ferenczy-ág kapcsán megjelent fotókat is javarészt neki köszönhetjük!) Hogy feljövőben vannak, nem kérdéses, újra közelítik a 20.000 pontot. Mi a recept? Ezt szerettük volna megtudni Krisztától.

–         Mi van a látványos elmozdulás mögött?
–         Még nyáron összeültünk a csapattal, s eldöntöttük, hogy a tudatos fejlesztés mellet tesszük le a voksot. Egyébként Osziék is folyamatosan ezt sulykolják belénk: nem elég a regisztráció, ettől jóval tovább kell jutni mindenkivel. Nem csak a vezetőink mozdultak meg, mint például Eberhardt Hajni, akinek a sikereiről itt is lehetett olvasni, hanem a lefedetlen csoportban is „bejelentkezett” 6-7 potenciális vezető. Örültünk a fogékonyságnak, s annak, hogy az előnyöket is megértették, amik a HV szint elérésével járnak. Nem pusztán a 7-es szint a cél. Az indulók között vannak visszatérők, „ébredők”, persze viszonylag újak is, és olyanok, akik fogyasztóból kezdenek más szintre lépni.
–         Mit kínáltál nekik?
–         Tettem egy együttműködési ajánlatot. Először is tudni kell, hogy mi a céljuk, másodszor pedig hozzá kell tenni a munkát. Heti rendszerességgel kellenek a családi infók is a személyes találkozók mellett! S aki aktivizálódott, 100%-osan „megkap” engem, mindenben segítek neki az üzletépítés terén.
–         Hogyan kerested meg a régieket?
–         Mindig van miről hírt adni. A termékpaletta bővülése mellett most nagy aduász volt októberben a marketing terv bővítése. Sokakat felhívtam ezzel a jó hírrel, s volt, akit egyből beindított.
–         A hírek szerint az év utolsó szakasza különösen jól sikerült…
–         Óriási dolog volt ez az októberi változtatás. Jó példa erre Szegedi Zsuzsanna esete, aki teljesítményével ágversenyt is nyert. S ahogy hallom, a többi ágon is bővülést hozott, a jutalékokban is. Mi sem panaszkodhatunk… Bár nálunk azért már nyár végén elindult a fejlődés, de ez nagyon sokat segített.
–         Személyes példa…?
–         Természetesen mi is szponzorálunk, ám a legfontosabb feladat most nem a szélesítés, hiszen számos „jelentkező” van a munkára. Mondok két példát. A céges versenyben is mérhető eredményt értünk el, melyet kétszer Paróczai Dezső nyert, akinek gratulálunk. Nem sokkal maradtunk le: a lefedetlen csoportunkban 18 új belépő volt, s ebből mindössze egy a saját! Ebből is látszik, hogy segítünk a komoly embereknek. Még egy adat: a teljes csapatomban 138 regisztráció volt egy év alatt, azt hiszem, ez is szép szám. Másik példa: nőtt a 200 pontosak száma, aminek külön örülök.
–         Így már nem is kell kérdeznem a fejlődés okait… De mégis: mit csinálsz másként?
–         Azt nem tudom, csak azt, hogy sokat kommunikálok a munkatársakkal, s nem csak a találkozók alkalmával. Büszke vagyok rá, hogy összetart és egy irányba húz a csapat. Most is sok jó „ígérettel” bírok, kiválónak ígérkezik ezek alapján a 2014-es esztendő.
–         Te kitől kapsz segítséget?
–         Különleges helyzetben vagyok, hiszen négy erős, sikeres személyiség a felső vonalam, azaz több. Beta Kádár Tünde, a közvetlen szponzorom mellett Vass Oszi és Zsuzsa párként állnak mögöttünk, s nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy a Ferenczy-ághoz, végső soron pedig a Lőrincz-ághoz tartozhatom. Jánost és Marikát is bármikor megszólíthatom, jó tudni, hogy ilyen remek a személyi háttér. S engedd meg, hogy kiemeljem a céges hátteret is. Minden munkatársam, fogyasztóm csak dicséri azokat, akik a depókban vannak, és a háttérben dolgoznak. A visszajelzések szerint nagyon rugalmasak, jó hozzáállással mindent megoldanak, s én is ezt tapasztalom. Szeretném nekik is megköszönni az elmúlt év munkáját.
–         Mint emlékszem, a bankszektorból érkeztél, úgyhogy nálad magas lehet e téren is a mérce…
–     A kettő össze sem hasonlítható. Az alkalmazottak elismerésén túl mindenképpen köszönet jár a cégvezetésnek. Nem csak azért, mert Kovács Zoltán most zseniálisan kitalálta a marketing terv bővítését, hanem azért az emberközpontúságért, amit a multi szektorban soha nem tapasztaltam. Hidd el, ez a közvetlenség, elérhetőség nem mindennapi, ami a Biocomban van. S hogy teljes legyen a kép: a honlapunkra is csak jót mondanak. A minap egy mlm-es tapasztalattal már rendelkező nagyvállalkozó jelzett vissza, mikor megkerestem, hogy nagyon igényes, tartalmas a felület. Köszönjük!
–         Köszönjük…
–         Összességében úgy látom, hogy minden feltétel adott most. Azt szoktam mondani: csak az nem tud haladni, aki nem akar, mert meg vagyunk támogatva minden oldalról. Most már mi jövünk, amint azt az elmúlt hónapok munkájával is szerettem volna jelezni…

Ezeket olvastad már?