Kezdőoldal Ágak Újabb rekordok a Czentlaki-ágon: pontcsúcs és táblás ház az áprilisi Startképzésen

Újabb rekordok a Czentlaki-ágon: pontcsúcs és táblás ház az áprilisi Startképzésen

Teltház Székesfehérvárott: lassan nagyobb terem után kell nézni...

Teltház Székesfehérvárott: lassan nagyobb terem után kell nézni…

2017-ben is egyre-másra dönti a rekordokat a Czentlaki Zoltán és Beatrix nevével fémjelzett ág, pedig még csak a hónap első harmadát zárta a 2015-ös Év Hálózatépítői címet is elnyert páros! A jó széria folytatódik, a csapat szárnyalása töretlen és folyamatos, köszönhetően a házaspár fantasztikus munkabírásának, segítőkészségének, támogatásának, hiszen a március hónapot is az eddigi legmagasabb, 194.505 pont csoportforgalommal zárták. A márciusi eredményt természetesen az áprilisi Startképzésen ünnepelték az ág tagjai, amely újabb csúcsot hozott. De hogy milyet, azért érdemes elolvasni Surányi Ágnes Arany Hálózatvezető részletes és élvezetes tudósítását a 9-i, vasárnapi, székesfehérvári találkozóról…És azért is, hogy megtudjuk, kik lettek az új hálózatvezetők, és Ezüst HV-k. Mert összesen heten vannak!

Zsúfolt terem, 135 érdeklődő
Nem véletlen, hogy a csapat fantasztikus munkájának eredményeképpen az április 9-i Startképzésen zsúfolásig megtelt a székesfehérvári Best Western Plus Lakeside Hotel konferenciaterme. A tavaszi lendületnek és az egy hete lezajlott sümegi vezetőképzőnek köszönhetően 39 új érdeklődő jött el a rendezvényre, ezzel elérve a 135 fős eddigi rekordlétszámot az ág életében. Lassan nagyobb termet kell keresniük…

Forgács Anett profizmusa
A nap háziasszonya, a már rutinosan szereplő Forgács Anett Ezüst Hálózatvezető köszöntötte a vendégeket, aki közvetlen stílusával, humorával, már az első percekben jó hangulatot varázsolt a teremben. Bemutatta a csapatot, és kiszólította az új vendégek egy részét egy rövid bemutatkozás erejéig.

Krizsán Lászlóék jó példája
Az első, a Startképzésen elmaradhatatlan, a Biocom lehetőségeiről szóló előadás megtartására az ágvezető páros egy olyan fiatalembert kért fel, aki a Czentlaki-ág legújabb ágvezetőjének, Tóth Zsizsi Arany Hálózatvezetőnek a fia. Krizsán László fiatal kora ellenére már maga is Ezüst HV, és a csapat egyik kedvenc előadója, hiszen elkötelezettsége példaértékű, szenvedélyes előadásmódja pedig magával ragadó, ami már önmagában szinte garantálja a rendezvény sikerét.  Laci saját életútja bemutatásával kezdte előadását, és mutatott példát arra, hogy a vendéglátóipar mókuskerekéből hogyan lehet kiszabadulni és indítani egy saját vállalkozást a BIOCOMMAL, ahogy Ők is tették a párjával, Lenával, aki szintén vendéglátós munkáját számolta fel alig egy éve. Példájuk arra is bizonyíték, mennyire fontos, hogy ha párban végzik a hálózatépítői munkát, ahogy a csapaton belül sokan mások is, hiszen úgy látszik, ez másolódik! J

Pontosság, fegyelem
A déli szünetben kávéval-teával kedveskedtek a házigazdák a jelenlévőnek, akik a szünet végére pontosan és fegyelmezetten ültek a helyükön, várva a további előadókat, ahogy ez már szokás a Czentlaki csapatban!

TOP 10 a Reg-Enorral, Kirchner Hajnalka tálalásában
Kirchner Hajnalka HV a TOP 10 termékek bemutatásával kezdte előadását, pontos képet adva ezzel a BIOCOM termékpaletta sokszínűségéről. Természetesen ezen most is a Reg-Enor a főszereplő, mint ahogy ez már így van 2 éve!

Dr. Pollák Éva hitelesen a Reg-Enorról
A csapat különösen büszke arra, hogy munkatársai között most már egy főorvos asszony is van, aki gyermek gasztroenterológusként állt a BIOCOM mellé, és egyre bővülő csapatának vezetőjeként egyre elkötelezettebb a természetes megoldások irányában.  Mint ahogy sokan, Ő is a Reg-Enor iránt érdeklődött először, így nem véletlenül lett a következő blokk előadója dr. Pollák Éva főorvos asszony,  aki a leadott közel 20 kilóval hitelesen tudta az „Amit a Reg-enor kúráról tudni kell” témát részletezni. Sajátos stílusa, humora, közvetlensége példaértékű, így nem véletlen, hogy a csapat egyik „sztárelőadójának” számít. Előadásából nem maradhatott ki azon munkatársak kiszólítása, tapasztalataiknak a bemutatása, aki már megcsinálták a kúrát, és elmondták történetüket.

