Kezdőoldal Ágak Vangel Mónika új hálózatvezetőnek is tapsoltak a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágak közös Startján

Vangel Mónika új hálózatvezetőnek is tapsoltak a Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágak közös Startján

Ez a csapat dolgozott a szeptemberi Start sikerén


A Ferenczy-, Vass-, Beta- és Gazdag-ágak közös, szeptemberi Startrendezvényén a szlovákiai csapatrész vitte a prímet. Az ő megfogalmazásukban: az a megtiszteltetés érte őket, hogy az ágvezető, Beta Kádár Tünde, a nap háziasszonya felvezetéseivel (és szervezésében) a felvidéki hálózat vezetői tették tartalmassá az eseményt, melyen új HV-t is ünnepeltek, Vangel Mónikát. A részleteket Fazekas Gizellától, a Dunától északra egyre sikeresebben dolgozó tagság egyik vezetőjétől kaptuk, köszönet érte!

Beta Kádár Tünde volt a nap főszervezője és moderátora

Vangel Mónika hálózatvezető lett
Annál is inkább ünnep volt számunkra a szeptemberi Startrendezvény, mert új HV született a Pálfi-Kis-Simonics vonalon, Vangel Mónika. Mónikai előadásában bemutatta útját a Reg-Enortól a 4000 pontig. Mivel saját tapasztalata a Reg-Enorral példa mindannyiunk számára, hiteles csapatépítőként, következetes, rendszeres munkával érte a hetes szintet nyár végére. Kedves, szeretetteljes beszámolójában köszönte meg vezetőjének, Simonics Éva Ezüst Hálózatvezetőnek, hogy mellette áll és segíti csapatát. Éva elismerte Mónika munkáját és további sikert kívánt neki legközelebbi célja, a Biocomos kitűző eléréséhez. Öröm volt együtt énekelni Mónika tiszteletére Zorántól a Gyémánt és arany című dalt…

Vangel Mónika szponzorával, Simonics Évával

Horváth Annamária újabb sikere
További sikertörténeteket is láttunk. A Vass-ág hálózatvezetőinek havi (forintban kifejezve is jóleső…) díját az ág legfiatalabb vezetője a Vass, Molnár vezetői vonalon Horváth Annamária nyerte – sokadszor is. Ő olyan dinamikusan, intenzíven dolgozik, hogy már harmadjára tudta megcsinálni az 1000-2000-3000 pontos versenyt, a „hajósversenyt” is beleértve, melyet a Vass házaspár elismerően értékelt.  Minden szintlépőt kiértékelt a vezetője, együtt örültünk a sikereiknek.

Horváth Annamária a nyereménnyel, valamint Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna szponzorokkal, ágvezetőkkel

Ők léptek karrierszintet augusztusban

A Biocomban mindenki megtalálhatja a számítását
A Biocom céget az én feladatom volt bemutatni. Elmondtam saját példánkon, hogy mi lehet a következménye egy olyan döntésnek, ami egészen apró, mégis más irányt vesz sok-sok ember élete. Csak vegyszermentes háztartást akartam vezetni… Egyik lépés jött a másik után, a következménye pedig egy hatalmasra nőtt csapat. Nagy csapatunkban több mint egy tucat vezető szintén meghozta a maga döntését a Biocom mellett, életmódot váltott. Legtöbbünknek a Biocom fő jövedelemforrássá vált. Köszönhető ez a marketingtervnek, termékeinknek, precíz logisztikának, felső vezetőinknek. Sokan fiatalok, dinamikusak, tudják, mit akarnak. A „régebben fiatalok” is megtalálják a számításukat a rendszerben!

A cikk szerzője, a felvidéki csapat egyik vezetője, Fazekas Gizella

Barna Gizike példája motiváló
Aztán Barna Gizike hálózatvezető az allergiájától, bőrbetegségétől, csontritkulásától való sikeres szabadulásáról beszélt. Mivel hosszú, 12 éves, folyamatos orvosi felügyeletnek intett búcsút, az egész élete megváltozott. Egyrészt egészségét kapta vissza, másrészt olyan önálló jövedelemforráshoz jutott, amivel nagyon elégedett. Elmondja mindenkinek a történetét, aki hasonló cipőben jár, ezért van hatalmas csapat a nyomában!

Barna Gizella, aki egészen más életminőséget köszönhet a döntésének…

Fókuszban az új termékeink
A szakmai előadónk Klein Alexandra, Jakab István munkatársa volt, akitől ismertetőt, tanácsokat hallottunk a legújabb termékeinkről, a Gyerekvitamin italporról, a Magnéziumról, valamint a Mikrobiom Pro készítményről – utóbbiról már jó tapasztalatokat is hallottunk, nagyon sokan szeretjük és használjuk. Alexandra értékes tanácsokat osztott meg a helyes alkalmazásukról, s általában a követendő táplálkozásról.

Klein Alexandra az új termékekről szólt részletesen

Nagy Andrea: Pénzügyileg is kedvező a boltcsere!
Nagy Andrea, a Pálfi-Kis csapat hálózatvezetője részletesen elmondta, hogy tisztítószereink, tisztálkodó szereink, mosószereink – melyekkel a háztartásunkat vegyszermentesen tudjuk vezetni – mennyire hatékonyak, gazdaságosak. Ha abból indulunk ki, hogy a vízszűrő is alapja az egészségesen vezetett háztartásnak, egészségünknek, akkor a boltcsere-programmal egy család akár havi 30 000 forintot is meg tud takarítani!

Nagy Andrea a háztartásba kalauzolta el a hallgatóságot

Ferenczy László az egészséges súlyvesztés lehetőségeiről
Eztán Ferenczy László felső vezetőnk tanítását hallgattuk a fogyás több módjáról, a helyes táplálkozásról. Az egyik lehetőség a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra – elmondta előnyeit, kiegészítőit és a vitamin-, ásványi-anyag visszapótlás fontosságát. A másik lehetőségről is beszélt, ami az Intestinal Cleansing program, a Green Coffee, és a ketogén táplálkozás – ez is hatékony módja a súlyvesztésnek. Mindkét esetben kihangsúlyozta a mozgás és az elegendő tiszta víz fontosságát.

Ferenczy László ezúttal a fölösleges kilók leadásának módozatairól beszélt

Török élmények
Zárásként pedig meghallgattuk a HV nyaralásból visszatért csapattársaink élménybeszámolóit. Együtt örültünk velük a sok szép élménynek! A Török Riviérán az új HV munkatársak vezetőik jutalmazásával vehettek részt egy egyhetes, All Inclusive nyaraláson.

Beszámoló a nyaralásról – még képeken is csábító volt az all inclusive hét…

Ismét feltöltődve, sok hasznos információval, tapasztalattal gyarapodva hagytuk el az Aquincum Hotelt. Október elején folytatjuk!

 

 

 

Ezeket olvastad már?