Kezdőoldal Ágak Üzleti képzés Szegeden – másolható munkalépésekkel

Üzleti képzés Szegeden – másolható munkalépésekkel

A közeljövő sikeremberei lehetnek

A Molnár-ág tagjai jelentős számban, nagy lelkesedéssel vettek részt nemrégiben a Siker és Karrier Napon. A budapesti rendezvény egyik főelőadója Molnár Antal, az ág vezetője volt, akit a testvérvonalak is előszeretettel hívnak saját rendezvényeikre, hogy felhalmozott tapasztalatából, tudásából kapjanak. Ezúttal, a hónap második felében szokásos havi találkozójukat tartották Szegeden, amely klasszikus üzletépítő tréning volt. Az alábbi beszámoló jelzi: nagy hangsúlyt fektetnek Dél-Magyarországon a munkatársak segítésére, fejlesztésére. Nem véletlenül gratulál e cikk által is minden résztvevőnek és előadónak Molnár Antal, aki őszinte barátsággal így fogalmaz: „nagyon büszke vagyok mindenkire!”

A hálózatépítés tanító és szponzoráló üzlet! Igazi jó és erős hálózat nem tud felépülni másolható és eredményt hozó munkalépések nélkül. A szombati üzletépítő képzésen gyakorlatias alapokat mutattak kiváló hálózatépítők a Molnár-ágból.

Harmat Csaba Ezüst Hv (Délvidék, Szerbia) a képzések erejéről és fontosságáról adott át lényeges gondolatokat a jelenlévő 70 fős, pozitív csapatnak. Dankó János Arany Hv a gyakorlatias meghívást, mint kezdő lépést tanította a hallgatóságnak, bevonva a munkatársakat is. Molnárné Andrea Arany Hv és Tóth Gábor Hv a sikeres lezárásban és regisztrálásban mutattak nagy tapasztalattal okos technikákat, amit mindenki gyorsan el tud sajátítani. Molnár Antal ágvezető a hatékony másolódásról beszélt és mutatott hálózati példákat, amely meghatározza a fejlődés gyorsaságát.

Az üzletépítő képzés végén sikeres hálózatépítőket köszöntöttek Magyarországról és Szerbiából.

Ezeket olvastad már?