Kezdőoldal Ágak Vajdasági Reg-Enor siker tízhetes próbatétel után

Vajdasági Reg-Enor siker tízhetes próbatétel után

Kozma SzilviaVajdaságban is nagy szeretettel fogyasztják a Reg-Enort, sőt, megnyitották a fogyni és méregteleníteni vágyok előtt a fogyókúra klubot Szabadkán és Adán is – adja hírül a délvidéki, a Molnár-ág részeként működő csapat vezetője, Harmat Csaba ezüst hálózatvezető. Nem bízzák a véletlenre a sikert. Csakúgy, mint Magyarországon is több helyen, minden héten (szerdán) találkoznak az érdeklődőkkel és erősítik egymást azzal, hogy elmondják, kinek mennyit sikerült fogyni, tapasztalatokat és recepteket cserélnek. Ebben kiemelten nagy megerősítést adott nekik Palágyi Teréz munkatársuk lányának, Kozma Szilvia tanítónőnek a fantasztikus eredménye, amiről ő maga nyilatkozik az alábbiakban. Köszönjük az értékes megosztást, és a jó híreket Szerbiából, ahol nemrégiben saját képzés is indult az erősödő, tudatosan építkező csapatnak!

Az igazi elszántság
A történet egyszerű, mégis hosszú idő óta a legszebb dolog, ami velem történt.
Tavaly nyáron nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben és édesanyám rábeszélésére a Reg-Enor fogyasztása mellett döntöttem. Be kell vallani: most másodszor. Néhány éve már egyszer „kipróbáltam”, de akkor egyáltalán nem voltam ráhangolódva a dologra, úgyhogy fel is adtam az első üveg után…

„Semmi” meglepetés

Ezúttal viszont komolyan vettem. Minden úgy történt, ahogy a „nagykönyvben” meg van írva… Néhány kiló fogyás után megállt minden és több mint két hónapig egy deka se ment le rólam. De kitartóan ittam tovább és nagyon szigorúan betartottam az étrendet.

Kitartás – tíz hét után is!

Olvasgattam a sikertörténeteket és álmodoztam, milyen jó lenne, ha velem is megtörténne… A fülemben csengtek a szavak: akár 2-10 hétre is leállhat a fogyás. Na, mondtam magamnak, te amilyen peches vagy, a 10 hét is a minimum lesz…

Az olvadás gyönyörűsége
És három hónap után egyszer csak elkezdtek olvadni rólam a centik… Azóta 27 kg-al vagyok könnyebb! Egyre jobban élvezem az életet és napról napra kellemesebb tükörbe néznem!

Hitvallás és köszönet
Sőt, mostanra kikristályosodott bennem az is, hogy soha többé nem akarok olyan ételeket enni, amelyek olyanná tettek, amilyen voltam.
Köszönet Szabó Szigfridnek!

(A Reg-Enor, a Biocom egyik vezető terméke megalkotójának. S mivel Szilviának is sokat segítettek a sikertörténetek, a továbbiak olvasgatását javasoljuk ITT. Sőt, egy tapasztalatokon alapuló receptkönyvet is találnak ugyanebben a rovatban. – a szerk.)

Ezeket olvastad már?