Kezdőoldal Ágak Újévi regisztrációk a meleg vízből – sikeres évindítás Györe Marikáéknál

Újévi regisztrációk a meleg vízből – sikeres évindítás Györe Marikáéknál

Január első képzésén Terike már ott ült Marika mellett..

Január első képzésén Terike már ott ült Marika mellett..

A Biocom berkeiben köztudott: Györe Marika férjével, Géza bácsival gyakran hódol a wellness-szenvedélyének. Amit persze nagyban segít, hogy tudatos, két évtizednyi elkötelezett munkája eredményeként jelentős passzív jövedelemmel rendelkezik az üzletből… Persze, Marikáék a medencékben sem passzívak, hanem beszélgetnek fiatalokkal és nyugdíjasokkal. Pontosabban, mások „menetrendszerű” panaszait meghallgatva azonnal adják az útmutatást, így a kellemest a hasznossal összekötve folyamatosan bővül a csapatuk… Az ágvezető ezúttal újévi élményeit osztja meg az olvasókkal, mely kapcsán valóban elmondhatja: „Ez az év jól kezdődött a csoportban”!

Medencézős kvaterka
Dobogómajorban ünnepeltük a karácsonyt és az újévet, nagy örömünkre. December 31-én délután még lementünk Gézámmal kicsit wellnessezni és fürdőzés közben beszélgettünk a Jenei házaspárral.

84 évesen, „pirulák” nélkül
Természetesen hamarosan szóba került, ki milyen gyógyszert fogyaszt és Jenei úr szomorúan mondta el, hogy húszféle (!) orvosságot szed. Erre Gézám azt válaszolta, hogy Ő semmiféle „mérget” nem vesz be és dicsekedve mondta, hogy 84 éves és tőle a gyógyszertárak becsukhatnak…

A figyelem „felkeltődött”…
Erre jött a sok-sok kérdés. Mit szed? Hol lehet kapni? Hol lehet ezeket megnézni? Tudunk-e valami leírást adni ezekről?

Olvasás, csatlakozás
Természetesen megvásárolt egy Ferenczy László-féle Egészségkönyvet, kapott egy termékkatalógust és ezt még azon melegében (a meleg vízből kibújva…), 2015-ben áttanulmányozta. Másnap reggel eredménye is lett: az újévben, már 3/4 9-kor csörgött a telefon és boldog újévet kívánva, szerette volna leadni a rendelését.

Az új munkatársakkal az újév első Startján, Budapesten. (Középen Györe Marika, ágvezető.)

Az új munkatársakkal az újév első Startján, Budapesten. (Középen Györe Marika, ágvezető.)

JÓkívánság
Ebből 10 óra 1 perckor megvolt az első idei csatlakozó! A mondás szerint férfinek kell kívánni először boldog újévet! Hát még, ha ez az első csatlakozó is 2016-ban… szuper!!

Újra vágyott a termékekre
Hazajövetelünk után, január 4-én ért minket a következő öröm. Kircherné Terike öt éve volt munkatárs, de sajnos rendszeres rendelés hiányában megszűnt a tagságija. Jött a telefon 4-én, hogy „Marika, te foglalkozol még ezzel”? Mire én: „igen, miért ne foglalkoznék”…?

Friss regisztrációval hidrogénes víz
Terike eztán elmondta: vásárolt valakitől Reg-Enort teljes áron és akkor jutott az én nevem az eszébe, mint régi segítőjének. A hívás eredményeként 8-án becsatlakozott Ő és a párja is, és mind a ketten voltak már a 9-i Start képzésen is! Nemsokára pedig egy Lourdes gép boldog tulajdonosai lesznek…

Mások is jól indítottak
Nagyon jól indult nekem az év és remélem, ez így megy tovább. De ez a szűkebb csoportomra is érvényes, hiszen például Feketéné Ilike, a hálózatépítés „szelét” megérezve, már két új csatlakozót hozott és akkor még csak 10-ét írtunk.

Segített a Start
Bokros Arika és új üzlettársai, Hajzlinszkiné Annamari és Vajda Marika is nagy elismeréssel szóltak a képzésen hallottakról és látnak a Biocomban lehetőséget a passzív jövedelem szerzésére. Dolgozni akarnak! Sajnos, öt új munkatárs a jeges út miatt nem tudott részt venni, de reméljük, 2016 a Biocom éve lesz teljes csoportunk számára is.

Sikeres, boldog 2016-ot kívánok a Györe-csoport minden tagjának! A hálózat vezetőinek és minden Biocom munkatársnak szintén sok sikert, jó egészséget! Üdvözlettel: Györe Marika.

Ezeket olvastad már?