Az Egyed-házaspár a Biocomos háztartásról
Rövid szünet után, a „Cserélj boltot!” program, azaz a vegyszermentes háztartás bemutatására az Ezüst HV Egyed házaspárt kérték fel a szervezők. Az Ősi kistelepülésen élő páros teljesítménye példaértékű az egész csapat számára. Náluk hitelesebb, szerethetőbb emberekkel nem mindennap lehet találkozni, ők is igazi kedvenc páros az ágon belül… Megosztották a feladatot: hol Gyuri, hol Marika mutatott be egy-egy háztartási terméket, adott tanácsot azok széles felhasználására, majd Gyuri megerősítette mondandója lényegét, hogy mennyire környezet-, ember- és pénztárcabarát a takarítószer-paletta.

Minden teljesítményt értékelnek
Aztán elkövetkezett a nap egyik fénypontja Czentlaki Beatrix vezetésével: a havi teljesítmények elismerése.  Mint mindig, most is volt bőven ünnepelni való, hiszen a legkisebb teljesítményt is értékelik itt az ágon belül, a 2. karrierszint elérése is megérdemel egy kis ajándékot, baráti ölelést, kézfogást.

Négy új HV a csapatban
Majd jöttek a HV elismerések, ebben a hónapban őket köszönthette a csapat új HV-ként:

  • Farkas Lászlóné Andit,
  • Lázárné Nagy Anikót,
  • Varga Károlyt
  • és Lászki Krisztinát.

Három Ezüst HV az ágon
Ezüst Hálózatvezető avatás is volt, nem is egy, rögtön három:

  • Jámbor Gábor természetgyógyászunknak,
  • Batai Szilviának
  • és Forgács Józsefné Anettnek

is kijárt az ilyenkor szokásos elismerés, és a dal:  Zorán: Gyémánt és arany című száma, amit a csapat együtt énekelt és ünnepeltekkel…

A Biocom legyen veletek!
És végezetül az elmaradhatatlan: az újak felkérése, mondják el, hogy érezték magukat, mit visznek magukkal e nap tanulságaként. A sugárzó tekintetek, a lelkes szavak ismét bizonyították: ebből a csapatból olyan karizmatikus erő, szeretet sugárzik, ami mindenkit megérint. Ebből töltekezünk mi, régebbi BIOCOMOSOK is mindannyian…J A nap végén az aktuális információk, következő képzések, programok időpontjainak kihirdetése után a nap koordinátora elköszönt a megjelentektől,  a Czentlaki-ág egyik jelmondatával: A BIOCOM (és a Reg-Enor) legyen veletek…!

A négy új HV.

A négy új Hálózatvezető

Az új érdeklődők bemutatkozása

Bemutatkoznak az új érdeklődők. Most is nagyon sokan voltak…

Beatrix és az Ezüst Hálózatvezetők

Czentlaki Beatrix az új Ezüst Hálózatvezetőket kérdezi

Dr Pollák Éva a Regenorról

Dr. Pollák Éva a Reg-Enorról bővebben is szólt hitelesen

Egyed házaspár a háztartásról

Az Egyed házaspár saját háztartásán keresztül mutatta be a boltcserét

Első megszólalás

Ilyen egy első megszólalás Biocom rendezvényen, Forgácsné Anett moderálásával

Ezüst HV-k nyilatkoznak.

A friss Ezüst HV-k nyilatkoznak. (Batai Szilvia, Jámbor Gábor, Forgácsné Anett.)

Forgácsné Anett a nap koordinátora

A nap koordinátora Forgácsné Anett volt

Friss hálózatvezetők és szponzoraik

A friss hálózatvezetők szponzoraikkal együtt ünnepeltek

Interjú az érdeklődőkkel

Interjú érdeklődőkkel

Kirchner Hajnalka a Top10 termékről

Kirchner Hajnalka ezúttal a TOP 10 termékről beszélt

Regenor tapasztalatok

Reg-Enor tapasztalatok dr. Pollák Éva moderálásával

Újak

Az újak szívesen mondták el, mit vártak, illetve kaptak a rendezvénytől

Krizsán László EHV a marketingről beszélt.

Krizsán László Ezüst HV a marketingről beszélt

 

17821222_1640107352696501_573134373_n 17842372_1640107459363157_1345700408_n 17842374_1640107319363171_416660788_n 17857242_1640107339363169_413106606_n 17857777_1640304969343406_1455087086_n

Ezeket olvastad már?