Kezdőoldal Ágak Üzlet- és Életvitel-fejlesztő képzés a Lőrincz- és Kosiba-ágon

Üzlet- és Életvitel-fejlesztő képzés a Lőrincz- és Kosiba-ágon


Helye
: AQUINCUM Hotel, Budapest, III. ker., Árpád fejedelem útja 94.
Ideje: 2019. május 19. (vasárnap), 10.00 (érkezés 9,30 órára). Kérünk mindenkit a pontos érkezésre, üzleties megjelenésre.

Napi tervezett program:
10,00-10,30 Bevezető, munkatársak köszöntése, technikai tudnivalók. Az új érdeklődők, munkatársak bemutatása. A nap koordinátora: Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató.
10,30-11,30 Kis Éva holisztikus hajgyógyász, természetgyógyász: Távlatok az egészséges hajápolásban, regenerálásban. Az allergia szezonra felkészülés a Biocom TOP termékeivel.
11,30-12,00 SZÜNET.
12,00-12,35 Dinamikus marketingterv, gyors jövedelem forrás.  Sikeres, új munkatársak eredményein keresztül, gyakorlatiasan bemutatva.
12,35-13,30 Céges nyári verseny, intenzívebb napi munka, fiatalos munkatempó fiatalokkal. 1000 pontos vonal építésének módszertana. Mélységépítés, személyes kommunikáció, interneten is. Interaktív. Előadó: Kosiba Hajni Ezüst Hálózatvezető.
13,30-13,50 SZÜNET.
13,50-14,40 Forgószínpad: Sikeres munkatársak jövőképe. A közelmúlt élményei, sikerei, tapasztalatai, amelyből mindenki csak tanulhat. Interaktív.
14,40-15,00 Elismerések, új munkatársakkal interjú, zárógondolatok.
15,00 A nap lezárása.

Az egész napot nagyon interaktívra, gyakorlatiasra tervezzük, ehhez kérjük a vezetők aktív közreműködését, felkészülését. Köszönjük! 🙂 

A képzés célja:

  • Ismerd azokat a módszereket, amelyek elsajátításával és alkalmazásával megváltoztathatod az életedet!
  • A nyári „Győztesek hajója” verseny elindulásával felpezsdült hálózatépítésben tudunk segíteni, miként és hogyan érdemes jó módszerekkel dolgozni.
  • A rendezvényen, sok ezer emberhez hasonlóan, hozhatsz Te is egy döntést, és elindulhatsz azon az úton, amely a jobb életminőséghez vezet.
  • Megismerheted azokat az embereket, akik nem csak az utat mutatják meg, hanem segítenek, támogatnak és erőt adnak, hogy célba érj.
  • Olyan példákat látsz, amelyen keresztül számodra is érthetővé válik, hogy számodra milyen lehetőség a Biocom üzlet.
  • Gyere el, ha új tag vagy, hogy láthasd az egész Biocom lehetőséget és azt vehesd ki magadnak belőle, amire Neked szükséged van!
  • Gyere el, ha régóta tag vagy, mert bármikor dönthetsz úgy, hogy ezzel változtatod meg jó irányban az életed!
  • Gyere el, ha szponzor, vagy vezető vagy, hiszen itt szerezheted meg azokat az információkat, amelyekkel a legjobban tudod a csapatodat segíteni, s hozd el őket is, hogy első kézből kapjanak meg minden tudást és információt ők is!

Jelentkezés: 2019. május 15. (szerda) este 18:00 óráig e-mailben a hálózatvezetőktől az alábbi címre: okosiba@gmail.com.

 

Ezeket olvastad már?