Kezdőoldal Ágak Ütősre sikeredett az áprilisi Kónya Start a Csordás csapat szervezésében

Ütősre sikeredett az áprilisi Kónya Start a Csordás csapat szervezésében


Csordás Anikó és csapata szervezte a Kónya-ág áprilisi Startképzését, melyre utólag rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Azért fontos ezt már elöljáróban leszögezni, mert a felelősség sem volt kicsi, hiszen nagy pontosságú becslések szerint 300 (!) érdeklődő volt a rendezvényen – ez mindenképpen egyfajta csúcsnak számít, már csak azért is, mert a Kónya-ágon belül emellett is tartottak regionális képzéseket, jelentős létszámokkal… A Tóth-Wolford Team egyik aktív tagja, Farkas Imre (Szabóné Gyarmati Timiék csapatából) pedig sok képpel illusztrálta a tartalmas az április 7-i Startról szóló élménybeszámolóját. Köszönet érte!

Ezúttal Csordás Anikó vette kezébe a képzés szervezését – és a mikrofont…

Az utóbbi időszak részvételi rekordja

„Fű alatt” megtudtuk, hogy nagyon sokan jönnek a 10 órakor kezdődő rendezvényre, ezért azt az „ukázt” kaptuk, hogy mielőbb érjünk fel Budapestre, az Aquincum Hotelbe. Egyrészt azért, hogy ne kelljen órák hosszat parkolási lehetőség után kutatni, másrészt azért, hogy megfelelő ülőhelyet tudjunk magunknak választani.

Szállodából szállodába

A Tóth-Wolford Team tehát abban maradt, hogy lehetőség szerint 9 óráig próbáljon mindenki megérkezni. Mi is tartottuk magunkat a kitűzött tervhez. A siófoki szállodából így minél korábban indulnunk kellett, hiszen 1 óra 13 percet írt a navi az útidőre. Egy volt a bökkenő, hogy reggeliznünk csak 7:30-tól lehetett, így nem jutott idő tapogatózásra, az autóba bepakolás és számlarendezés után 7:15-kor már arra vártunk az étterem ajtajában, hogy beengedjenek. Végül 5 perccel a szintidő előtt elkészültek a reggelivel és bebocsátást nyertünk.

A beszámoló készítője így, igazán regenorosan indította a napot…

Logisztikából ötös

A regenoros reggeli gyors belapátolása után 7:57-kor már el is indultunk, majd 9:03-kor meg is érkeztünk. Nem játszottuk el a bolygó hollandit, azonnal találtunk parkolót és már a csoportnál is voltunk. A szállodában beszereztünk jópár könyvet és segédanyagot (tudatosan tervezve a jövőre), majd megkerestük féltve őrzött helyünket Fekete Erika szponzorunk mellett.

Az előadás házigazdája Csordás Anikó Arany Hálózatvezető volt, a Csordás Team képviseletében. Rövid bemutatkozás és programidőterv ismertetéssel pontban 10:00-kor kezdetét vette a Startképzés.


T
óth István hálózatvezető az Életmódprogramról szól

Példa arra, hogy az életmódon lehet nem túl sokkal nyugdíj előtt is változtatni, felmondani az előző, fix munkahelyen, amikor már más nem tenné. Állítása szerint nagyon nem bánta meg!

 

 

Czikora Erzsike a termékekről

Czikora Erzsébet Arany Hálózatvezető és természetgyógyász az agyról, egyéb fontos szervekről, a bennünk rejlő, megbúvó problémákról, és egyéb természettudományi dolgokról, jelenségekről, termékekről nyújtott nagyon érdekes tájékoztatót, valamint világossá tette, hogy nem csak az embereknek segíthetnek a termékek, hanem az állatoknak is!

Tóthné Molnár Ibolya a jövedelemről

A szünet után Tóthné Molnár Ibolya folytatta a karrierprogram tökéletes bemutatásával, kitérve arra, hogy pontosan mi minden érhető el a rendszerben, ha az ember megfelelően dolgozik benne.

 

Nagy Zsuzsanna a marketingről

Nagy Zsuzsanna hálózatvezető következett a pénzügyek kitárgyalása után, aki a zseniális marketingtervről beszélt bemutatva és interjúvolva a sok-sok szintlépőt. Továbbá megemlítette, hogy nála „vidám vasárnapnak” tűnt eleinte ez a fajta tréning, később pedig rájött, hogy itt minden szó valós. Élmény volt hallgatni!

 

 

Terméktapasztalatok

Kovácsné Sterkovits Lívia 5. szintű munkatárs (Kimléről) vezényelte le a terméktapasztalatokat, ahol bizony nagyon sok önként jelentkező mesélte el saját történetét.


Sokan osztották meg a termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat

 

Összeállt Fekete Erika jelenlévő csapata is egypár jó képre…

 

 

Túl a sövényen…

Nagy Zsuzsanna kapta vissza a szót a szünet után, hogy az általa „túl a sövényen” típusúnak nevezett (6. és 7. szintre lépett) munkatársakat köszöntse, szponzoraikkal együtt kihívja őket és a díjátadó során pár szót váltson is velük.

 

Plusz elismerés a fejlődésért

Külön díjban részesültek azok, akik önmagukhoz képest a legtöbbet fejlődtek, illetve a legjobb csapat vezetői, akik egyben a mi csapatunk legendás vezetői is, Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté is.

Gratulálunk minden díjazottnak, nagyon keményen megdolgoztak a sikerért!

Gratulálunk minden díjazottnak, nagyon keményen megdolgoztak a sikerért!

Az út a fontos, nem a cél…

Csordás Anikó beszélt eztán önmagáról, fejlődéséről és azokról a dolgokról, amiket ő maga nagyon fontosnak tart. Beszédét a következő nagyon igaz idézettel zárta:

“Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk, amíg azt elérjük.”

Kónya Gyuri a legfontosabbakról

A Startképzés zárásaként pedig Kónya György hálózatigazgató, társalapító tartott egy nagyon velős és ütős előadást arról, hogy a munkatársaknak mi legyen a legfontosabb dolguk. Köszönjük neki, hogy harmadmagával létrehozta ezt a remek lehetőséget, a zseniális marketingtervet és továbbra is jelen van, figyel, értékel és ha kell, ösztönöz mindenkit arra, hogy jobb legyen, jobb eredményeket érjen el, hiszen ez nem csak nekünk, neki is borzasztó fontos!

Aki füle van…

Bejelentették a következő Startképzés időpontját is a nap végén, ami május 12-én lesz. Aki teheti, javaslom, jöjjön el, mert az életét fordíthatja a helyes mederbe mindaz, amit itt hall. Pláne, ha képes felfogni, megérteni és megtenni, amit a Biocomos jólét tőlünk „megkíván”…

 

Ezeket olvastad már?