Kezdőoldal Ágak Üzlet- és Életvitel-fejlesztő Ágtalálkozó a Lőrincz- és Kosiba-ágon, szombaton, Budapesten

Üzlet- és Életvitel-fejlesztő Ágtalálkozó a Lőrincz- és Kosiba-ágon, szombaton, Budapesten

Időpont: 2018. április 21. (szombat), 10.00 (érkezés 9.30  órára). Kérünk mindenkit a pontos érkezésre, üzleties megjelenésre. Köszönjük!

Helyszín: AQUINCUM Hotel, Budapest, III. ker., Árpád fejedelem útja 94.

Napi tervezett program:
10,00-10,30 Köszöntés, szükséges tudnivalók, új érdeklődők és új munkatársak bemutatása, napi program ismertetése. A képzés koordinátora: Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató.

10,30-11,10 Tavaszi és nyári hónapok veszélyeinek csökkentése, a Mirtill spray célszerű használata, tapasztalatok, referenciák. Az eladási verseny győztesének elismerése. Vendég: a Mirtill spray és krém gyártója, kifejlesztője: Csetényi József.

11,10-11.45 Fiatalon a Biocom rendszerben: miénk a jövő! Boros Beáta, Burián Mónika, Kosiba Zsombor.

11,45-12,15 SZÜNET

12,15-13,00 Május 1-étől céges verseny – Irány a „Győztesek Hajója” és az extra karácsonyi jutalom! A céges verseny értelmezése, a nyári lendület beindítása. Előadó: Kosiba Hajni.

13,00-13,30 A gyakorlatias tanítás lényege és hatékonysága. Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató.

13,30-13,50 SZÜNET

13,50-14,40 Sikeres munkatársak munkamódszerei és sikeres üzletépítés. Imre Réka Ezüst HV, Veres István Ezüst HV, Urbán Andrea Ezüst HV, Adorján Zsuzsa HV.

14,40-14,55 Forgószínpad, a közelmúlt eredményei, sikertörténetei, a versenyben lévő munkatársak tapasztalatai.

14,55-15,10 Új munkatársak élményei

15,10 A nap lezárása

A képzés célja:

–         Megismerd azokat a módszereket, amelyek elsajátításával és alkalmazásával megváltoztathatod az életedet!

–         A rendezvényen, sok ezer emberhez hasonlóan hozhatsz Te is egy döntést, és elindulhatsz azon az úton, amely a jobb életminőséghez vezet.

–         Megismerheted azokat az embereket, akik nem csak az utat mutatják meg, hanem segítenek, támogatnak és erőt adnak, hogy célba érj!

–         Olyan példákat látsz, amelyen keresztül számodra is érthetővé válik, hogy számodra milyen lehetőség a Biocom üzlet.

–         Gyere el, ha új tag vagy, hogy láthasd az egész Biocom lehetőséget és azt vehesd ki magadnak belőle, amire Neked szükséged van!

–         Gyere el, ha régóta tag vagy, mert bármikor dönthetsz úgy, hogy ezzel változtatod meg jó irányban az életed!

–         Gyere el, ha szponzor vagy vezető vagy, hiszen itt szerezheted meg azokat az információkat, amelyekkel a legjobban tudod a csapatodat segíteni, s hozd el őket is, hogy első kézből kapjanak meg minden tudást és információt ők is!

Megjelenés: a rendezvény és a helyszín színvonalához illő, üzleti öltözet!

Jelentkezés:  2018. április 18. (szerda) este 18:00 óráig e-mailben a hálózatvezetőktől az alábbi címre: okosiba@gmail.com.

Ezeket olvastad már?