Kezdőoldal Ágak Vass-akarattal, hittel – példás szeptemberi versenyeredménnyel

Vass-akarattal, hittel – példás szeptemberi versenyeredménnyel


Érdemes még november elején is visszapillantani szeptemberre, melynek októberben lett eredménye. A Vass-ág névadó házaspárja (Zsuzsa és Oszkár) ugyanis még az ősz legelején eldöntötték, hogy nekirugaszkodnak a céges kihívásnak, mely minél több új kétszáz pontos csatlakozóról szólt, illetve arról, hogy közülük meg is jelenjenek a képzésen. A történet ismert lehet azok előtt, akik ott voltak a Siker és Karrier Napon: Oszi végül is a verseny egyik dobogósaként kint állt a színpadon, Zsuzsa pedig a hallgatóság soraiban tapsolt. Most fordított a felállás: Zsuzsát kérdezem az eredményről, miközben a férj épp dolgozik, vagy talán altat. Ketten egyek ők, s ez a családban, üzletben egyaránt igaz. Legyen példájuk motiváló azok számára, akik úgy gondolják: a november az ő hónapjuk!

A cél
Mi más lehetett volna a cél, mint új hálózatvezetők megtalálása, kinevelése? – kérdez vissza Zsuzsa, mikor azt firtatom, hogy egy ágvezető miért veselkedik neki egy versenynek. – És még valami – teszi hozzá ezzel egyenértékű gondolatként: példát mutatni a csapatunknak, amelyben egyébként ragyogó vezetők vannak már most is.

Mi van a fejedben?
Csak emlékeztetőül: a marketing terv bővítése még nem volt ismert, amikor Zsuzsáék már azon dolgoztak keményen, hogy új csatlakozókkal bővítsék hálózatukat. De e nélkül az óriási plusz lehetőség nélkül is tudták a dolgukat: új vezetők megtalálásához új vonalakat kell nyitni, és folyamatosan motiválta őket egész hónapban, hogy kiállhassanak a képzésen csoportjuk elé. Mivel a többiek eredményéről nem volt tudomásuk, nem lehettek biztosak benne, hogy ez sikerül-e. De végig ez volt a fejükben! Talán ez a kulcs…? Így a több, mint 1200 „friss” pont is elég lehetett most a sikerhez.

Csodálatos üzleti program
S persze egy olyan új munkatárs (vezető-jelölt), aki úgy tűnik, komolyan teszi a dolgát. A szeptemberi indulás után októberben már a négyes szintre hajtott, és hihetetlen sok megerősítést kapott az októberi nagy találkozón, Budapesten. Itt ő is kiszámolhatta, az akkor még a marketing terv bővítése nélküli több tízezer forintos indulási pénze hamar megsokszorozódhat. Zsuzsa erről így vall: csodálatos ez a plusz üzleti program, amely bőkezűen jutalmazza azokat, akik eredményesek a hálózatuk fejlesztésében. Ismét megerősödött bennük az az érzés, hogy kiváló a Biocom üzlet mögött álló, a feltételeket megteremtő cég és annak vezetése, és nagyon hálásak ezért az újabb segítségért.

Sokat, gyorsan – munkával
Zsuzsa úgy látja egy hónap elteltével, ez egy óriási lehetőség mindenkinek. Most már végképp érvényes a tétel: aki SOK pénzt akar keresni, az itt, a Biocom keretein belül simán tud. Sőt, bátran hozzátehetjük: GYORSAN lehet sokat keresni egy új indulónak éppúgy, mint egy újra nekirugaszkodónak. Egyvalami azonban nagyon fontos hozzá. A munka! Úgy látja, a fejlődéséhez a gyakoriságon, rendszerességen kell változtatni annak, aki haladni akar. Egyszóval: lépni kell, felállni a karosszékből.

Nincs kifogás!
Ők sem tétlenkednek… Úgy érzik, a hitelesség záloga is az, hogy ugyanúgy szponzorálnak, s mennek előre ágvezetőként is, mint azok, akikkel évek óta együtt dolgoznak, vagy majd csak most szólítanak meg. Nem csak beszélnek róla, teszik is – erőt, reményt sugározva. Mégpedig nagyon tudatosan, okosan beosztva az időt. Mert ne felejtsük el: hét hónapos kisbabájuk, Mira Zsuzsanna is ad nekik elég feladatot… De e téren is közösen cselekszenek: mikor Zsuzsa tart valamerre infót, akkor Oszkár babázik, ha pedig a családapa indul neki, akkor Zsuzsa tartja otthon a frontot, aki nagy boldogsággal éli meg az anyaságot. A képzésen pedig mindannyian ott vannak… Ahol szintén azt érzik – csakúgy, mint otthon – hogy egy családban vannak. Végtelenül hálásak is ezért a csaptuk minden tagjának, régi és új munkatársaiknak, s a felső vezetőiknek, társ-ágakból való barátaiknak egyaránt.

Új szelek fújnak…J
S ahogy az már lenni szokott egy másolódásra épülő üzletben, követőik is bőven akadnak. Jó példa rá Pámer Krisztáék csapatában Széll Ágnes, aki szintén szépen teljesített a szeptemberi versenyben a csatlakozók és pontok számát tekintve, amivel nem mellesleg kiérdemelte a Vass-ág elismerését, figyelmét is. Ráadásul már az ötös szinten tart! Ez a mostani néhány sor is egy nyilvános gratuláció és buzdítás az ágvezetők részéről.

Ki a következő?
Az ő neve már ismert, sokaké azonban még nem, akik most csendben teszik a dolgukat, vagy éppen még azt sem: csak várják, hogy bekopogtasson hozzájuk valaki a Biocom ajánlatával. Akkor jönnek majd rá, hogy ők tulajdonképpen régóta erre vártak. Nem véletlenül mondja Zsuzsa: minél többeket kell minél hamarabb megkeresni a lehetőséggel.

Nekik elhihetik: az eredmény sem marad el.
Gratulálunk és további jó munkát (példaadást) kívánunk nekik!

Ezeket olvastad már?